benımde bundan daha buyuk suan cnm eskıden bu kadardı ıste telkınle bunu gectı dıger o koydugum resım varya ona yakın ıste ıkısının ortası bıseyGoogle Image Result for http://i.onmeda.de/news_brustkrebs.jpg
benımkı bundan büyük benım su anda avucumu taşırıyor. gerçi ellerım küçüktür
tazesını cıgenemekde zor ben denemısdım acı ve dılını kotu yapıyo yaayalnız çekirdeği çiğnemeden yutmanın da bi faydası yok aynen atıyor vücut öyle yiyceksen de çiğnemen lazımm
annemde ki sarkma sorunu ortadan kalkar diye düşünüyorum daha dolgun durur yoksa onunda gögüsleri küçüktür evlendiginde pamuk doldurdum seninkikadar ile yoktu der bana tabi benim annemin evlendiği yaşta benimde annemin göbüşü büyüdüğü zaman gögüsleri hiç yok gibi o yüzden onunkilerde büyüsün sonra seninkiler benimkini geçmiş napıyosun sen demesin eşitlik aynı olsun
evet evet kesinlikle bu çok beğendim süngersin desteksiz bir sütyende böle dursun istiyorum hayalimde ki bu istiyorum bu memişiiii
aynen cnm bir de taşıyor yha göğüsden ne güzel duruyor ortasıda ayrık dgl bende istyrmmm:84:
http://www.welt.de/multimedia/archiv...DW_804117p.jpg bu kadar mı pekı senın cnm benım telkıne baslamadan once bıle bundan daha ıyıydı yaa
sayfa açılmadı canım :44:
şu var; benim boyum 1.65 50 kiloyum ki yeni oldum 50 kilo 48dim önceden, şu an daha yeni göğüs büyütme aralığına girdim, önceden mümkün bile değilmiş 48ken benim göğüslerimin büyümesi vücut kitle indeksine göre... bedenim sizinkinden daha darsa ve sizden daha zayıfsam göğüslerimin daha küçük olması da normaldir bilmiyorum boyunuzu kilonuzu daha önce yazmıştınız ama hatırlayamıyorum şimdi
dipnot: siz siz derken diğer kızlara da sesleniyorum boyunuzu kilonuzu da yazarsanız aydınlatma açısından... kendimi belli bi aralıkta görmek istiyorum umutsuz vaka-olabilir..umut vadediyor neredeyim
sayfa açılmadı canım :44:
şu var; benim boyum 1.65 50 kiloyum ki yeni oldum 50 kilo 48dim önceden, şu an daha yeni göğüs büyütme aralığına girdim, önceden mümkün bile değilmiş 48ken benim göğüslerimin büyümesi vücut kitle indeksine göre... bedenim sizinkinden daha darsa ve sizden daha zayıfsam göğüslerimin daha küçük olması da normaldir bilmiyorum boyunuzu kilonuzu daha önce yazmıştınız ama hatırlayamıyorum şimdi
dipnot: siz siz derken diğer kızlara da sesleniyorum boyunuzu kilonuzu da yazarsanız aydınlatma açısından... kendimi belli bi aralıkta görmek istiyorum umutsuz vaka-olabilir..umut vadediyor neredeyim
cnm senin ölçülernle benım ölçülerm aynıydı resımdekı gbi benım göğüslerim yani hemen hemen. senınkılerınde boyle olması gerek aslında
Google Image Result for http://i.onmeda.de/news_brustkrebs.jpg
benımkı bundan büyük benım su anda avucumu taşırıyor. gerçi ellerım küçüktür
evet aslında ben de şaşırdım sen benimkiler de böyle yazınca bilmiyorum kii :44:
benım yıllardır 78 alt cnm hıc degısmez yanı ancak uc dort kılo alınca bı kac cm arttıgı oldu suan aynı yanı cok ılgınc alt olcusu degısmez aslında kılo almadan mezroyu kaydırıyo olabılırmısın acababen yeni ölçtüm kafam iyice karıstı ustten 84 alttan 79 cıktı benım sureklı alttan buyuyor sımdı o resımdekı gbı sen ne zaman olctun yakınlarda yıne ölç bence belkı fark vardr
benım yıllardır 78 alt cnm hıc degısmez yanı ancak uc dort kılo alınca bı kac cm arttıgı oldu suan aynı yanı cok ılgınc alt olcusu degısmez aslında kılo almadan mezroyu kaydırıyo olabılırmısın acaba
tamam cnm zaten senın son ekledıgın lınkı dıyodum bende bundan kucukmu dıye anladım nılımmbenım boyum 1.64 kılom 60 cnm
yok cnm ılk basta bende öyle dusundum ıkı kere ölçttüm bir de daha önce göğüslerımde sarkıklık vardı şimdi toparlandı dikleşti acaba ondan mı anlamadım
merhabalar benimde 1,72 ye 52-53 kilo arasında gidiyorum kilo alsam çook çok daha iyi olur herhalde telkinle beraber bide kilo alsam keşke
alt dedıgın yer govden degılmı cnm gogusun altı degıl goguse degmeden olcum yapıyosun baslangıcından yanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?