Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

harika bir haber Ben de dün ara verdim dinlemeye. Ama 2 gündür kolaltlarımda acı var. Demek ki çalışmalar devam ediyor
nerdeyse bır ay oldu cnm dınlemeye baslayalı yanı aradakı bosluk 2 parmak olmus tam olarak suan cnm bu ıs olacak kızlar benım ınancım her gecen gun artıyo

ooo senin adına sevindim canım. Kutlarım seni.

Bende daha cıvıma var. Demek bir kaç güne dolgunluk geliyor. Iyi iyi.

sagol tatlım evet bekle bencede benım senden bı kac gun once oldugu ıcın sanırım erken geldı Yoldadır yanı ha bugun ha yarın gelır cnm Sagol darısı herkesın basına ınsallah Bu arada dınlemesekde buyuyecek bunu anladım tatlım

Dinlemesek de büyüyecek o doğru.
Ama ben müziği seviyorum dinleyecğim yine.

dinlemesek de büyüyecek o doğru.
Ama ben müziği seviyorum dinleyecğim yine.

bende cnm alısmısım zaten bugun basladım bakalım 21 gun devam Bu 21 gunde neler olacak bakalım Hem ısımızı garantıye alalım bız ne olur ne olmaz demı ama 3kez dınlemeye gerek kalmaz ama bence

kızlar ya çok garip bi olay bu. bi haftadır neredeyse göğüslerimde hiç bi hareketlilik yoktu, sönmüş küçülmüş cıvımışlardı. dün sürekli yarın telkine başlayacağım diye zihnimi hazırladım gece yatmadan önce bi bardak hayıt tohumu ve ısırganı attım cezveye kaynattım ve içtim. bunları yaparken sürekli " hadiii bütün büyüme hormonlarım memişlere koşunnn" diye kendi kendime tekrar edip durdum. sabah işe geldim bi bardak rezene bi bardak adaçayı içtim. ve saat 11 sularında telkini bir kez okuyup açtım müziği. ya inanırmısınız şimdiden sol göğsümün üst kısımlarına dokunamıyorum. hemen etki gösterdi ya hemen. ama bu kez görceksiniz olacak bu iş. şu olaydan sonra acayip inanıyorum

kızlar bence telkin dışında extra bişey yapmak beyne olumsuz mesaj yollar gibi geliyor yani etkisine inanmıyormuşuz da extra bişey yapmaya ihtiyaç duyuyormmuşuz gibi ne biliim
birde bugün 7.gün ve çok ii gidiyor nasıl elastik oldu çok müthiş ama şimdi bi yere gitmemiz gerekiyor orda nasıl dinleyecğm hç bilmiyorum 4gün 1saat falan dinlesem nolur acaba of ya sonra bitirince extra 4gün daha yapsam olur mu. Ara vermiş olmamak içinde günde 1saat falan ne yapıcam:18:

AMA BEN AŞAĞIDAKİ FOTOĞRAF GİBİ OLSUN İSTİYORUM. GEÇEN GÖRDÜM BAYILDIM.
NASIL AMA.

[/QUOTE]

güzelim bu göğüsler bariz silikon,önceki resim daha güzeldi bence..

eğer yanma şeklindeyse dikkatli kullan canım,cildin allerjik tepki vermesin..

eğer az dinleyebileceksen bol bol telkin metnini okuyup yaz bence,olaydan kopmamış olursun..21 günün mantığı;vücutta yeni nöronlar oluşması için geçen süredir.Yani 21 günden sonra ara ver, 21 den fazla dinleme..
Bilinçaltımız bizim hizmetkarımızdır.Ona devamlı bir şeyler söylersek karşımızda dikilir durur,işini yapamaz.Ne zaman başka bir işle uğraşıp ona telkinde bulunmayız o zaman gider ve ondan istediğimiz şeyi yapar..Onun için 24 saat telkinde bulunmamalı arada başka şeylerle meşgul olmalıyız..
Bir şeyi hatırlamak için beynimizi zorladığımızda asla onu hatırlayamayız.Ne zamanki başka bir işle meşgul oluruz,alakasız bir işle,o anda 'buldum' deriz..Çünkü bu sırada hizmetkarımız tüm enerjisini ondan istediğimiz her neyse onun için harcar ve sonunda evrenin tüm güzel kaynaklarını bizim için seferber eder..

saol tatlım açıklama için.fırsat buldukça okurum.öptümmm:80:

selam herkeze kolay gelsin :)

ya ben cok bi kac gündür bu telkin olayini sizlerden takib ediyorum,
malesef benim de gögüslerim yok....evet yok yazdim cünkü gercekten yok....dümdüz ya benim korkum bu telkinden sonra dinlemeyi birakirsam eski haline döner diye.....
bide ben cok zayifim ama popom coooook büyük...keske tersi olsaydi yani gögüslerim büyük ama popom kücük ama nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
benim bi kac sorum olacakti, telkini hazirlayan parafit yok galiba...

bu telkini ´deneyenler kac cm degisiklik oldu sizde????
peki birakinca eski haline geri döndümü??:18:
kilo aldinizmi???
östrogen hormonu salgilarsa popomuzda büyürmü?
popo kücültme icin bir telkin varmi?

nez cim canim sende kac cm büyüme oldu???
ben en yakin zamanda baslamak istiyorum....simdi rahatsiz oldugum icin malesef basliyamicagim....

kizlar gercekten tehlikesi yok dimi???
vallaha tek umudum bu telkin...cünkü silikon falan taktirmayi düsünmüyorum....

ay neolur ise yarasin ya

Hadi kizlar nekadar fark etti sizde yazsaniza bana....

