göğsümden süt geliyor

canım benım gögüsten süt gelmıyordu ama dr uma bence ben hamıle kalıyorum ama tutunamıyor dedıgımde benden prolaktın testı ıstedı. yuksek cıktı benım. sen kendınde bır arastır netten yakın hastanelerden fıyat al gıt kendın baktır prolaktınıne. ben testı yaptırdım dr u aradım hap verdı kullanıyorum. 28 ytl ye yaptırdım ben canım. eger yuksekse kesınlıkle gebelık engellıyo yada embriyo olussa bıle tutunamıyor. ama tedavısı kolay. korkulacak bişey değil. ama gecıktırme. bu arada adaçayıda süt hormonunu dengelıyor. kullanmanı tavsıye ederım. ama yumurtlamadan sonra kullanma dıyorlar bılgıne

ayyyy çok teşekkür ederim bride sağol canım yaaa özellikle hamileyim dediğin kısma bayıldım canım ya ben 200/ eylül ayında kasıklarımdaki şikayetler sonucunda doktora gittim o zaman benim sağ yumurtalığımda kist çıkmıştı ama hamileliğe engel değil dedi ve tedaviye gerek yok dedi doktor o zaman çocuk istiyoruz ama olmuyo dediğimde dur sol yumurtalıklarına da bakayım demişti bakmıştı ve çok güzel çok temiz demiş ama o zamanlar hiç göğsümden süt gelip gelmediği dikkatimi çekmemişti acaba şimdi yükselme gibi bir şey olmuş olabilrmi eğer yumurtlamasaydım o zaman doktor görürdü dimi

sana da çok teşekkürler msms ya canım şimdi normal bir klinikte bu test yapılırmı ki ben şey düşünmüştüm bağkuru ödedikten sonra kocaeli devlet hastahanesine giderim bir kadın doğum uzmanına gözükürüm şikayetimi anlatırım o da sonuçta ne gerekiyorsa bana söyler diye düşünmüştüm olurmu sizce

canım ben dr ile konustum. bekarkende gıttıgım sureklı dr um. benı telde dınledı. bu testı yaptır benı ara dedı. 30.06 cıktı çok yuksek değil benım. ilaç verdi kullan dedı. ben sabırsız oldugumdan ayptırırdım. ama dr bana fsh falan da dedı ama ben yenı check-up yaptırmıstım normal oldugundan ıstemedı. ama belkı sende bunuda ısteyebılır. prolaktınde strese baglı yukselıyor. o yuzden uzak durmamız lazımstresten:) nasıl basaracaksak:):)

Rica ederim yastev.Eğer tek sorunun prolaktinse düşürünce gebe kalabiliyorsun :)
Evet hamileyim çok şükür Ama daha çok erken 9 haftalık.

Yalnız doktorun önemli bana ilk gittiğim doktor parlodel verdi berbat bir ilaç.Tavsiye etmem.Zaman kaybettirdi.

Yumurtlama konusuna gelince, göğsünden süt gelsede yumurtlama olabiliyor.Bazı insan azıcık yükselse yumurtlaması duruyor, bazı insanda 2 katına çıksa bile yumurtluyor.Prolaktin ciddi bir sorun değil.Sadace tümör varsa ve 1 cm nin üstündeyse telaş yapıyor doktorlar.Tümör herkeste olacak diye birşey yok.Aklına kötü şeyle getirme.Geçmiş olsuuun :)

aynen canım stresten uzak durmak çok zor malesef günümüz şartlarında inşallah normal bir devlet hastahanesine gittiğimde sizlerin bu dediklerini isterler benden ve ciddi bir şey yoktur umarım sağolun ilginiz için

çok sağol bride ilgin ve verdiğin bilgiler için teşekkür ederim bundan sonr abakalım doktorum neler isticek sonuç ne olucak merak ediyorum

canım neden parlodel berbat?? bende parlodel kullanıyorum ve biçok dra sordum bu ilacı. prolaktını çok yuksek olanlara verılmıyor dıye düşünüyorum. benım 30,06 ve bende hergun yarım parlodel kullanıyorum. bu sıtede ve tanıdıgım bıkaç kişi daha var parlodel ıle gebe kalan..

