Gecmis olsun Blackangel sonuctan memnun olman ne güzel darisi basimiza,senin cok agrin oldu mu cnm kaslatimi takildi büyüklügü ne kadar,biraz bahsedebilirmisin??
denizciğim bu duyguyu hepinizin tatmasını çok isterim Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah...
bana; 260cc lik, kas zarı arkasına, pütürlü yüzeyli, damla şekilli protez yerleştirildi.Ben çok büyük olsun istememiştim zaten şekli otursun sert olsun istedim ve istediğim gibi de oldu zaten,(tabi bu konuda dr.uma inanılmaz müteşekkirim)...ben öle kap ölçüsünden falan çok anlamıyorum ama sana mezura ölçüsü olarak söliyim ameliyattan önce mezurayla ölçtüğümde 81 cm.di, şimdi ise tam 90 cm. ve inanılmaz dolgun taş gibi duruyo yanesırnaşık şey ...
ağrım tabi oldu özellikle ilk 2-3 gün baya bi acı çektim yatıp kalkmak hareket etmek falan tamamen acı içinde oluyodu, ama yavaş yavaş her geçen gün acılarım azaldı şimdi ise tamamen normal hayata döndüm diyebilrim.sadece dr.un önerdiği masajı yaparken biraz sızlıyo o kadar o da dayanılmaz diil yane
sormak sitediğin bişi olursa elimden geldii kadar yardımcı olurum canım...