ben de iğneli epilasyon yaptırdım, ama canım çok acıdığı için bıraktım. daha önce hiç almamıştım zaten 3 seansta yok oldu ama ben devam etmediğim için 3-5 kıl çıkıyo onlarıda cımbızla alıyorum, ama bu seferde kenarları beni rahatsız ediyo. orta kısım tertemiz ama kenarlara doğru çok siyah olmayan ama uzun olan kıllar var, gözüme takılanı cımbızla alıyorum, bu gidişle onlarda simsiyah olacaklarsenağlama
ya igneli epilasyonla kalici yokettirin yada eldivenle alin en pratigi bu yerimseniben
ben ılkkez bu ay eldivenı denedım bacaklarımın yarısını aldım hıc acımadı bıde bıkını bölgemı aldım ama acaba azaltırmı sır agda gıbıCADIARZU
yapar bacım valla en iyisi ama cesaret edip alabilene
eldiveni bende denedim gerçekten aızyı azaltıyo tabi birazda sabır işi
bu arada eldiven elinizi terletiyosa sadece prmakalara takılanalrdan alın 2 parmak yeterli
parmaklarını kes kullan bu kadarnaniknanik
alemsin o da güzelsırnaşık şey parmakta durur mu acabalülülülülülü
peki bu eldiven jilet gbimi alıyor.yani kökten almıyordur tabi...çoğalma olurmu sonradan ? ince tüyler içinmiki =S
Merhaba kızlar, sitede henüz yeniyim. Sakın sarartıcı kullanmayın derim. Beni de uyarmışlardı ama malesef dinlemedim. O sarı tüyler gitti simsiyah uzun tüyler çıkmaya başladı sarartıcının etkisi geçtikten sonra. Çok pişmanım, siz yapmayın bu hatayı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?