Gobekten kasiga dogru kahverengi cizgi!! Kizlar bakar misiniz...

_Insomnia_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2014
241
72
28
Balıkesir
Kizlar daha oncede konu acmistim ama ondan sonra bi daha hamilelik dusuncesini kafamdan atmistim aklima bile gelmiyordu acaba hamilemiyim diye... ama dun gobegimden kasigima dogru inen kahverengi bir cizgi farkettim daha once oyle bisey yoktu...bunun ne oldugunu bilmiyodum daha once hic gormedim..internetten arastirinca buldum... bu gobekten kasiga inen cizgi hamilelik mi?? Adetime 2-3 gun var... Lutfen bilgisi olan yazabilir mi??

Kizlar daha oncede konu acmistim ama ondan sonra bi daha hamilelik dusuncesini kafamdan atmistim aklima bile gelmiyordu acaba hamilemiyim diye... ama dun gobegimden kasigima dogru inen kahverengi bir cizgi farkettim daha once oyle bisey yoktu...bunun ne oldugunu bilmiyodum daha once hic gormedim..internetten arastirinca buldum... bu gobekten kasiga inen cizgi hamilelik mi?? Adetime 2-3 gun var... Lutfen bilgisi olan yazabilir mi??
Hic duymadım belirti olacaginida sanmiorm cnm

Canım umutlandırmak istemem ama oğluma hamile olduğumu o çizgi sayesinde öğrenmiştim hiç aklımda yoktu bebek adetim bile geçmiş haberim yoktu sonra ilerleyen haftalarda gitgide koyuluyor o çizgi doğumdan sonra da pul pul dökülüyor ama benim adetimin üzerinden nerdeyse 15 gün geçmişti farkettiğimde

Canım umutlandırmak istemem ama oğluma hamile olduğumu o çizgi sayesinde öğrenmiştim hiç aklımda yoktu bebek adetim bile geçmiş haberim yoktu sonra ilerleyen haftalarda gitgide koyuluyor o çizgi doğumdan sonra da pul pul dökülüyor ama benim adetimin üzerinden nerdeyse 15 gün geçmişti farkettiğimde

Canim benim adetime 2-3 gun var daha ve bu cizgi 2 gundur var daha once yoktu.... hamilelik belirtisimi bu bilmiyorum ama goguslerimde bi kac gundur cok aciyor... hamilelikten umudugumu kestigim icin hic aklima gelmemisti hamilelik..internetten okuyunca bu cizginin ne oldugunu ogrendim... pek umutlanmakta istemiyorum ama insan icten ice bi umut diye merak ediyor

Hsmilelik canım evet.Test yap hemen

S
Senin çizgi duruyr mu canım?

Adetimin gecmesini mi bekliyim canim test icin adetten once yapsam cikar mi??... sasirdim ben cizgiyi gorunce hayatimin hicbi doneminde boyle bi cizgi gormemistim yoktu yani 2 gundur var sadece...
Ben 3 gün kala erken testlerden yaptım ve çok net çıkmıştı Can'ım . Bence bi dene .

Yarin test alip hemen yapicam canim... pek umitlenmekte istemiyorum negatif cikar diye.. kendimi 2 turlusune de hazirlasam daha iyi sanirim
Ben de evlendiğimizden beri denemesek bile her ay test alıp yapıyordum ya sürpriz olursa diye . 4 ayda denedik ve bekledik . O heyecanı bilirim . Allah gönlüne göre versin Can'ım . İnş testin olumlu sonuçlanır .

Back
X