Öncelikle hoş geldin aramıza,burda herkesin ya göğsü yok ya da çok küçük..21 gün boyunca hiç ara vermeden bu telkin müziğini 6-8 saat arası dinliyorsun,müziğin içine gömülmüş telkin cümlelerini bilinçaltın dinliyor ve daha sonra da harekete geçiyor..Yani ne ekersen onu biçiyorsun.İnançsız davranmak, acaba demek yok..Telkin cümlelerini de hergün okursan amacını daha iyi kavrarsın bence..Genelde 2-3 cm.lik büyümeler oldu ama biz de yolun başındayız,ayrıca kaybedecek neyimiz var ki..Tam inanç çok önemli..Haydi kolay gelsin canım..

misslady,
bu telkini yapan herkeste mutlaka değişimler oldu, hepimizinki dolgunlaştı, cm olarak büyüyenler de oldu, şekli güzelleşenler de. sonuçta hep güzel gelişmeler oldu. biz 21 gün dinledik, 21 günden sonra 1 hafta ara veriyoruz. bazilarimiz arayi da bitirdi, ikinci 21'e başladı. daha 21 günü bitirmeden bile dolgunlaşma gerçekleşti ama parfait'nin bize söylediği şu ki, asıl büyüme 21 günü tamamladıktan sonra gerçekleşecek. çünkü bilinçaltı 21 gün sonra verilen komutları yerine getiriyor. bu süreç içinde inanmak, moralinin yüksek olması çok önemli. göğüslerinin olmasını istediğin şeklini gözünde canlandırmak da çok işe yarıyor, hatta biz fotoğrafa bakarak yapıyoruz bunu :)

kaç cm büyüme oldu dersen, ben henüz ölçmedim, ama bundan önemlisi şekli güzelleşti ve dolgunlaştı. zamanla hepsi olur. sen de bundan sonra cümlelerini şöyle kurarsan daha çabuk amacına ulaşırsın cnm: "benim çok güzel, dolgun göğüslerim var" onları sevelim ve istediğimiz gibi olsunlar

Son düzenleme:

canim hosbulduk

vallaha bende zor olacak dinlemek ama basaracam mecburum .... ay ben her büyüyen zantime razigim ya

eskiden de cccoooook kücüklerdi ama tas gibi ...simdi ise cocuktan sonra dümdüz ve lapa gibiler ya... sirt üstü yattimi sanki gögsümde iki tane cukur var

cok utaniyorum...hicbirsey giyemiyorum....birilerinin önünde egilmekten korkuyorum ve utaniyorum biri farkedecek anlicak görecek diye

ama artik son dimi

artik büyüyeceeeeekkkkkllllleeeeeeeerrrrrrrrrrr

ya bide popo kücültme telkini istiyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaa

canım telkin metninde diyor ya bütün büyüme hormonları göğüslerime koşsunlar diye, işte bu yüzden dışarıdan göğüs gelişimine katkısı olacak şeyler almaya çalııyorum ki hormonlarım memişlerime gitsin büyütsün diye. yoksa inancım tam :82:

zaten parfait de bize masaja, spora devam edin demişti. kızlar bunları yapsak da yapmasak da büyüme gerçekleşiyor. ama göğüs dokusunu arttıracak besinlerle beslenmek bu işi hızlandırabilir. sen göğüs gelişimine katkısı olacak besinleri alırsam faydalı olur diyorsan öyle olur cnm. inandığımız şeyi gerçekleştiriyoruz.

insallah canim insallah

peki ben suan rahatsizim yani yeni regl oldum...bitmesini mi beklemeliyim????

ve oldu ya insanlik hali acil bisey oldu 1 kere dinleyemedim ozaman dinledigim günler bosunami ?
yenidenmi baslamam lazim?

keske degisik müzikler olsaydi sesli sesli dinlerdim bütün ev halinin memisleri büyürdüzuahahhahah

büyücekler büyücekler büyücekler

cnm biz regl döneminin bitmesini beklemedik, ilgisi olduğunu sanmıyorum. istediğin zaman başlayabilirsin. 21 gün devamlı dinlemeye çalış canım, istikrarlı olmak, disiplin çok önemli. ama olur da 1 gün atlamak zorunda kalırsan, atladığın gün telkin cümlelerini aklından geçir, oku ya da yaz. yine de atlamamaya çalış cnm. kolay gelsin

bu arada "büyüyecekler" demiyoruz, "büyüyorlar" diyoruz. zihnimiz ertelemesin diye :)

Son düzenleme:
Öyle mi ya kararsız kaldım şimdi. :26:
Ben dik olsun diyordum da ondan beğenmiştim. Yanlış mıyım acaba.

canım benim bu kesinlikle silikon çok eminim bariz de belli zaten. bu ölçülere orjinal sahip kimsenin bile böle durmaz kaldı ki çok yapay duruyo yaa büyük bide, o kadar istemem bendiğeri çok daha iyidi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…