Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben yine 54leri gördümçok pis moralim bozuldu.
1. üç gündür gezmelerdeyim çok yedim
2. reglim yaklaştı
Tartılara küstüm..
Bugün :
2 bardak çay
2 dilim ekmek
yaklaşık 4 kaşık karşılığına tekabül edicek miktarda peynirli yumurta yedim
2 kupa yeşil çay
1 elma
1 lahmacun.
akşam sadece meyve yemeyi düşünüyorum
yalnız midem feci kücülmüş bunu fark ettim.
3 gün çok yiyince 3. günün akşamı çıkardım midemde ne varsa.
Ama niye 52leri göremiyorum çok şaşkınım
Metabolizmayı şoklıcak bişi lazım ama ne?
şu pazar günlerini hiç sevmiyorum
ortalıkta kimsecikler olmuyor garip bir ıssızlık heryerde....
bir saatliğine mağza baktım spor bir ayakkabı aldım oğluş sağolsun durmadı alışveriş maceram pek kısa sürdü
zaten belimden dolayı çok fazla kalamazım ama mız mız insanın eli ayağı dolaşıyor,
uykusu gelmişti uyumadı bu saate ancak uyttum gece kaç ederiz allah bilir
merhaba arkadaşlar, perşembe günü buraya yazdıktan 1 saat sonra teyzemin vefat haberini aldım, teyzem Fransa,da bana 2 saatlik mesafede yaşıyordu, daha 2 hafta önce bana gelmişti 4 gün kalmıştı bende, bu acının tarifi yok, zaten gurbette çok gariban bir hayat yaşamıştı inanıyorumki Allah orda yüzünü güldürecek, onu merhametiyle kucaklayıp cennetine alacak. ne kadar boş şeylerle canımızı sıkıyoruz bu hayatta ne kadar da gafil yaşıyoruz, hayatımızda başımıza ne geleceğini asla bilemeyiz, yaşayacağımızı bildiğimiz tek gerçek ölüm. onun dışında gelecekle ilgili planlarımız ve hayallerimizin garantisi yok.
kusura bakmayın vaaz verir gibi oldum, sadece .....
basin sagolsun canim, haklisin o kadar kücük seylere takilip isyan ediyoruz ki oysa hayatin amaci bu degil. Rabbim hayirli ölüm nasip etsin hepimize ben hep böyle dua ederim.
Ben yine 54leri gördümçok pis moralim bozuldu.
1. üç gündür gezmelerdeyim çok yedim
2. reglim yaklaştı
Tartılara küstüm..
Bugün :
2 bardak çay
2 dilim ekmek
yaklaşık 4 kaşık karşılığına tekabül edicek miktarda peynirli yumurta yedim
2 kupa yeşil çay
1 elma
1 lahmacun.
akşam sadece meyve yemeyi düşünüyorum
yalnız midem feci kücülmüş bunu fark ettim.
3 gün çok yiyince 3. günün akşamı çıkardım midemde ne varsa.
Ama niye 52leri göremiyorum çok şaşkınım
Metabolizmayı şoklıcak bişi lazım ama ne?
sağolun arkadaşlar,
birkaç gün içinde aranıza döncem inşallah, hepinize kolay gelsin, herşey gönlünüzce olsun, görüşmek üzere.
Hemen araştırıcam çok teşekkür ederim3 gün sadece protein ağırlıklı beslenmeyi deneyebilirsin. ben de bir zamanlar 61 kiloda takılıp kalmıştım.çok fazla kilo verdiğim için vücut artık direnir olmuştu. 3 gün protein diyeti yapmıştım ve sonunda 60a düşebilmiştim.
dukan diyetinin atak evresi olarak araştırırsan bilgi bulabilirsin. gerçekten etkili.
canım bozma moralini,midenin küçülmesi çok güzel bir olay
hem ben de aynı dertten muzdaribim takıldım kaldım,ve seni anlıyorum çok sıkıcı bir durum
arkadaş sağolsun öneride bulundu ,dukan diyetinin atak evresini yapmış
karar senin,ama bulduğun yöntem olursa sen de paylş lütfen
hemen araştırıcam çok teşekkür ederim
Ya canım gerçekden normalde çok az yiyorum gittiğim yerlerde de ekmek dahi az tükettik bol sebze salata yedim
ama niye böyle şaşkınım 52 bi türlü göremiyorum son 2 aydır.
Arkadaşın tavsiyesini gördüm hemen araştırıcam
tabiki 52leri gördüğümde neler yaptığımı anlatırım aklımda var bişiler duu bakalım![]()
selam kızlar
dün gece annem balıktan zehirlendi geceyi acilde geçirdik ne yazık ki...
bugun hiçbir şey yapasım yok bitkin hissediyorum kendimiboş boş oturuyorum kaç saattir. keşke kalkıp spor yapsaammmmmm
gecmis olsun canim