Dostinexin hem yan etkileri daha az, hemde amerikada falan artık hep o kullaılıyor.Parlodel veren doktor az diye biliyorum.Bende işe yaramadı, midemi de mahvetti.Gerçi benimkisi baya yüksekti belki ondandır.Seninkisi normal sınırda.Yüksek bile denmez.Gebelerde parlodel veriliyor diye biliyorum, dostinex verilmiyor deniliyor,ama benim doktorum birşey olmaz diyor bende devam ediyorum.İnşallah bişey olmaz.

insallah bişey olmaz canım. Allah saglıkla bebişini kucagına aldırır. bende gebelık düşünmeyene dostınex düşünene parlodel verıyorlar dıye duymustum.

canim buyuk gecmis olsun yuregin ferah olsun ben hep okudum yazilanlari okudukce stres yaptim valla burda umarim hersey gonlunce olsun allahim korusun seni

herkese geçmıs olsun bride hamile kalmana cok sevındım ınsallah bızde ılerde sorunsuz hamıle kalırızda benım doktor hamılyeken ılac kullanırsan cocuk guatırlı dogar ama onemlı bır sorun degıl dedı
yatsev canım bu konunun uzman bolumu dahılıyenın endokrın bolumu doktoruna gıtmen daha kısa cozum bulmana yardım eder daha sonra kadın doguma gıt canım

canım ya sağolun hepiniz gulcicek nasıl yani ilk kadın doğum uzmanına gitmiyeyimmi yani göğsümden süt geliyo şikayetiyle dahiliye endokrin bölümüne mi gideyim ben bu şikayet için kadın doğum uzmanına gidilir diye düşünmüştüm tabi sizler benden çok daha bilgilisiniz bu konuda
hepinize çok teşekkür ederim yaaa gerçekten beni bu konuda fazlası ile bilgilendirdiniz inşallah ciddi değildir benimde durumum ve en kısa zamanda bir bebeğe kavuşuruz eşim ve ben ve bütün hamile kalmak isteyen bayanlar

canım ben de ılk gogsumden süt geldıgınde bılgım olmadıgı ıcın genel cerraha orda 1 ya kadar oyalandıktan sonra beyın cerrahına gıtdım en sonunda doktor benı bu konu bızle alakalı degıl dahılıyenın endokrınılojı bolumune gıtmelısın demıstı ve o sekılde tedavımı orda surduruyorum kadın dogum bebek asmasında gıdılmesı gerekır yanı ıkı doktorunda takıp emteıs gerekır ama ılk once bence endokrıne gıt canım

tamam canım çok teşekkür ederim inşallah şu bağkuru ödeyelim hemen bir devlet hastahanesine gidicem canım tabi endokrin bölümüne sizlerede mutlaka sonuçları burdan bildiricem herkese çok teşekkürler çok yardımcı oldunuz bana

arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım öncelikle böyle bir forum sayfalarının çok yararını gördüğümü söylemek isterim herkesin birbirinine paylaştıklarını anlatması bir çok biligiye sahip olmamızı sağlıyor.bunun için herkese teşekkürler.
ben eylül 2009' da bebeğim gelişimini tamamlamadığı için kaybettim.mart 2010'da ise biyolojik gebelik yaşadım.2.hamileliğimde göğsümden sıvı geldiğini fark ettim sonrasında hamile olduğumu öğrendim.1 ay ara verdik şimdi tekrar istiyoruz.ama benim göğsümden hala sıvı geliyor sıktığım zaman ...progestan hormonum normal çıktı.aranızda benim gibi sorunu olan varmı acaba..ayrıca şuan göğüslerim çok acıyor hatta sızlıyor.allah isteyen herkese bebiş versin inşallah ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…