kiz deluuu gobege bagli degil diyom aha benim gobek dunya gibi top yutmus gibi ama bebegim ayni seninki gibi :)))
napıcan kıızz insanın içinde canı oldumu takılıp kalıyo işte bööle ayrıntılara senin kızın ne durumda kontrol ne zaman kısmetse
elma şekeri karnın küçük diye kafaya takma ben 36 haftalık hamileyim 30 haftadan sonra sanki hergün biraz daha büyüyo şimdi benim o kadar büyüdüki deri tamamen gerildi göysümün altından yırtılacakmış gibi hissediyorum çamaşırım değince bile sızlıyo
sende haklisin canim annelik iste dogmadan insan sahipleniyo kiyamiyo
benim kiz iyi heralde 10 gun sonra randevumuz var.ondan sonrada her hafta ebeye gidicem nts ye giricem her hafta.bakalim ne durumdayiz gorecez..
benimde birdaha 24 ünde randevum var senin haberlerini bekliyorum artık benden önceymiş randevun kızımız ne durumda odası nasıl oldu merak ediyorum valla
Ben 34.haftadan beri nstye giriyorum şimdi 36dayım,göbiş te davul gibi gerildi:)ama toplam 8 kilo aldım herşey yolunda çok şükür,haftaya d.öncesi izne ayrılıyorum yaşasın...
Catlakmi dedi biri demeyin bana catlak falan harita gibi oldu karnim aglamak istiyorum yaaa senağlama
üzülme anniş bende fazla yok ama olsada sorun değil.hiç bebişimiz olmayıp çatlamamktan iyidir.şükredelimki bebeğimiz olacak ve bu yüzden bazı zorluklar yaşayacağız.gülü seven dikenine katlanır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?