canım benim bu kesinlikle silikon çok eminim bariz de belli zaten. bu ölçülere orjinal sahip kimsenin bile böle durmaz kaldı ki çok yapay duruyo yaa büyük bide, o kadar istemem bendiğeri çok daha iyidi.
evet cnm cok ılgınc bısey gercekden elastık bı sekılde artık hareket ettırınce anlıyo ınsan bıde ben sunu deyım ben sutyen takmıyorum o yuzden anlamadım pek ama ustler acayıp sekılde yaglanıyo kızlar sutyen takıp bakınca anlasılıyo hanı bazen buyume olmuyo dıyoruz yaa oyle degılmıs meger ust kısımdan devam edıyomus tabı alısdık bız sadece ortada azcık bı ılerleme olmasına dıger yontemlerden dolayı bu cok baska cıdden yaa her bolgesı yavas yavas doluyo resmen bu arada ıkı saattır dınlıyorum acayıp gerılme var goguslerımde bugun ılk gunumkızlar ya çok garip bi olay bu. bi haftadır neredeyse göğüslerimde hiç bi hareketlilik yoktu, sönmüş küçülmüş cıvımışlardı. dün sürekli yarın telkine başlayacağım diye zihnimi hazırladım gece yatmadan önce bi bardak hayıt tohumu ve ısırganı attım cezveye kaynattım ve içtim. bunları yaparken sürekli " hadiii bütün büyüme hormonlarım memişlere koşunnn" diye kendi kendime tekrar edip durdum. sabah işe geldim bi bardak rezene bi bardak adaçayı içtim. ve saat 11 sularında telkini bir kez okuyup açtım müziği. ya inanırmısınız şimdiden sol göğsümün üst kısımlarına dokunamıyorum. hemen etki gösterdi ya hemen. ama bu kez görceksiniz olacak bu iş. şu olaydan sonra acayip inanıyorum
zaten parfait de bize masaja, spora devam edin demişti. kızlar bunları yapsak da yapmasak da büyüme gerçekleşiyor. ama göğüs dokusunu arttıracak besinlerle beslenmek bu işi hızlandırabilir. sen göğüs gelişimine katkısı olacak besinleri alırsam faydalı olur diyorsan öyle olur cnm. inandığımız şeyi gerçekleştiriyoruz.
İyi o zaman ben yine diğer avatarımı düşünüyüm. Sağol canm yardımcı olduğn için.
İyi o zaman ben yine diğer avatarımı düşünüyüm. Sağol canm yardımcı olduğn için.
afroditçim bence fotoğrafta surat olmamalı,çünkü o göğüsler senin göğüslerinmiş gibi düşünüyorsun,ama başka bir kafa var fotoğrafta.Bu bir çelişki değil mi??:44:
@misslady06
Bizim de senden farkımız yok. Küçük memişliyyiz yatınca nasıl olduğunu biz de biliyoruz. Ama bu derdine artık son ver. Çünkü çaresi var!
O da telkin. Hiç vakit kaybetmeden başla derim. Pişman olmayacaksın.
Kızlar benim göğsümün ortasının aralığı 3 parmakdı. Şimdi 2 parmak fark var ve büyümeye devam ediyor. Çok mutluyum büyüyor ya.
Ama birşey söyleyim bugün baş ağrım tavan yaptı. Bir anda girdi çıkmadı ağrım. Hafif de boyun ağrım var.
kızlar merak etmeyin totoyu büyütmüyor. aksine ben bu ara kilo veriyorum - gerçi acaip iş için koşturuyorum bu aralar, onun da etkisi vardır belki...
Canim yatinca nasil oldugunu biliyoruz derken?
galiba ben de 1-2 kilo verdim. gerçi göğüsleri büyütmeye çalışırken kilo vermek istemiyorum, o yüzden birkaç gündür çok yemeye başladım. ama popo büyümüyor kızlar. hem parfait gelince onunla ilgili telkin de hazirlayabilir bize. şimdilik göğüs büyütmeye odaklanalım zaten.
İyi ya büyütmesin. Zaten büyük, bir de bu büyütürse ne olur halimiz, duman olurdu.
göğüs küçültmek miArkadaslar türkce gögüs kücülten telkin bulamadim nette, hepsi ingilizce. Yok mu bir caresi ??
Yatınca dümdüz oluyor ya onu demek istedim canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?