Göbeksiz ve fit halimi özledim...6 kilo daha fazlam var

canımmm harikasınnn,kutlarımmm:46::46::46::46::46::46::46::46::nazar::nazar::nazar::nazar:bir de tartılıp sonucunu yazarmısın merak ediyorum :16::16::16::16::16:

ayy canim ben burda paylasmayi unutmusum dünkü menümü :) hemen paylasayim onu. birde suan yurttayim canim halen, sali yada carsamba tartilsam olur mu? disarda tartiliyim diycem ama regliyim ya suan:26:

belimden kalkamıyorum c.ertesi emr çekilecek kısmetse,

perişanım valla ve sabah akşam iğne oluyorum

zaten bel fıtığı vardı maalesef yoksa ben bu göbeği her halukarda verirdim ama kabızlık bir yandan

bel bir yandan göbek kaldı da kaldı

en önemli şey kimseye muhtaç olmamak kızlar allah şifa bekleyen herkese acil şifalar versin

sabah:
omlet

labneli pişirdim

aktivya

bir kase z.yağlı yoğurt yiyeceğim umarım vc konusunda beni rahatlatır

:ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::5::5::5::5::5::5::5::5::5:

DÜNKÜ MENÜM
Eki Görüntüle 954930
kahvalti(09:45-10:15) yarim saatte yavas yavas yedim :16:
yarim greyfurt,
yarim armut,
1 elma,
1 tatli kasigi tahin,
1 kk tam yagli b.peynir,
10 findik,
10 badem,
sade nescafe (sekersiz ve suyla yaptim)

Eki Görüntüle 954932
saat(15:30)
150 gr yogurt

Eki Görüntüle 954933
aksam(18:30)
1 kase mercimek corbasi,
5 yk tavuklu patates yemegi(suyunu yemedim)

sporlarim :8::8::8:
75 tane squat cektim ve 6. günü tamamladim,
75 tane mekik cektim ve 6. günü tamamladim.
bugün plankta mola günü 6. gün ,
jillians 30 days shred level 1 in 3.ü günü tamam :16::16:

bu arada regliyim 2. günüm bugun ama ona ragmen cok hafif hissediyorum ben kendimi :16::16:

Son düzenleme:

zaten bel fıtığı vardı maalesef yoksa ben bu göbeği her halukarda verirdim ama kabızlık bir yandan

en önemli şey kimseye muhtaç olmamak kızlar allah şifa bekleyen herkese acil şifalar versin

sabah:
omlet

labneli pişirdim

aktivya

:ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::5::5::5::5::5::5::5::5::5:

gecmis olsun canim :26: Allah acil sifalar verir insallah. bu kabizlik konusunda sirkeli suyu yaptin mi?
birde sade sekersiz ve suyla yapilmis nescafeyi de deneyebilirsin..

herkese merhaba, bende size katılabilirmiyim kızlar, bende 6-7 kilo vermek istiyorum ama veremedim gitti. bu sefer kararlıyım inşallah. şöyle kötü bir huyum var maalesef, asla diyet yapamam aslaaaaa, çok denedim ve hep 2-3 gün sonra pes ettim. çünkü şunu yemeliyim şundan kısmalıyım falan beni çok geriyor ve çok iştahım artıyor nedense. bende buraya ölçülerimi yazıp sizle motivasyonumu artırmak istiyorum
boy: 1,72
kilo: 67
göğüs: 92
bel: 84
basen: 105
haftada 4-5 gün yürüyüş yapmaya kararlıyım ve bir haftadır da yapıyorum, hatta tlfonuma adımsayar indirdim hedefim 10.000 adım atmak ama henüz o rakama gelmedim,bugün 9bini geçtim ama :) bir haftadır 1-1,5 saat tempolu yürüryorum, dediğim gibi diyet yapamıyorum ama yediklerime genel olarak dikkat etmeye başladım, normalde ekmek yemem çay ve kahvede şeker kullanmam, kolaymış,meyve suyuymuş cipsmiş, çikolataymış herneyse hiç yememmmm, sadece reglime birkaç gün kala canım çikolata çeker ve o zaman yerim, sorunum şu ki şuanda çalışmıyorum eşimin iş durumu nedeniyle 2 yıl yurtdışında bulunmak durumundayım. burda çok fazla davet oluyor bayanlar arasında ve bayan toplantılarını bilirsiniz tatlılar, kekler,börekler vs. ve benim hamurişine özellikle de böreklere aşırı zaafım var.
çok uzattıysam kusura bakmayın kızlar, umarım sizle beraber bende başarılı olurum. herkese kolay gelsin.

