Gögüs büyütme

Canselbsc

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2016
2
0
1
31
Arkadaşlar gögüs nasıl büyütülebilir ameliyat dışında yardım lütfen giydigim kiyafetler yakismiyor

Cok garip bisey duymustum. Gunde 1 sise soda gogusleri buyutur diyorlardi cok cok eskiden kkda. Bana inandirici gelmedi hic.

bence kendi bedeninizle barışın ve sevin.ben mesela büyük göğüs beğenmiyorum çok fazla.herksin kocaman memeleri olacka değil ya..
siz takıldığınız için kıyafet yakışmıyor diyorsunuz bence...çok takılırsanız da push up sutyen takın..

Destekli sütyen dışında bir şey fayda etmez ameliyat dışında. Kremdir şudur budur fayda etseydi yer yüzünde küçük memeli kadın kalmazdı. O kremlerin gramı altının kilosu ile aynı fiyat olurdu. Malesef kelliğe, ince dudağa, uzun kirpiklere ve küçük memelere kremli, ilaçlı bir tedavi yok.

Ühüüü öyle deme ya. Ben meme olayına takık bir insanım. Dişiliğin sembolü gibi geliyor. Ama olmayınca olmuyor işte. Kocaman meme de değil istediğimiz ama Keira Knightleyden hallice meme olunca insan üzülüyor.

herkesin vücudunda beğenmedi yerleri var elbette ama mesela ben ne zaman bi yerime taksam sağlık yönünden sorun çıktı orada..en son amanın kollarım mı sallanıyor benim dedim(pazu kısmında) araba kullanırken bile gözüme batıyordu,omzumda kas yırtıldı:) 1 sene tedavisine uğraştım..
o yüzden kendimizi sevelim. ben ayna karşısına geçip kendimi öpüyorum artık
ayrıca dişilik de memede değil emin ol
olumlu yanlarını düşün,dekolte verebilrsin,istersen sutyensiz bile giyebilirsin..hele tatilde falan ne güzel..üçgen bikini en çok küçük memeye yakışıyor mesela

Ya aslında eski kilomda olsam küçük memenin avantajlarından faydalanırım ama şu an göbeğim mememi geçmiş durumda. Acı olan kısmı o

Ama sağlık konusunda haklısın. Benim kalın ayak bileklerim var. Ve çoğu arkadaştan dolma bacak kütük bacak gibi bir sürü laf işitmişimdir. Ama ne zaman azıcık üzülcek olsam tekerlekli sandalyede giden biri çıkıyor karşıma. Nasıl oluyor bilmiyorum ama denk geliyor. O yüzden haklısın. Şükretmek ve sevmek lazım. Kendisiyle barışık olan kadın daha bir güzel oluyor.

kilo kısmına birşey demiyorum,neticede o halledilebilecek bir sorun...
Allah hatırlatıyor bence bazen bizlere gerçekten innaıyourm ben buna..tesadüf değil hiçbirşey:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…