Gobisler Ne Durumda Kizlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kiz deluuu gobege bagli degil diyom aha benim gobek dunya gibi top yutmus gibi ama bebegim ayni seninki gibi :)))

napıcan kıızz insanın içinde canı oldumu takılıp kalıyo işte bööle ayrıntılara senin kızın ne durumda kontrol ne zaman kısmetse

elma şekeri karnın küçük diye kafaya takma ben 36 haftalık hamileyim 30 haftadan sonra sanki hergün biraz daha büyüyo şimdi benim o kadar büyüdüki deri tamamen gerildi göysümün altından yırtılacakmış gibi hissediyorum çamaşırım değince bile sızlıyo

napıcan kıızz insanın içinde canı oldumu takılıp kalıyo işte bööle ayrıntılara senin kızın ne durumda kontrol ne zaman kısmetse

sende haklisin canim annelik iste dogmadan insan sahipleniyo kiyamiyo

benim kiz iyi heralde 10 gun sonra randevumuz var.ondan sonrada her hafta ebeye gidicem nts ye giricem her hafta.bakalim ne durumdayiz gorecez..

ah be canım derdim göbeğim değil derdim bebeğim büyüsün bende 35teyim ama bebiş 2.172gr göbek desen küçük zamanında doğsa bari diye dua ediyorum bide erken doğarsa minicik olcak kız neresinden tutarım ben o bebeği

sende haklisin canim annelik iste dogmadan insan sahipleniyo kiyamiyo

benim kiz iyi heralde 10 gun sonra randevumuz var.ondan sonrada her hafta ebeye gidicem nts ye giricem her hafta.bakalim ne durumdayiz gorecez..

benimde birdaha 24 ünde randevum var senin haberlerini bekliyorum artık benden önceymiş randevun kızımız ne durumda odası nasıl oldu merak ediyorum valla

benimde birdaha 24 ünde randevum var senin haberlerini bekliyorum artık benden önceymiş randevun kızımız ne durumda odası nasıl oldu merak ediyorum valla

Evet canim benim randevum 21 martta haber ederim hemen gelince insallah hersey yolundadir.

Odasida hazir sayilir susleri kaldi haftaya sanirim koyarim bakalim fazla guzel degil ha cok guzel falan sanmayin sonra hayl kirikligina ugrarsiniz

Ben 34.haftadan beri nstye giriyorum şimdi 36dayım,göbiş te davul gibi gerildi:)ama toplam 8 kilo aldım herşey yolunda çok şükür,haftaya d.öncesi izne ayrılıyorum yaşasın...

Ben 34.haftadan beri nstye giriyorum şimdi 36dayım,göbiş te davul gibi gerildi:)ama toplam 8 kilo aldım herşey yolunda çok şükür,haftaya d.öncesi izne ayrılıyorum yaşasın...

Canim masallah nasilda az kilo almisin.Nasil becerdin yav.Benim sekerim cikti diyete basladimda kilo alisim durdu 11 kiloda kaldim.Sen nasil yaptin peki ? Bebek nasil peki?

benim göbüşüde gören küçük diyo banada öyle geliyo ama nedeni bilinmez iç karnım geniş heralde neyse fazla kafaya takmamak lazım sağlıklı olsunda bebişim o daha önemli

kızlar benim göbiş aldı başını gittide bide son 1 hadtadır küçük kırmızı kırmızı çatlaklar oluştu sizdede çatlak oluştumu pekiii CADIARZU

bende şu an çatlak yok ama
belli olmuyormuş son iki gün bile aniden çatlayabilir diyor deneyimli anneler
umarım hiçbirimiz çatlamayız....

Catlakmi dedi biri demeyin bana catlak falan harita gibi oldu karnim aglamak istiyorum yaaa senağlama

Catlakmi dedi biri demeyin bana catlak falan harita gibi oldu karnim aglamak istiyorum yaaa senağlama

üzülme anniş bende fazla yok ama olsada sorun değil.hiç bebişimiz olmayıp çatlamamktan iyidir.şükredelimki bebeğimiz olacak ve bu yüzden bazı zorluklar yaşayacağız.gülü seven dikenine katlanır.

Benimde göbeğimin alt kısmında kırmızı çatlaklar oluştu,sürekli yağlıyorum ama..çok moral bozucu

selam kızlar

benim göbekte 1 haftadan beri hergün biraz daha büyüyor. Tartıya zaten artık çıkmıyorum bile... hiç çatlağım yok gerçi ama bacaklarım ve üst kısmından çok kilo aldım selülitler resmen yumurta gibi oldu :)) neyse abartmayayım ama bol bol yürümem gerekecek birde o dikey çizgi bile daha çıkmadı bende 41 gün kaldı şurda ne zaman çıkacak ki?

Benimde henüz göbegimde oluşmadı. Fakat bacaklarımın üst kısmında ve kalçalarımda oluştu ve gün geçtikçe artıyor. Selülit, varis hamilelikte olma ihtimali olan herşeyden bende bol miktarda oluştu.

üzülme anniş bende fazla yok ama olsada sorun değil.hiç bebişimiz olmayıp çatlamamktan iyidir.şükredelimki bebeğimiz olacak ve bu yüzden bazı zorluklar yaşayacağız.gülü seven dikenine katlanır.

Haklisin canim birde su gebelik sekeri sinirlerimi cok bozuyo sanirim onun yuzunden le herseye kafa yoruyorum.Ama sunu anladim annelik bebek rahme dustukten hemen sonra basliyormus ve zormus.Bir canin sorumlulugunu almak.Allahim bu gorevi layikiyla yapmamizi nasip etsin..Amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…