sabah:
omlet

labneli pişirdim

aktivya

çok geçmiş olsun arkadaşım, bende de var bel fıtığı nasıl ağrı verdiğini iyi bilirim, bu arada hiç kilo verdinmi merak ettim çünkü baya az yiyosun, göbek hemen erimese de kilo vermişsindir diye düşünüyorum, vc konusunda bende kronik kabızlık var ve beni en iyi rahatlatan şey sabah aç karnına kuru kaysı yemek, belki seni de rahatlatır bi dene istersen, hatta kuru kaysıyı kahvaltına ekle ve hergün 2-3 tane yemeni öneririm.

Eki Görüntüle 956425
kahvalti(10:15-11:50) arasinda yavas yavas yenildi :)
yarim greyfurt,
yarim armut,
1 elma,
1 kk tam yagli b.peynir,
1 tatli kasigi tahin(sekersiz)
10 findik,
10 badem,
sade nescafe (sekersiz ve suyla yapildi sadece)

Eki Görüntüle 956426
saat(15:15)
2 domates(orta boy)
4 findik,
4 badem

Eki Görüntüle 956427
aksam(18:20)
1 kase yayla corbasi,
5 yk bezelye yemegi(suyunu yemedim)
150 gr yogurt

:8::8:sporlarim,
80 tane mekik cektim ve 7. günü tamamladim :)
80 tane squat cektim ve 7. günü tamamladim :)
45 ser saniyeden 6 hareket plank yaptim ve 7. günü tamamladim :)
jillians 30 days shered level 1 in 4. gününü tamamladim

simdiye kadar 2.25 lt su ictim, 3 e tamamlarim onu :)
bugun yeme islemim bitmis durumda :16:

herkese merhaba, bende size katılabilirmiyim kızlar, bende 6-7 kilo vermek istiyorum ama veremedim gitti. bu sefer kararlıyım inşallah. şöyle kötü bir huyum var maalesef, asla diyet yapamam aslaaaaa, çok denedim ve hep 2-3 gün sonra pes ettim. çünkü şunu yemeliyim şundan kısmalıyım falan beni çok geriyor ve çok iştahım artıyor nedense. bende buraya ölçülerimi yazıp sizle motivasyonumu artırmak istiyorum
haftada 4-5 gün yürüyüş yapmaya kararlıyım ve bir haftadır da yapıyorum, hatta tlfonuma adımsayar indirdim hedefim 10.000 adım atmak ama henüz o rakama gelmedim,bugün 9bini geçtim ama :) bir haftadır 1-1,5 saat tempolu yürüryorum, dediğim gibi diyet yapamıyorum ama yediklerime genel olarak dikkat etmeye başladım, normalde ekmek yemem çay ve kahvede şeker kullanmam, kolaymış,meyve suyuymuş cipsmiş, çikolataymış herneyse hiç yememmmm, sadece reglime birkaç gün kala canım çikolata çeker ve o zaman yerim, sorunum şu ki şuanda çalışmıyorum eşimin iş durumu nedeniyle 2 yıl yurtdışında bulunmak durumundayım. burda çok fazla davet oluyor bayanlar arasında ve bayan toplantılarını bilirsiniz tatlılar, kekler,börekler vs. ve benim hamurişine özellikle de böreklere aşırı zaafım var.
çok uzattıysam kusura bakmayın kızlar, umarım sizle beraber bende başarılı olurum. herkese kolay gelsin.

ayy kimin yokki tatliya börege karsi zaafi :1: bende cok severim buldummu da yerim affetmem, ama artik onu da ölcülü yemege karar verdim :) bu arada hosgeldin :16:

SLMALR

BEN GELDİM,İĞNE YEMEYE DEVAM KIZLAR:(

AKŞAM KARDEŞİMDEN GEÇ GELDİM GİREMEDİM NETE,OĞLUŞ SAĞOLSUN BİZİ UYUTUYOR ZATEN:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

SABAH:
BİR YUMURTAYLA OMLET

ELMA
T.KAHVESİ

ÖĞLEN:

