Nakış Goblen severler önerilerinize ihtiyacım var

• Konu Sahibi Konu Sahibi seraphima
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kanaviçe Şemaları, Kurdele Nakışı Tekniği, Nakış Şemaları, Aplike Teknikleri, Aplike Modelleri, Nakış Teknikleri, Yaptığımız Nakış Örnekleri Nakış hakkında öğrenmek istediğiniz tüm teknik ve modellerin olduğu başlıktır.
S

seraphima

Ziyaretçi
Uzun zamandır goblene merak saldım. Daha bir tablo alıp işlemedim ama iki türü varmış bildiğim kadarıyla. Bir tanesi baskılı kanvas, yani resim, üzerine basılıyormuş. ikincisi de şemalı olarak. Hangisi daha kolay? ilk kez yapacak olduğum için hangisini tavsiye edersiniz acaba? yorum ve önerileriniz için teşekkür ederim.

goblen işi çok zevklidir canım... bende baskılı olanlardan bir tablo işlemiştim ,elimde bitiremediğim bir tane daha var... baskılı olanlar daha kolay ... nereye ne renk işliyeceğin belli... saymaya gözlerini fazladan yormaya gerek kalmıyor ... kolay gelsin ...sevgiler opuyorumnanaktan

Sevgili arkadaşım,her ikisi de çok zevkli ama hazır olanı tabi daha basit renkleri ,yerleri hazır kafa yormuyorsun,hatta ipleri içinde hazır satılanları da var,kolay gelsin şimdidenkaydirigubbakcemile5

Baskı olan daha kolay ama ben onunla başlamamıştım diğeride zor gelmedi zaten yaptıkça el alışıyor zevkli bir iş hele bittikten sonra görmesi bütün yorgunluğunu alıyo =)

Back
X