bnde göbegimi sir agdayla aldım ilk aldıgımda cok acımsıtı ama artık alıstım.. simdi cok memnunum en iiyi agda bnce bıraz sıkıcı ve uzun işlem olmasına ragmen
göbekteki tüyleri görücek bir cihaz yok sadece iğneli epilasyon yaptırabilirsiniz tüyler için kalıcı garantili ve tek çözüm budur. lazer yaptırmayı düşünen varsa vazgeçsin etrafındaki tüyleri kıla çevirmek istemezseniz heralde :) iğneli epilasyonla sadece olanlar alınır lazerle bütün bölge taranır ve olmayanda çıkar hale gelir iğneli epilasyon içinde heryere gitmemenizi tavsiye ederim...
karınca yumurtası yagı işe yarıyomu gercekten ya?? yarıyosa iyi sir agdayla kısın baya azaltırız yaznda rahat ederiz...ben sir agdayla alıyorum kızlarrrrrrrrrr
tüylerin cıkıs yönüne dkkat edin o sivilceler,kıl dönmeleri felan yanlıs yönden almaktanda kaynaklanabilio
canım eldivene gerek yok kartuş sir ağda setleri var içerisinda kartuş ağda makinesi kartuşu bezi yağı hepsi var kartuşu makineye takıyorsun 25 dakikada ısınıyor sonra tüylerin çıkış yönünün tersine sürüyorsun üzerine ağda bezini koyup çekiyorsun tertemiz 1 ayda çıkmıyor 3-4 sefer yaptımı zaten yarı yarıya azalıyor sir ağdada marka çok önemli depilissima markasından şaşma sakın diğerleri çok kötü beceremeyebilirsin vivet sesu falan yalnız bu depilissimayı heryerden bulamayabilirsin bakimli ol mak c om diye bir siteden almıştım ben orada çok fazla çeşit var.
canım ben de o setlerden var , ama bikini için roll on kullanılamıyor ..konserve seti de var bende..ama acıyor işte
o bölgede eldivenle nasıl alıyorsunuz, acımıyormuş o şekilde eldivenle..
Şu sir ağdayla alma metodunu bana gerçekten bilen biri anlatabilir mi acaba ya ? bana bana bana tourmaline , kimse neden cevap vermiyor ama :((((
sir ağdayı eldivene mi sürüyorsunuz nasıl yapıyorsunuz ,ben 1 kere denedim beceremedim. senağlama
Canım bildiğimz doktor eldivenleri varya hani, beyaz. Plastik gibi
onlardan birini takıp kopararak temizleme metodu var
Ben hem sir ağda hem eldiven kullanıyorum, duruma bağlı olarak
Ve eldiven daha az acıtıyo. Hem kısa olanları da alabiliyosun
Ayrıca zamanla inceltiyo
Ay güldürdün beni kaydirigubbakcemile3
Sir ağdayı eldivene sürmeyeceksin.
Eldiveni tek başına kullanacaksın canım benim yerimseniben
hmmm ne cahalım ya :roflol: yeni dank etti bana :roflol:
demek siz sadece eldiveni koparmak için kullanıyorsunuz, ben de sandım ki sir ağdayı sürüp cilde, eldivenle çekiyorsunuz:roflol:
ama elle de koparılabilir, eldivenle koparınca daha mı acımıyor ki :bbo:CADIARZU
yoksam parmak izi kalmasın deyü mü eldiven kullanıyorsunuz:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?