Kısslarr ben geldim..
Doktordan geldim..anlatacak çok şeyim varr..Çok güzel geçti kafamdaki bütün soruları sordum ama önce muayene etti beni, sonra oturduk A dan Z ye konuştuk.Bana damla şeklinde değilde yuvarlak jel protezi uygun gördü çünkü yeterli meme bezlerim varmış.Damla şeklindeki silikonu göğsü çok küçük olanlara takıyormuş ki doğal bir meme görüntüsü versin diye .
İşin kötüsü ameliyatımı meme başından yapmayı uygun buldu çünkü göğüslerim hafif düşük anlatmıştım bende ikinci bir dikiş izini göze alamam dedim.O da meme başından gireceğiz derideki fazlalığı oradan alacağız protezi koyup kapatacağız dedi meme başındaki kahverengilik yeterli geldiği için çok daha güzel olacağını söyledi ve hight profil
protez kullanacağını söyledi --- yani nasıl?? Dedim hight profil basık bir meme değil de öne doğru çıkık bir meme bayanlar genelde bunu tercih ediyor dedi.Birde meme altından girildiği zaman ordaki meme bezlerinin altını açıp protezi koyduktan sonra öylece kapatıyorlarmış birkaç hasta alttan ellediğinde protezi hissettiğini söyledi meme başında olduğunda bu olmuyormuş.
Kas altı üstü olayını sordum..Yeterli meme bezi olanlarda kas altından olmasının bir espirisi yok dedi çünkü meme beziniz var o doğallık zaten olacak dedi.Kas altından olunca daha ağrılı bir süreç yaşanıyormuş ve buna bağlı olarak kapsüllenme bu güne kadar hiç olmamış
Neyse ölçülerine sıra geldi kaç CC uygun görüyorsunu dedim 280 yeterli ama biz ameliyat sırasında 280-300-350 getirteceğiz ameliyat esnasında en uygun hangisi olursa en güzel şekli hangisi verirse onu takacağız dedi.Ama genelde hastalarım daha sonraları keşke biraz daha büyük yaptırsaydım dedikleri çok olmuştu bana kalırsa çok küçük düşüneyin pişman olmayasınız dedi.
Ücretini konuştuk bana takacağı protez 800$ imiş yaklaşık hastane msrf vs.3500-3800 arası bir maliyeti olur dedi. O sırada burnumdan amliyat olmayı da düşünyordum ama fiyatlar çok yüksek dedim.benim burnum hafif kemerlidir.Bana demesin mi ki 5000ytl yi geçmez kombine hem burun hem meme ameliyatı olun ssk varmı dedi evet dedim. Sanırım ssk ya burunda et var kıkırdak var vs.diye rapor vererek hastane masraflarının yarısını ssk dan alacaklar..Süper bir fikir bence..:teytey:
Haftaya p.tesine kadar ameliyatı varmış bende şehir dışına çıkacağımı söyledim..P.tesinden sonra haberleşip ameliyat için gün alacağım
Kıssslar yardım edin kafam çok karıştı aklıma gelenler şimdilik bunlar.