- 11 Nisan 2023
- 1.255
- 998
- 38
- Konu Sahibi minnoskedii
-
Ben çok karmaşık hissetmiştim hamilelik doğum lohusalık hepsi sorunlu oldu. Ama kucağına alınca her şeyi unutuyorsunİnsan bı garip oluyor işte bu süreçte ne düşüneceğini bilemiyoramin canım isteyen herkese nasip etsin Allah'ım
Bi hamile kalsam rahatlicam ama bekliyorum işte canımBen çok karmaşık hissetmiştim hamilelik doğum lohusalık hepsi sorunlu oldu. Ama kucağına alınca her şeyi unutuyorsunrabbim nasip etsin inşallah
Özel değilse yaş kaç ve ne kadar oldu evleneli ? Bu konuyu bence sağlık sorunu yoksa akışına bırak bunu stres yapanların hep sıkıntı çektiğini görüyorum malesef.Bi hamile kalsam rahatlicam ama bekliyorum işte canım
5 6 gün var canımRegl ne kadar var canım
Göğüslerim ağrımazdı adet olcağım zaman aşırı belim ağrırdı o kadar bu adetimde kasıklarım ağrıdı aradan biraz zaman geçti kasıklarım tekrardan ağrımaya başladı ama bu aralarda ağrısı geçti arada ağrıyorPeki normalde hamile olmadığın adet donemlerinde göğüs ağrın ne durumdaydı canım
Yaş 28 2 yıllık evliyiz ama daha önce korunuyorduk denemeye başlayalı 3.ayimiz bu canım genel kontrollerde bı sıkıntı yok ama daha denemeye başlayalı az olduğu için ayrıntılı bakmadı doktorÖzel değilse yaş kaç ve ne kadar oldu evleneli ? Bu konuyu bence sağlık sorunu yoksa akışına bırak bunu stres yapanların hep sıkıntı çektiğini görüyorum malesef.
Erken gebelik testleri sonuç verebilir aslındaGöğüslerim ağrımazdı adet olcağım zaman aşırı belim ağrırdı o kadar bu adetimde kasıklarım ağrıdı aradan biraz zaman geçti kasıklarım tekrardan ağrımaya başladı ama bu aralarda ağrısı geçti arada ağrıyor
Predictor aldın ben eczaneden ama daha kullanmadım hiçKızlar sizin kullandığınız gebelik testi isimlerini söylermisiniz
Hiç sıkma canını daha yeni denemeye baslamissiniz zaten. Benim kuzenim isteyerek 5 yıl falan ara verdi şuan hiç bir sorun olmadığı halde olmuyor doktor stres kaynaklı olabilir sağlık açısından her şey yolunda demişYaş 28 2 yıllık evliyiz ama daha önce korunuyorduk denemeye başlayalı 3.ayimiz bu canım genel kontrollerde bı sıkıntı yok ama daha denemeye başlayalı az olduğu için ayrıntılı bakmadı dokto
Başta sorunlarimiz vardi evlilikte o yüzden istemedim ama şimdi düzene girdi zamanda geçiyor etraftan insanlar sorup duruyor biraz bunaldım açıkçası o yüzden daha da stres oldum.ama haklısın stres yapmak bu dönemi olumsuz etkiliyor keşke düşünmeden durabilsemHiç sıkma canını daha yeni denemeye baslamissiniz zaten. Benim kuzenim isteyerek 5 yıl falan ara verdi şuan hiç bir sorun olmadığı halde olmuyor doktor stres kaynaklı olabilir sağlık açısından her şey yolunda demiş
Aslında adetimi beklemek istiyorum ama bi yönden de çok merak ediyorumErken gebelik testleri sonuç verebilir aslında
Bazen geç döllenme olduğunda testlerde geç çıkıyormuş canım biraz daha beklemek belki daha iyi olabilirAslında adetimi beklemek istiyorum ama bi yönden de çok merak ediyorum
Ara vermekle çok iyi yapmışsın. Benim de fikrim bu doğrultudaydı fakat bizimki erken oldu biraz üstüne bir de problemler falan yaşayınca hamilelik doğum lohusalık hepsi problemli geçti ama çok şükür şu an kucağımda bebeğim Rabbim sana da nasip eder inşallahBaşta sorunlarimiz vardi evlilikte o yüzden istemedim ama şimdi düzene girdi zamanda geçiyor etraftan insanlar sorup duruyor biraz bunaldım açıkçası o yüzden daha da stres oldum.ama haklısın stres yapmak bu dönemi olumsuz etkiliyor keşke düşünmeden durabilsem
Amin canım güzel dileklerin için çok teşekkür ederim sende bebeğini sağlıkla büyüt inşallahAra vermekle çok iyi yapmışsın. Benim de fikrim bu doğrultudaydı fakat bizimki erken oldu biraz üstüne bir de problemler falan yaşayınca hamilelik doğum lohusalık hepsi problemli geçti ama çok şükür şu an kucağımda bebeğim Rabbim sana da nasip eder inşallah
Amin inşallah canım seninde güzel haberlerinizi alırız inşallahAmin canım güzel dileklerin için çok teşekkür ederim sende bebeğini sağlıkla büyüt inşallah
İnşallah canım çok istiyorum yazarım buraya olursaAmin inşallah canım seninde güzel haberlerinizi alırız inşallah
Evet birazda o yüzden bekliyorum ama bi merakda içimi kaplıyorBazen geç döllenme olduğunda testlerde geç çıkıyormuş canım biraz daha beklemek belki daha iyi olabilir
Aynen öyle canım amin inşallahBeklemek çok zor geliyor insana adete yakın umarım hamilesindir canım Allah'ım isteyen herkese nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?