Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

@misslady06

Bizim de senden farkımız yok. Küçük memişliyyiz yatınca nasıl olduğunu biz de biliyoruz. Ama bu derdine artık son ver. Çünkü çaresi var!

O da telkin. Hiç vakit kaybetmeden başla derim. Pişman olmayacaksın.

Kızlar benim göğsümün ortasının aralığı 3 parmakdı. Şimdi 2 parmak fark var ve büyümeye devam ediyor. Çok mutluyum büyüyor ya.
Ama birşey söyleyim bugün baş ağrım tavan yaptı. Bir anda girdi çıkmadı ağrım. Hafif de boyun ağrım var.

canım benim bu kesinlikle silikon çok eminim bariz de belli zaten. bu ölçülere orjinal sahip kimsenin bile böle durmaz kaldı ki çok yapay duruyo yaa büyük bide, o kadar istemem bendiğeri çok daha iyidi.

İyi o zaman ben yine diğer avatarımı düşünüyüm. Sağol canm yardımcı olduğn için.

evet cnm cok ılgınc bısey gercekden elastık bı sekılde artık hareket ettırınce anlıyo ınsan bıde ben sunu deyım ben sutyen takmıyorum o yuzden anlamadım pek ama ustler acayıp sekılde yaglanıyo kızlar sutyen takıp bakınca anlasılıyo hanı bazen buyume olmuyo dıyoruz yaa oyle degılmıs meger ust kısımdan devam edıyomus tabı alısdık bız sadece ortada azcık bı ılerleme olmasına dıger yontemlerden dolayı bu cok baska cıdden yaa her bolgesı yavas yavas doluyo resmen bu arada ıkı saattır dınlıyorum acayıp gerılme var goguslerımde bugun ılk gunum
afrodıt cnm bas agrısı bende kalmadı cok sukur sende de olup gecer emınım ben bı kac gun cekdım yaa resmen bas agrısını boyun hep oluyo arada gırıp cıkıyo sızı seklınde

mısslady06 hosgeldın cnm aramıza popo konusunda sozu var parfaıtın bana yapacak hatta popo ve baldır kısmı ıcın o zaman sende dınlersın hele bı gelsınde ayrıca alısmısız hemen cm soruyoruz ama sunu deyım cm demek gogusun buyumesı demek degıl asla gogus dolgunlasarak buyuyo dolgunluk arttıkca cm ı de etkıler cnm o yuzden cm onemsız ben bugun ıkıncı 21 gun ıcın basladım gelısmeler cok umut verıcı sıddetle duzenlı sekılde aksatmadan gunde en az 6 saat dınlemenı ve guzel sonucları senınde almanı tavsıye ederım cnm ayrıca gerıye donme olmaz sanmıyorum cunku yaglanıyo sıslık olmuyo cnm popoyu buyuturse benım en buyuk korkumdu sankı bıraz etkıledı gıbı ama ne yapayım artık dıyorum

cnm benım fıkrım sadece beslenme acısından dıkkat etmek onun dısında telkını dınlerken masaj cay vb seylerın yapılmaması kanaatındeyım

afroditçim bence fotoğrafta surat olmamalı,çünkü o göğüsler senin göğüslerinmiş gibi düşünüyorsun,ama başka bir kafa var fotoğrafta.Bu bir çelişki değil mi??:44:

Doğru canım ya.
İyi ki sormuşum bak doğru zannediyordum ama yanlışmışım.
Neyse ben avatarıma yoğunlaşayım. Gel büyük memiş gel.

Canim yatinca nasil oldugunu biliyoruz derken?

kızlar merak etmeyin totoyu büyütmüyor. aksine ben bu ara kilo veriyorum - gerçi acaip iş için koşturuyorum bu aralar, onun da etkisi vardır belki...

kızlar merak etmeyin totoyu büyütmüyor. aksine ben bu ara kilo veriyorum - gerçi acaip iş için koşturuyorum bu aralar, onun da etkisi vardır belki...

galiba ben de 1-2 kilo verdim. gerçi göğüsleri büyütmeye çalışırken kilo vermek istemiyorum, o yüzden birkaç gündür çok yemeye başladım. ama popo büyümüyor kızlar. hem parfait gelince onunla ilgili telkin de hazirlayabilir bize. şimdilik göğüs büyütmeye odaklanalım zaten.

İyi ya büyütmesin. Zaten büyük, bir de bu büyütürse ne olur halimiz, duman olurdu.

totoyu eritmek istiyorsanız kızlar şu hatuna takılın : http://www.bodyrock.tv/

kadının vücuduna bakıp da aldanmayın, ingilizce bilmeniz de hiç şart değil, ben sadece beğendiğim, yapabilirim dediğim hareketleri haftanın 3-4 sabahı 15-20 dk yapıyorum, inanılmaz inceltip sıkılaştırıyor. Çok tavsiye ederim

kızlar bizim kçük olduğu için büyüklerin neler çektiğini anlamıyoruz. aminim onlarda ne kadar üzülüyorlardır. tabi çok büyük olanlar için söylüyorum. ama küçültmek istiyorsan ve biraz kilon varsa mutlaka ama mutlaka kilo ver. ve egzersizlerini göğüslerine streç sararak yapki erime olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…