E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi yellow angel
-
senağlama senağlama kızlar dr geldim USG sonucu sağ memede üst dış kadranda derinde lokalize yaklaşık14*4*8mm ebatlarında hipokoik lezyon bunun dışında her 2 memede fibroglandüler doku artışı mecvut olup görünüm fibrokistik mastopati lehinedirsenağlama senağlama dr iyi huylu dedi senağlama 1 ay sonra tekrar kontrole çapırdııı senağlama inşallahhh büyüme olmazzzz yaa biopsi demez inşallhhh
Canım biyopsi yaptır ne olacakki.Kan aldırmaktan daha kolay.İki sefer ameliyata oldum ben.Üstelik çok milimetrik...Hiç korkma...Geçmiş olsun.
ben brokoli kürünü uyguladım. gögsümdeki kitlenın fibrokıstık oldugu söylendı. brokolı kürünüzü kullanan bır arkadasım tavsıye etti. bende uygulamaya karar verdım. kitlenın çapında ılk 21 sonunda bıraz küçülme oldu. bu kürü daha devam etmelımıyım?
Cevabı » Gizle
Fibrokistlere karşı önermiş olduğum brokoli kürü 2 kez 21 gün uygulanmalıdır. Her 21 günde bir 7 gün ara vermeniz gerekir. ikinci 21 gün tamamlandıktan sonra duruma göre dönem dönem 21 günlük kür uygulanır.
Sağlığınız daim olsun. Hekim kontrol ve önerilerini ihmal etmeyiniz.
merhaba arkadaşlar öncelikle hepinize geçmiş olsun bu dert bendede var ilk önce bi kitle elime geldi korktum kimseye söleyemedim sonra zorladım anneme söledim oda beni hemen doktora götürdü doktor kötü bişey yok ama 6 ayda bi kont.gel ult.bakalım kont edelim dedi 2 senede sayıları 3 çıktı hani çoğalmadan aldıralım dedik dk.yok dedi evlenmeden alamayız dedi süt kanallarını etkiler bebiş oluca emziremezsin dedi bana bende korktum ve aldıramadım ama allahıma şükür ağrı olmuyo biraz adet döneminde oluyo başka yok sizleri okuyunca bekar ark.aldırdını okuyunca şaşırdım acama bana dk.neden öle dediiiii
:çok üzgünüm:sağolasın canım senin neden ameliyatla aldılarr bu tür kistler yani mutlaka alınamsımı gerikiyorrr küçülme olamazmı yaniibenımkı geçen hafta farkettıgımde ele bayagı gelıyordu 3 gündür küçüldü dr söyledım bişey demedi :a015:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?