BİR KASE MERCİMEK ÇORBASI

3 MANDALİNA

AKŞAM VEE AKŞAMDAN SONRA HERGÜN ABARTIYORUM KIZLAR EŞİM GELECEK DİYE PİLAVLAR VS.YE BABAM YEE

:
çok geçmiş olsun arkadaşım, bende de var bel fıtığı nasıl ağrı verdiğini iyi bilirim, bu arada hiç kilo verdinmi merak ettim çünkü baya az yiyosun, göbek hemen erimese de kilo vermişsindir diye düşünüyorum, vc konusunda bende kronik kabızlık var ve beni en iyi rahatlatan şey sabah aç karnına kuru kaysı yemek, belki seni de rahatlatır bi dene istersen, hatta kuru kaysıyı kahvaltına ekle ve hergün 2-3 tane yemeni öneririm.

canım çok sağol geçmiş olsun dileklerin için ve tavsiyelerin için

suyu az tüketip birde sitresli olunca kaysı falan pek kar etmiyor maalesef:(

kilo başlangıçtan beri bir kilo ancak fark etti

aslında 54 gördüm ama uzun sürmedi vc sorunu herşeyi batırıyor ve akşam abartıyorum sanırım

ne zaman 53 kg olurum anlayacağım ki kilo verdim artık gına geldi iki ileri bir geri saymaktan vaaalllaa

aslında belim ağrımasa hergün 20 tane bile olsa mekik çekip ip atlasam çoktan çözerdim ben bu işi

uzayınca artık sıkıyır bu işler ama yapacak birşey yok

mutlu olmak,sağlıklı olmak vee istediğin herşeyi rahatça giyebilmek için mücadeleye devamm:10::10::10::10::10:

herkese merhaba, bende size katılabilirmiyim kızlar, bende 6-7 kilo vermek istiyorum ama veremedim gitti. Bu sefer kararlıyım inşallah. şöyle kötü bir huyum var maalesef, asla diyet yapamam aslaaaaa, çok denedim ve hep 2-3 gün sonra pes ettim. çünkü şunu yemeliyim şundan kısmalıyım falan beni çok geriyor ve çok iştahım artıyor nedense. Bende buraya ölçülerimi yazıp sizle motivasyonumu artırmak istiyorum
haftada 4-5 gün yürüyüş yapmaya kararlıyım ve bir haftadır da yapıyorum, hatta tlfonuma adımsayar indirdim hedefim 10.000 adım atmak ama henüz o rakama gelmedim,bugün 9bini geçtim ama :) bir haftadır 1-1,5 saat tempolu yürüryorum, dediğim gibi diyet yapamıyorum ama yediklerime genel olarak dikkat etmeye başladım, normalde ekmek yemem çay ve kahvede şeker kullanmam, kolaymış,meyve suyuymuş cipsmiş, çikolataymış herneyse hiç yememmmm, sadece reglime birkaç gün kala canım çikolata çeker ve o zaman yerim, sorunum şu ki şuanda çalışmıyorum eşimin iş durumu nedeniyle 2 yıl yurtdışında bulunmak durumundayım. Burda çok fazla davet oluyor bayanlar arasında ve bayan toplantılarını bilirsiniz tatlılar, kekler,börekler vs. Ve benim hamurişine özellikle de böreklere aşırı zaafım var.
çok uzattıysam kusura bakmayın kızlar, umarım sizle beraber bende başarılı olurum. Herkese kolay gelsin.

tatlım tatlımm hoşgeldin,bize katılman çok hoşuma gider

yürüyüş yapman çok güzel

ama abur cubura devam edrsen tüm mücadelen sonuçsuz kalır

bir karar almalısın ve sıkı sıkıya uymalısın bence

davetler evet misafirlik diyetin dümnanı ama senin yiyeceğin bazı şeyler olmalı davetlerde onlardan bolca al doy diğerlerinden tadımlık yersin ya da oraya gitmeden bir elma ye mesala zorrr

ama mec_bu_ruz

selamlarr bize takıl yediklerini yaz ve motivasyonunu arttır lütfen:16::16::16::16::16::16::16:

Maydanoz suyunu denedim birkaç kez

müthiş idrara çıkarıyor bol su içmek gerekiyor

ama tadı çokk kötü

belki yine denerim ama en fazla beş gün maydanoz suyu içimek gerek fazlasıvücuda zarar veriyormuş

merhaba hatunlar

motivasyona ihtiyacım var aranıza katılabilir miyiiiiim? :)

