Gogus agrısı

melik1902

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2024
56
8
1
25
Reglım bır tuhaf geldı bu ay. Az azdı. Baslamadan once gıgus acısı baslamıstı. O bu defa hıc gecmedı. Regl bıttı falan gogus hassasıyetı gecmıyor. Dokununca zıplayınca bıyere degınce acıyor. Bunun nedenı ne olabılır. Neden bılmıyorum ama ıcımde tarıfsız bır korku oldu.

Korkmanıza gerek yok Prolaktin hormonunuz yükseldiyse de ağrı yapabilir bunun için ilaç veriliyor ve değer düşüyor. Reglinizin 2. veya 3. günü kan verin. Benim genetik olarak ağrıyordu ama bir ara çok şiddetliydi ve Prolaktin değerinin yüksekliğindeymiş.

Iste elımde olmadan korku geldı ıcıme ıstemsızce. Acayıp bı tedırgınlık yaptı bu gogus hassasıyetı gecmedıgı ıcın. Bakalım gecmezse bıdahakı aya reglımde yıne sorunlu olursa gıdeyım dr. Tesekkurler

Bende aynı şekilde reglim bitti ama bu acı hâlâ geçmedi göğüslerimde çok acıyor

Doktora gittiniz mi ? ne dedi size ve geçti mi ?

Ay bacım prolwktinden dolayı benimde oyle yalnız değil ucu acıyo bazen batma agrı sızo oluyor

Benim de adetim aşırı azaldı geçen ay prolaktin de yüksek çıktı sürekli göğüslerimde ürperme hissi oluyor ağrı oluyor aşırı hassas bu ay hafta sonuna denk geldi tahlil veremedim bir sonraki ay hormon tahlili vericem adetin azalması çok korkuttu beni

genetik olarak ağrımaya meyilli bir durum mu meme ağrısı

ürperme hissi nasıl oluyor sanırım bende de var

3.5 senedir bu göğüs acısını yaşıyor musunuz batma vs
Evet arada agrımqdıgo oluyor tabi bende anksiyete ve panik atak var üstüne protez var fibromiyaljidende şüpheleniyorum bide sen bundan bahsedince artık hangisisiyse at izi it izine karıstı hamd olsun ne diyim sabredersem günahlarıma kefaret inşaallah

Ayy bende 3-4 aydır var anlamış değilim doktorlar normal diyip gönderiyor. Ayrıca regllerim düzensizleşti ve göğüsüm şiş üç aydır kahverengi areola denilen kısım genişledi yanma batma var arada acıyor bazen acımıyor daha çözemedim çok korkuyorum ne var diye ama bir sorun çıkmıyor doktorlara gittiğimde

Benim de prolaktinim bir yüksek bir düşük anlamış değilim sürekli kontrole gidiyorum bir şey çıkmıyor adetim aşırı azaldı dediğiniz gibi bende de. Göğüsüm şiş 3 aydır daha çözüm yok ayrıca acıma batma hissi oluyor iki aydır

Boğaz reflümde var demeyi unuttum üstüne prolaktin cıktı sende prolaktin degerine baktır kuzum. Tek göğüs mü agrıyor ikisi mi

Boğaz reflümde var demeyi unuttum üstüne prolaktin cıktı sende prolaktin degerine baktır kuzum. Tek göğüs mü agrıyor ikisi mi
Prolaktin yüksek çıktı dostinex verdi doktor haftada iki kere içiyorum. Çoğu zaman tek göğüsüm ağrıyor bazen ikisi bir sızlıyor anlamadım gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…