göbekte kıllanma

mariposita

Guru
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2011
566
151
323
kızlar acaip kıllandım anlatamam. göbeğim, bacaklarım, yüzüm... yabana döndüm resmen.. ay bi de hızına yetişemiyorum. hergün çıkıyo hergün çıkıyı bıktım artık:( eşim de farketmiş bizim oğlumuz olacak diyo nerden öğrendiyse...
aşırı kıllanma erkeğe mi yorulur yoksa aranızda kıza hamile olup da böyle kıllanan var mı?

kızlar acaip kıllandım anlatamam. göbeğim, bacaklarım, yüzüm... yabana döndüm resmen.. ay bi de hızına yetişemiyorum. hergün çıkıyo hergün çıkıyı bıktım artık:( eşim de farketmiş bizim oğlumuz olacak diyo nerden öğrendiyse...
aşırı kıllanma erkeğe mi yorulur yoksa aranızda kıza hamile olup da böyle kıllanan var mı?

bende cok kıllandım ozellıkle kollarım

gobegım de ama kollarım cok kıllandı ve sarı olan tuylerım sıyah oldu resmen

zaten sevmezdım kollarda kı kılları alırdım sımdı sureklı almalıyım :)

ama cınsıyetle alakası oldugunı sanmıyorum

çok normal gebelikte kılanma hormanlarrdeğişiyor benimde yüzümde ve göbüşümde eok çıktı ilkkindede çıkmıştı doğumdan sonra dökülüyor benim ilki oğlan ama bu seferki kız olacak inşlalh ama sakın aldırma o tüyleri doğumdan sonra kendi kendine dökülüyor alırsan sonradanda almak zorunda kalırsın:60:

ben de bir yerde okumuştum, erkek çocuklarda göbekte kıllanma oluyomuş diye. benimki de erkek, aynı şey bende de oldu.

Son düzenleme:
walla bende normalde tüysüz bir insandım.oğlum olucak göbeim felaket hale geldi.Ben aldım dayanamayıp,eşim açıp sevdikçe kötü oluodum utanıodum :D Cinsiyetle alakası olduğunu sanmıyorum.Tüm belirtilerde kızı gösteriyordu bende erkek oldu :))) Bence anne hissediyor cinsiyetini ben biliodum en başından herkes kız diodu..

bende de göbekte kıllanma demek istemiyorum yıpratıcı olduğundan tüylenme oldu.Bu bir tesadüf olsa gerek fakat erkek bebek bekliyorum.

benim sadece göbekte değil heryerim de (bende tüylenme demek istiyorum:))) tüylenme oldu.:17: özelliklede yüzümdekiler çok rahatsız ediyo beni ve aldırmamak için kendimi çok zor tutuyorum.ilk 3 ayımda proluton depot iğne kullandım sanırım onunda etkisi oldu:(yüzüm hariç göbeğimi ve kollarımı alıyorum.sertleşirse de napim artık.doğumdan sonra lazer düşünoyrum zaten.

malesef benimde göbeğim erkek göbeğine döndü resmen.favorilerim çıktı hatta birde bacaklarımın üst kısmında çıkmaya başladı ve çoooooooooook hızlı uzuyorlar.ağda yaptıktan 1 hafta sonra çıkmaya başlıyor.hormonlardan dedi doktor ve sakın alma diye uyardı doğumdan sonra dökülürmüş kendiliğinden bakalım daha 14 haftadayız doğuma kadar ilk insanlara dönmeme umarım :)))))))

kızlar valla benimde artış oldu göbekteki tüylerde.. allahtan diğer yerlerde çok yok hatta enteresan birsekilde azalma var ama göbek feci :52: :)) benimde oglum olacak ama alakası varmı bilmiyorum

kızlar valla benimde artış oldu göbekteki tüylerde.. allahtan diğer yerlerde çok yok hatta enteresan birsekilde azalma var ama göbek feci :52: :)) benimde oglum olacak ama alakası varmı bilmiyorum

bizim durumumuz aynıymış.benimde diğer bölgelerde azalma oldu yalnızca göbekte tüyler sıklaştı ve belirginleşti.hamilelik öncesi ayva tüyü gibiydi şimdi ise alsan alırsın o derece yani.ve benim de oğlum olcak hayırlısıyla...:)

kızlar 3 ay oldu ben doğuralı göbeğideki TÜY:9:ler daha duruyo,biraz seyreldi gbi ama yok olmadı henüz,oğlm oldu bu arada.

Back
X