ben bu inanışa tamamen katılıyorum canım, çeşitli konulurda tecrübelerimde var, kendi kendime ispat ettim yani, herhangi bir duruma bakış açını değiştirip olumlu bir duyguyla yaklaştığın herşey muhteşem sonuçlar veriyor,
bence de her sabah ve akşam tekrar edelim kilo verdim vücudum inceldi gibi kelimelerle kendimize telkinde bulunalım, çünkü nasıl inanırsan beyin bilinçaltına oyerleşiyor ve o inanç doğrultusunda beyin komut veriyor, bizde zayıfladığımıza inanırsak vücudumuz bir süre sonra bu inaçla doğru orantılı hareket edecek. ben buna inanıyorum valla, çevremde bazı insanların eleştirileriyle karşılaştım kaderle ve dinle bağdaşmıyor diyenler oldu, ben katılmıyorum, Allaha da kadere de inancım sonsuz, kaderi değiştirme gibi bir inanç değil ki bu, ayrıca Hz.Mevlana' nın bir sözü var "kainata nasıl seslenirsen sana aynıyla karşılık verir, söylediğin yankılanır" gibi birşeydi.
buarada dün giremedim nete yediklerimi yazamadım zaten yazmasam daha mı iyi olur acaba :)
sabah bir arkadaşla dışarda pide yedim,
öğlen yulaflı yoğurt,
akşam bir yere davetliydim çok az pirinç pilavı yeyip gittim, orda; 1 tane mercimek köfte, 2-3 kaşık meksika fasulye salatası, küçük bir dilim tavuk göğsü tatlısı,
ayrıca dün 1 saat tempolu yürüyüş.
bugün sabah kahvaltılık atıştırıp pilatese gittim, ( bu arada plates baya zormuş hiç göründüğü gibi değil ve herkes yarın kalktığımda heryerimin ağrıyacağını söylediler)
öğlen eşim eve geldi, sucuklu yumurta ve 2-3 dilim ekmek yedim maalesef

gün içinde içtiğim çay ve kahveleri saymıyorum çünkü şekersiz içiyorum,
ayrıca adet olmak üzereyim canım çikolata çekiyor bu aralar, 2-3 çay kaşığı nutelle yiyorum iki gündür.
ne kadar çok yazdım ya, okurken sıkılırsanız şaşırmam.[/Q
UOTE]
yok canım neden sıkılalım,aksine zevkle okudum
evet bazıları karma,bazıları kuantum,bazıları dua,bazıları tevaffuk der
vücüdumuzun emir ve komuta mekezi madem ki beynimiz,doğru kullanmamız çok önemli bence
ha ne derece başarılıyız??tartışılır
çağırdım geldi,evrene güzel ve olumlu mesaj ver,güzel telkinle enerjimizi arttırıyor
bir düşünür.
dualarınıza dikkat edin,bir gün gerçekleşebilir diyor
neyse umarım her konuda mutlu olacağımız güzellikler yaşarız