Kekler - Pastalar Gofret pasta (resimli)

Senden böyle güzel yorumlar almak beni ziyadesiyle memnun ediyor..Teşekkür ederim Libim...:kedi:

mikemmellll akannehir

datlu çekio canım felaket zaten ellerine sağlık eyvahedigeldismile

Biraz vakit ayırıp yapabilirsin arkadaşım,afiyet olsun..yerimseniben

İstedikten sonra herşey olur,sen yeter ki iste..Çok daha güzellerini yapabilirsin..yerimseniben

ay guzelmıs...
içinede rulo gofretmı kullandın
dızerken zor olmadımı.

İçinde yok arkadaşım,sadece kenarlarında.Teşekkür ederim..yerimseniben

gofretler nırede..akannehir akannehir

kaydirigubbakcemile3

tesekkur ederım..saol canım..
anladım ..sonradan...

yerimseniben

canım çekti eline sağlıkkkk senağlama nerden girdim ben buraya senağlama

Bu arada tercihen meyveli sos yerine çilekli jole ilede irmik tatlısı uyumlu olabilir diye düşünüyorum.ne dersiniz ?

ellerine sağlık süper görünüyoralkisalkisalkis. Bizlerle paylaştığın için teşekkürler bu tarif mutlak denenmeli :jeyyar:cokacimcoook

ellerine sağlık...

Teşekkür ederim..opuyorumnanaktan

canım çekti eline sağlıkkkk senağlama nerden girdim ben buraya senağlama

Bu arada tercihen meyveli sos yerine çilekli jole ilede irmik tatlısı uyumlu olabilir diye düşünüyorum.ne dersiniz ?

Çok sağol arkadaşım..Çilekli jöle elbette olabilir tercih meselesi.Yalnız burda sos kullanılmasının güzelliği ,pastayı dilimleyip yerken o sosun akması ve çatalımıza aldığımız irmik tatlısı lokmalarını sosa bulayarak yiyebilmemizdir..Şimdi anlatırken bile canım çekti..kaydirigubbakcemile3

ellerine sağlık süper görünüyoralkisalkisalkis. Bizlerle paylaştığın için teşekkürler bu tarif mutlak denenmeli :jeyyar:cokacimcoook

Mutlaka Missycim,mutlaka..yerimseniben

elinize sağlık. muhteşem görünüyor.
mutlaka deneyeceğim. a.s.

wowwwwwwwwwwwwwwww
ellerine emegine saglik
tek kelimeyle harika bir görsellik
eminim tadida nefistir
cünkü irmik tatlisina bayilirim
denicem insaallah
a.s.a.s.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…