15 gün sonra yataktan daha rahat kalkacaksın..benim de öyle olmuştu.aynen dediğin gibi her geçen gün biraz daha rahat oluyorum..sızlama ,kaşıntı,gerginlik yine var.
benim ameliyatım şehirdışında denizli de oldu.bir arkadaşım o doktoru tavsiye etmişti.yolculuk biraz rahatsız edici oldu.ben annemlere ya da başkalarına söylemiycem ve annemler illaki 15-20 gün içinde benimle görüşmek isteyeceklerdir, kimseye çaktırmamak mümkün mü?o ilk 15-20 gün boyunca benim iyi olmadığımı anlarlar öyle değilmi, yani iki büklüm duruyormuşsunuz ya?
bir de oğlum bu kadar küçükken işin üstesinden gelebilirmiyim onu merak ediyorum daha çok...mert bi de sen şehirdışında mı yaptırdın yoksa aynı şehirdemiydin?
elif 13 benim ameliyatım da kas zarından olacak. Nasıl ağrısı kas altı kadar çokmu oldu acaba???
benim göğüslerin şişleri indi sayılır.yumuşamaya da başladılar.benim prtezlerin üstkısmı kasaltına alt kısmıda senin ki gibi kaszarı altına yerrleştirildi.ama dokunduğumda içlerinde acı hissediyorum.senin de öyle acı hiissi olmuşmuydu,ve ne kadar zaman sonra geçti.
artık rahatca yatıp,kalkabiliyorum.
evimin işini de yapıyorum
yani günlük hayata geri döndüm.sporcu südyeni kullanmaya devam ediyorum.
herşey normal .sadece göğüslerde hassasiyet ve acı var..
merhabalar.. öncelikle belirteyim hemşireyim ve 1yıl boyunca estetik ameliyatların olduğu serviste çalıştım ve bir çok drun yaptığı ameliyatın sonrasını görme imkanım oldu.bu tür ameliyatlarda dr seçmek çok önemli.acıları sızıları bir kenarı bırakın onlar geçici şeyler.ya birde kalıcı şeyler bırakırsa sizde? bazı dr yapıyordu çok güzel çok doğal duruyor bazısı yapıyor iki göğüs iki ayrı yerde biri anyada diğeri konyada hesabı... eğer bu ameliyatları olmak isteyen birileri varsa ankaradan 1-2dr önerebilirim..
merhaba,sana bir sey sormak istiyorum ankaradaki önerdigin dr.lar burun operasyonu da yapiyorlarmi yapiyorlarsa sonuclar nasil oluyo.rica etsem isimleriyle beraber yazarmisin.simdiden tesekkürler.
nutella sanirim sen gogus ameliyatini fatih dagdelene yaptirmistin burun estetigini neden ona yaptirmiyosun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?