HOŞGELDİN TATLIM TATLIM

TABİ Kİ MEMNUN OLURUZ

SEN DE BİZE BİRAZ KENDİNDEN VE DİYET DENEYİMLERİNDEN BAHSET LÜTFEN

BEN ŞOK DİYETLER YAPAMIYORUM BİR İKİ KEZ DENEDİM KALP ÇARPINTIM OLDU KORKTUM

BİRAZ KİLO VERMEYİ HIZLANDIRMAK İÇİN MAYDANOZ İYİ BİR BAŞLANGIÇ BENCE

BOLCA KURUYEMİŞ TABİ HER ÖĞÜN BİR AVUCU GEÇMESİN

AKTİVYA

BOL SEBZE YEMEĞİ
BOL SU

EKMEĞİ VE ŞEKERİ AZARTIP ABUR CUBURU DA AZALTIK MI TAMAMDIR:10::10::10::10:

BEN BUNLARA DİKKAT EDEREK 68 KG 56 KG:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::72::72::72::72::72::72: DÜŞTÜM AMA YETERLİ DEĞİL AYLARRRDIRRR HEDEF KİLOM:51 OLAMADIM

RESMEN CEBELLEŞİYORUM,VÜCUDUM ÇOK DİRENDİ İNANIN

BİR DE ÖNEMLİ OLAN EV YOĞURDUNU VE AYRANI BOL TÜKETMEK,BAŞARILARR

HOŞGELDİN TATLIM TATLIM

TABİ Kİ MEMNUN OLURUZ

SEN DE BİZE BİRAZ KENDİNDEN VE DİYET DENEYİMLERİNDEN BAHSET LÜTFEN

BEN ŞOK DİYETLER YAPAMIYORUM BİR İKİ KEZ DENEDİM KALP ÇARPINTIM OLDU KORKTUM

BİRAZ KİLO VERMEYİ HIZLANDIRMAK İÇİN MAYDANOZ İYİ BİR BAŞLANGIÇ BENCE

BOLCA KURUYEMİŞ TABİ HER ÖĞÜN BİR AVUCU GEÇMESİN

AKTİVYA

BOL SEBZE YEMEĞİ
BOL SU

EKMEĞİ VE ŞEKERİ AZARTIP ABUR CUBURU DA AZALTIK MI TAMAMDIR:10::10::10::10:

BEN BUNLARA DİKKAT EDEREK 68 KG 56 KG:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::72::72::72::72::72::72: DÜŞTÜM AMA YETERLİ DEĞİL AYLARRRDIRRR HEDEF KİLOM:51 OLAMADIM

RESMEN CEBELLEŞİYORUM,VÜCUDUM ÇOK DİRENDİ İNANIN

BİR DE ÖNEMLİ OLAN EV YOĞURDUNU VE AYRANI BOL TÜKETMEK,BAŞARILARR

tamammm geldim bile o zaman :))

ahhh benim de hedefim 55 kilo olmaktı ama ne yazık ki halennnnn ulaşamadım kenime çok kızıyorum.
benim diyet maceram oldukça uzun aslında...
ben 1 sene önce kadar 89-90 kilodan 58lere kadar düşmüştüm... 30 kg civarı verdim yani ama o dönemde çalışmıyodum.
işe girince tüm düzenim bozuldu :( spor yapamadım, yediklerime dikkat etmeye çalıştıkça iş yerinde hep bişeyler çıktı, tatlılar şunlar bunlar...
sonuç olarak verdiğim kilonun 5-6sını geri aldım :/ şu an tartım olmadığı için kilomu bilmiyorum ama 65lerde oldugumu düşünüyorum. en kısa zamanda tartılmam lazım tabi böyle olmaz.
şimdi isteğim tekrar en zayıf oldugum hallerime geri dönmek. o yüzden motive olmaya ihtiyacım var :(

30 kiloyu nasıl verdiğimi de merak ederseniz onu da şöyle anlatayım...

asla kalıp bir diyetim olmadı öncelikle. hep evde ne varsa onu yiyen bir insan oldum. dikkat ettiğim tek şey karbonhidratı hayatımdan çıkarmak oldu... ekmeği sadece sabah kahvaltısında 2-3 dilim yedim. diğer şekerli ürünlerin hiçbirini ağzıma bile sürmedim. ve porsiyonlarımı neredeyse yarıdan da aza düşürdüm. 2 yemek kaşığı nohut yiyerek sofradan kalktığım zamanları bilirim. ama zamanla mide küçülüyor ve yiyemiyorsun zaten.

veeeee tabi ki spor... çok düzenli spor yaptım... her sabah kalkıp spor salonunda 1 saatten fazla çalıştım, terledim. sporla zayıfladığım için kimse 60 kiloda olduğuma inanmıyodu daha zayıfsın diyolardı. spor çok çok önemli bu zayıflama işinde...

