Gogsumde kitle hissettim

Merhaba çocuk emziriyorum dun dusta gogsumde bir kitle hissettim çok korkuyorum kanser mi diye acaba

• Normal

OY: 3 100,0%
  • normal

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    3
Emsiriyorsanız yüksek ihtimal normal ama biz nasıl bilebiliriz ki? Bir iki hafta gözlemleyin geçmezse doktora görünün bence.

Kendimi o kadar kotu hissediyorum psikolojim falan alt ust bide bu ay hayatimin en kotu oldu sanki hersey ust uste geldi oturup aglasam heralde sabaha kadar susmam
Canım dur sakın ol emziriyorsun zararsız bir kist olabilir benim de emzirirken başıma gelmişti dokununca elimden kayan bir sürü kist vardı ve aşırı derecede ağrım olduğu için Genel Cerraha gitmiştim ultrason da fibro kistilerimin olduğu anlaşılınca 3 ay boyunca bir ilaç kullanmıştım hatta ağrılarım ilk 1 ay devam etmisti iyilesemeyecegim diye ağlıyordum sonra şükür ağrılarım dinmişti. Lütfen içini ferah tut ve iyi düşün.
En kısa zaman da da iyi bir genel Cerraha git

Süt bezesidir.
Benim kitlenmiş çözülmemişti.
Okadar büyüktüki bebeğim memeucunu alamıyordu ağzına.
Bende çok korkmıuştum
Ağladım sabaha kadar kitle kötü bişeydir die.
Doktor şırınga ile çekti.
Meğer süt bezesiymiş.
Korkma

Pazartesi hemen aile doktotuma gidip bi kontrol ettireceğim ve ondan bi ultrason isteyip cektirecegim sonra bi sikinti cikarsa genel cerraha gideceğim ama inşallah çıkmaz yinede ben bi mamografi isteyim iyice icim rahat etsin inşallah bisey yoktur dua edin lutfen

inşallah dediginiz gibidir çünkü baska bi belirti yok içe çökme sekil bozukluğu kanli akıntı falan yok inşallah geçici bi bezedir

doktora gittim bugün kitle biraz yukarda gogusumun üzerinde tehlikeli bi yer dedi ama hareket ettigi.icin cok korkma ama ultrason verdi ultrasana randevu aldim 1 eylüle o zaman belli olucak insallah kotu bisey degildir kist yada fiberadenome olabilir dedi ama biraz korkuyorum hayirlisi bakalim allah büyük bugün arefe yarin bayram allah büyük rabbim kimseyi sagligiyla Sinamasin

Regl öncesinde eğer çok normal. Ağrılı mi kistler? Ağrısız olmaları risk teşkil ediyormuş. Bende 4 tane var. Kontrol ettir rahat etsin icin

Benimki 2 cmlik bi kitle yani biraz büyük inşallah sizinki gibi biseydir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…