Rica ederim yastev.Eğer tek sorunun prolaktinse düşürünce gebe kalabiliyorsun :)
Evet hamileyim çok şükür Ama daha çok erken 9 haftalık.
Yalnız doktorun önemli bana ilk gittiğim doktor parlodel verdi berbat bir ilaç.Tavsiye etmem.Zaman kaybettirdi.
Yumurtlama konusuna gelince, göğsünden süt gelsede yumurtlama olabiliyor.Bazı insan azıcık yükselse yumurtlaması duruyor, bazı insanda 2 katına çıksa bile yumurtluyor.Prolaktin ciddi bir sorun değil.Sadace tümör varsa ve 1 cm nin üstündeyse telaş yapıyor doktorlar.Tümör herkeste olacak diye birşey yok.Aklına kötü şeyle getirme.Geçmiş olsuuun :)
canım neden parlodel berbat?? bende parlodel kullanıyorum ve biçok dra sordum bu ilacı. prolaktını çok yuksek olanlara verılmıyor dıye düşünüyorum. benım 30,06 ve bende hergun yarım parlodel kullanıyorum. bu sıtede ve tanıdıgım bıkaç kişi daha var parlodel ıle gebe kalan..
Dostinexin hem yan etkileri daha az, hemde amerikada falan artık hep o kullaılıyor.Parlodel veren doktor az diye biliyorum.Bende işe yaramadı, midemi de mahvetti.Gerçi benimkisi baya yüksekti belki ondandır.Seninkisi normal sınırda.Yüksek bile denmez.Gebelerde parlodel veriliyor diye biliyorum, dostinex verilmiyor deniliyor,ama benim doktorum birşey olmaz diyor bende devam ediyorum.İnşallah bişey olmaz.
herkese geçmıs olsun bride hamile kalmana cok sevındım ınsallah bızde ılerde sorunsuz hamıle kalırızda benım doktor hamılyeken ılac kullanırsan cocuk guatırlı dogar ama onemlı bır sorun degıl dedı
yatsev canım bu konunun uzman bolumu dahılıyenın endokrın bolumu doktoruna gıtmen daha kısa cozum bulmana yardım eder daha sonra kadın doguma gıt canım
canım ben de ılk gogsumden süt geldıgınde bılgım olmadıgı ıcın genel cerraha orda 1 ya kadar oyalandıktan sonra beyın cerrahına gıtdım en sonunda doktor benı bu konu bızle alakalı degıl dahılıyenın endokrınılojı bolumune gıtmelısın demıstı ve o sekılde tedavımı orda surduruyorum kadın dogum bebek asmasında gıdılmesı gerekır yanı ıkı doktorunda takıp emteıs gerekır ama ılk once bence endokrıne gıt canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?