kızlarr nerelerdesiniz. ne alemdesiniz. son durumlar nasıll
bugün bnim son günüm
nasıl gelişme varmı canım
eh isde biraz yaglanma oldu yani bakınca eskiye göre fark oldugu hissediyorum canım, bi de alt çizgisi oluyo ya hani büyüdügü zaman olur o da belirginlesti.. hatta 19 ve 20. günümde agrı basladı ve 2 gün geçmedi daha bugün durdu sızlamalar.. yarından sonra 1 hafta ara verip tekrar baslycam
ayy çok sevindim senin adına canım yaa :)) zamanla daha güzel sonuçlar alacağız inş :26:
göğüs küçültmek mi
@misslady06
Bizim de senden farkımız yok. Küçük memişliyyiz yatınca nasıl olduğunu biz de biliyoruz. Ama bu derdine artık son ver. Çünkü çaresi var!
O da telkin. Hiç vakit kaybetmeden başla derim. Pişman olmayacaksın.
Kızlar benim göğsümün ortasının aralığı 3 parmakdı. Şimdi 2 parmak fark var ve büyümeye devam ediyor. Çok mutluyum büyüyor ya.
Ama birşey söyleyim bugün baş ağrım tavan yaptı. Bir anda girdi çıkmadı ağrım. Hafif de boyun ağrım var.
bugun ıkıncı 21 de ılk gunum kızlar 6 saatı tamaladım 2 saatım daha kaldı ılk gunlerdekı dınledıgımle bugun dınledıgm arasında oyle fark oldukı anlatamam agrılar bellı belırsız falandı ya hanı sımdı bı gırıyo dınlerken agrı saatler suruyo belkı ıkısıne bırden hemdebenım fıkrım dolgunluk arttıkca cm de artar
kızlar artık ben çok sıkıldım dinlerken kendımı garip hissedyrm off nıye böyle olyr 4 günüm kaldı belkı de sona yaklastgm ıcın boyle oldu :26:
bugun ıkıncı 21 de ılk gunum kızlar 6 saatı tamaladım 2 saatım daha kaldı ılk gunlerdekı dınledıgımle bugun dınledıgm arasında oyle fark oldukı anlatamam agrılar bellı belırsız falandı ya hanı sımdı bı gırıyo dınlerken agrı saatler suruyo belkı ıkısıne bırden hemdebenım fıkrım dolgunluk arttıkca cm de artar
zamanla sende farka ınanamayacaksın cnm emın ol dınlemeye devam et aksatmadan ben suan aldıgım sonucdan fazlasıyla memnunum mucıze beklemıyorum zaten bır ayda cok guzel sonuc elde ettım ıkı uc ayın sonunda ıstedıgıme yaklasmıs olacam ınsallah ben oyle dıyorum cnm dolgunlukla cmde gelır sen rahat ol telkıne ınanarak dınle ok olacak cnm hepsı olacakinşallh canım dedigin gibi olur dolgunuk arttıkca cm de artar çünkü benim cm cmede ihtiyacım var. ben daha önce hiç bişi denememiştim önce hayıt tohumunu duydum ertesi hafta bunu daha önce çok takıntılıydım ama doğal yöntemle büyütebileceği aklıma bile gelmezdi para biriktip silikon taktırırım yada evlendiğim günün ertesi günü çocuk yaparım diyodum.
13. günümmüş ama öle gözle görülür pek bişi yok arada kaşıntı hafif batma sızı o ada arada ki reglmde başlamış bulunuyor bugun reglimin bittikten 3 4 gün sonrada telkin bitmiş olcak nasıl bi sonıuç alırım bilemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?