Gobisler Ne Durumda Kizlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kizlar ya dun misafirlige gittim kadinlar moralimi bozdu.Neymis benim karnim normalden buyukmus yoksa ikizmiymis falan.Daha 2 bucuk ay var simdi boyleyse son aylarda nail olurmus karnim falan.Sadece 9 kilo aldim ama kanim davul gibi kendim sismedim.Niye bu kadar buyuk acep kafamçokkarıştı

Zyıf biriyseniz karnınız top gibi cıkıyo daha belli oluyo.
Ben kiloluyum normalde:) gören anlamıyodu,daha yeni yeni belli oldu, iç karnın buyuk diyolar?

valla benimde karnım baya büyüdü. kıyafetlerim olmuyo en son kızımız 28. haftada 1kilo 435gr dı gid gide büyüyor. doktorum çok iyi yediklerin bebegi besliyor kilosu çok iyi dedi. ama çokk hareket ediyor kıpır kıpır hiç durmuyor kızlar sizin bebişler nasıl çook hareket ediyormu? :uhm:

benimde sivri bi karnım var erkekler sivri olur derler aynen öyle,kızlarda kalçalar genişliyor,sadece hamile pantalonunu giyiyorum üst olarak diğer kazaklarım oluyor ama iç çamaşırı alıcam geniş geniş,bebişlerimiz sağlıklı olsunda gerisi önemli değil kızlar kimseye kulak asmayın....

Benim göbegim bana çok büyük gibi geliyor ama görenler 6,5 aylık dediğimde karnın küçük diyorlar bende anlamadım ama her hafta ölçüyorum 95cm oldu göbek çevrem diğer türlü mezureyle yukarıdan aşağıya ölçülerek gebelik haftasını ölçtüğümde 29 çıkıyor bence normal olması gerektiği kadar.

benim karnımda 5. aydan sonra büyüdü hakikaten erkekte sivri oluyomuş ama tombikte oldum 30. haftadayım 10 kilo aldım bile bakalım ne olcak kendinize ve bebişlerinize iyi bakın

Of of artik bir odaya girerken gobegim benden once giriyo :)))

Cok buyudu valla herkes ikizmi diye soruyo.Sizinde o kadar buyukmu yav korkmaya basladim.Cunku daha 2 ay var ne kadar daha sisecek :))

bende hiç anlamıyorum tam 9 kilo aldım ve 32+5 teyim herkes ay ne güzel kilo almadın diyo ama dün bir tanıdığı gördüm ayy ne kadar şişmişsin sanki yarın doğuracakmışsın gibi dedi densiz sinirlerimi bozdu bellimi olur belki doğururum dedim bende şimdi kime inanacağımı şaşırdım etrafımdakiler kızmayayım diyemi bişey demiyolar acaba

Ben esime dedim herkes cok guzel olmussun diyo falan esim diyoki tamam cildin bozulmadi cokta sismedin ama yani elbetteki degisti vucudun.Dusunsenize ortada koccaman bir gobek.Yani yapilan iltifatlarla mutlu ol ama inanma dedi.Nede olsa guze olmusum diye kendini salma dedi.O insanlar moral icin konusuyo dedi.Gercektende oyle sanirim.Esim suan kilo konusunda cok memnun korkuyorki bundan sonra siserim iyice ama istesemde olmaz sekerim var bozamam.Neyse canim kisacasi sen ne iyi diyene nede kotu diyene inanma.Biz bir can tasiyoruz kutsal bir gorev yapiyoruz orasini dusun bosverrrr

dimi kııızzzz hay ağzını öpeyim yeterki bebişlerimiz sağlıklı olsun gerçi bende elimden geldiği kadar dikkat etmeye çalışıyorum yediklerime ööle çok abur cubur yemiyorum ama tek zaafım neyse söylemeyeyim canınız çekmesin

Kizlar gobekler ne durumda.Herkes kendince anlatmaya calisiyo ama sanirim yeterli olmuyo.En iyisi ben bir link koyayim buraya oraya girin ve sizin gobegine en yaakin gobisi secin ve buraya koyun.Resim koymayi bilmiyorsaniz adresi kesip yapistirin.Sayfaya girdiginizde orda haftalar yaziyo ordaki haftanizi bulun ve resimlerin icinden size en yakin olanini secin gorelim bakalim durumumuz nasil.Ilk ben koyuyorum adreside koyuyorum girin secin hadi kolay gelsin.

hıc benım kıne benzemıyoorrr..

benımkı sıvrı degıll

kibela orda bir suru resim var canim ordan seciceksin bir tane

elmasekeri canim eger resim koymayi bilmiyorsan adresi kopyala buraya

yok canım ya beceremiycem ama 30. haftaya bakarsan britni slusser tip olarak alakamız yok ama göbişler aynı sen bakarsan benim göbişi görmüş kadar olursun işte şu halime bak 35 haftalık hamileyim ve göbeğim 30 haftalık göbeklerin içinden çıkıyo

elmasekeri bumu canim senin dedigin

anam epey kucukmus seninki benim karnim koyudugum resimden azcik daha buyuk.Aman en iyisi kucuk gobek ama bosver boyel oluncada heryere carpiyon bir yere sigamiyon :))

kız küçük işte onu anlatmaya çalışıyorum bu kadar göbek içinde ne kadar bebek olucakki minnacık ona üzülüyorum bende hani büyüsede sağa sola çarpsa

kiz deluuu gobege bagli degil diyom aha benim gobek dunya gibi top yutmus gibi ama bebegim ayni seninki gibi :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…