- 12 Ekim 2009
- 18.678
- 24.172
- 798
Canım dolguyu nasıl çıkarttıracaksın ilerde bir şey olursa? Bence riskli, en sağlıklısı protez..ewt canım sonradan gördüm. son zamanlarda kalıcı dolguda çok güzel sonuçlar aldıklarına dair yorumlar okuyorum bende ona meraklandım. fakat henüz 1 kişi bile göremedim. bunu yazan reklam yapıyormuş. acaba diğer okuduklarımda mı öyle . silikon çok yaygın ama diğeri daha zahmetsiz ve doğal olduğunu söylüyorlar fakat sonuçta dolguda zamanla sarkma olacağını düşünüyorum silikonda daha dik durur. açıkcası kafam karıştı .
10 yıl kalıcılığı varmış enjektörle çıkıyormuş biraz zahmetliymiş ama çıkıyor diye okudum .Canım dolguyu nasıl çıkarttıracaksın ilerde bir şey olursa? Bence riskli, en sağlıklısı protez..
Sen bilirsin canım ama eğer yaptıracaksan çok araştırman gerek.10 yıl kalıcılığı varmış enjektörle çıkıyormuş biraz zahmetliymiş ama çıkıyor diye okudum .
evet canım zaten henüz karar vermedim araştırıyorumSen bilirsin canım ama eğer yaptıracaksan çok araştırman gerek.
yani takip edilioruz:)))))Peki koyduğumuz resimleri de mi görüyorlar hep?
Aaa ne güzelmiş.Sahte hesaplar da mı varmış???hemen tespit etmelerine bayıldım.yani biz ne yazıyorsak okuyorlar di mi?
Peki koyduğumuz resimleri de mi görüyorlar hep?
Resim olayı önemli.Hadi şimdi ameliyat olmadım o yüzden atletli ve sütyenli resmini koydum.Ama inşallah ameliyattan sonra hafta hafta redim koymayı düşünüyorum.ben nasıl sizler sayesinde aydınlandıysam ve halen de aydınlanıyorsam, bizlerle aynı gelgitleri yaşayanlara yardımcı olmak istiyorum.Canım ben o üyeyi yönetime bildirdiğim için haberleri oldu. Fotoğraflarımıza bakmazlar merak etme..
AYnen bnde burdan baktim baya ole karar verdim yoksa zordu o yuzden bende koycam :)Resim olayı önemli.Hadi şimdi ameliyat olmadım o yüzden atletli ve sütyenli resmini koydum.Ama inşallah ameliyattan sonra hafta hafta redim koymayı düşünüyorum.ben nasıl sizler sayesinde aydınlandıysam ve halen de aydınlanıyorsam, bizlerle aynı gelgitleri yaşayanlara yardımcı olmak istiyorum.
ben dün oldum 5500 Dr Aykutyokmu yrdm edebilecek kimse?
tek sorunum ücret ..: maddiyat sorunu olmasa yarın sabah gider yatarım bıçak altına .. benim kadar manyak Bi kız var mı içinizde ? sabahtan başlayıp ertesi sabaha dek her gün bunları araştıran ... keske sigorta karşılasa . acıbadem sigortam var bir halta yaramıyor
Dr Aykut soyismi nedirben dün oldum 5500 Dr Aykut
tek sorunum ücret ..: maddiyat sorunu olmasa yarın sabah gider yatarım bıçak altına .. benim kadar manyak Bi kız var mı içinizde ? sabahtan başlayıp ertesi sabaha dek her gün bunları araştıran ... keske sigorta karşılasa . acıbadem sigortam var bir halta yaramıyor
Estica bakırköy netten bulup ararmisin Aykut beyin asistanı ile görüş derimtek sorunum ücret ..: maddiyat sorunu olmasa yarın sabah gider yatarım bıçak altına .. benim kadar manyak Bi kız var mı içinizde ? sabahtan başlayıp ertesi sabaha dek her gün bunları araştıran ... keske sigorta karşılasa . acıbadem sigortam var bir halta yaramıyor
kime oldun cnm ve nerede oldunCanim ben ameliyatimi 6500 yaptirdim ama diklestirme ve protez sadece protez olsaydi daha hesapli olurdu sanirim
kime oldun cnm ve nerede oldun
merhaba aradan zaman geçmiş ameliyatı nerde ve hangi doktora oldunuz.Canim ben ameliyatimi 6500 yaptirdim ama diklestirme ve protez sadece protez olsaydi daha hesapli olurdu sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?