30 kiloyu nasıl verdiğimi de merak ederseniz onu da şöyle anlatayım...

asla kalıp bir diyetim olmadı öncelikle. hep evde ne varsa onu yiyen bir insan oldum. dikkat ettiğim tek şey karbonhidratı hayatımdan çıkarmak oldu... ekmeği sadece sabah kahvaltısında 2-3 dilim yedim. diğer şekerli ürünlerin hiçbirini ağzıma bile sürmedim. ve porsiyonlarımı neredeyse yarıdan da aza düşürdüm. 2 yemek kaşığı nohut yiyerek sofradan kalktığım zamanları bilirim. ama zamanla mide küçülüyor ve yiyemiyorsun zaten.

veeeee tabi ki spor... çok düzenli spor yaptım... her sabah kalkıp spor salonunda 1 saatten fazla çalıştım, terledim. sporla zayıfladığım için kimse 60 kiloda olduğuma inanmıyodu daha zayıfsın diyolardı. spor çok çok önemli bu zayıflama işinde...

TEKRAR HOŞGELDİN

KUTLARIM:nazar::nazar::nazar::nazar:DEMEK Kİ ÇOK AZİMLİSİN:nazar::nazar::nazar::nazar:

VE YAPTIKLARIMIZ YAPACAKLARIMIZIN GARANTİSİDİR ,BU FİKİR İNSANA ÇOK GÜÇ VERİR

DEMEKKİ İSTEDİĞİN ZAMAN GAYET AZİMLE DİLEDİĞİN KİLOYA İNEBİLİYORSUN,

BAŞARILAR DİLİYORUM DİYET KONUSUNDA HERKESE AMA HERKESE KIZLARRR

selahaddin dönmez/in hızlı zayıflatan iksir tarifi:

yarım ayva

yeşil elma(bir elma)

5 salatalık

bir kase taze fesleğen

hepsini katı meyve sıkacağında sık maden suyuyla içilir kıvama getir

sabah akşam iç

İNATÇI KİLOLAR İÇİN

BİR KASE MAYDANOZ
BİR TUTAM FESLEĞEN
İKİ ARMUT

BUNLARI SUYUNU ELDE ET SU VEYA MADEN SUYU İLE SULANDIR İÇ:8::8::8::8::8::8::8:

:7::7::7::7::7::7::7::7::7::7::7:DENEYİN

Merhaba :16:

Ben de diyet yapıyorum, tariflerin ilgimi çekti. Bir şeyler sorabilir miyim?

TEKRAR HOŞGELDİN

KUTLARIM:nazar::nazar::nazar::nazar:DEMEK Kİ ÇOK AZİMLİSİN:nazar::nazar::nazar::nazar:

VE YAPTIKLARIMIZ YAPACAKLARIMIZIN GARANTİSİDİR ,BU FİKİR İNSANA ÇOK GÜÇ VERİR

DEMEKKİ İSTEDİĞİN ZAMAN GAYET AZİMLE DİLEDİĞİN KİLOYA İNEBİLİYORSUN,

BAŞARILAR DİLİYORUM DİYET KONUSUNDA HERKESE AMA HERKESE KIZLARRR

hepimize kolaylıklar diliyorum ben de....

ben günlük olarak menülerimi mutlaka paylaşacağım. sizden de yorumlar bekliyorum.

Aslında biberiye ve rezene çayı da çok faydalı bilginize

bir de yoğurt çıkardım

içine bol maydanoz doğrayıp ,pul biber ve z.yağı koyup yemeyi planlıyorum kısmetse

çünkü yeşilliği çok az tüketiyorum maaaleseff

aslında gruba katılan kızlar bir yarış gibi birşey yapsak hercuma aç ve sabah tartılsak

her hafta bildirim yapsak bizi çok motive edr

geçen kış biz bu yöntemi denedik çok faydalı oldu,sizler ne dersiniz????:44::44::44:

Back
X