Bunun tersi de var hanımefendi
Aylık 2000euro vergi ödüyorum ben tek başıma
Buranın sarhoşunu ayyaşını, evsizini 15 yaşında hamile kalmış kızını, işsizini benim vergim besliyor
Kimse kimsenin sırtından geçinmiyor yani, yabancılar da vergi ödüyor sonuçta
İnsan olarak saygı gibi bir beklentim zaten yok da, en azından topluma bulunduğum katkı saygı görseydi!
Bizimkileri gömmüşsünüz ama çok medeni dediğiniz insanlar da yol ortasında sesli sümkürür, 1 euronun hesabını yapar, cilt rengin koyu renkli olduğu için yüzüne küçümseyerek bakmayı kendine hak görür...bu medeniyet mi oluyor şimdi? Bu arada Hollandası da, İngilteresi de, Fransası da o ülkelerin hepsi beğenmedikleri zencinin, Arabın, Hintlinin ülkesini sömürerek zengin oldu. Siz sanıyor musunuz ki avuç kadar ülkeler birden kendi kendilerine zenginleşti? Petrolünü, elmasını, fildişini sömür, yerlisini köle edin, alacağını aldıktan sonra bas git sonra da adamları aşağıla... bu medeniyet mi oluyor şimdi? Çok eğitimli abilerin eğitimlerinin parası başka insanların ezilmesinden geliyor. Hala daha da içsavaşla, darbeyle, ortalığı karıştırmayla Ortadoğunun ve Afrikanın kanını emiyorlar. DeBeers elmasları Fransadan çıkarılmıyor mesela, Afrikadan geliyor Zengin bir herifin karısı boynuna elmas kolye takacak diye Afrikalılar sinekler gibi ölüyor .
Zengin ülke = başka insan evlatlarının vebali bu kadar net
Kimseyi yüceltmeyin, kimseyi yerin dibine de batırmayın bence.