Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

Google Image Result for http://i.onmeda.de/news_brustkrebs.jpg

benımkı bundan büyük benım su anda avucumu taşırıyor. gerçi ellerım küçüktür
benımde bundan daha buyuk suan cnm eskıden bu kadardı ıste telkınle bunu gectı dıger o koydugum resım varya ona yakın ıste ıkısının ortası bısey
yalnız çekirdeği çiğnemeden yutmanın da bi faydası yok aynen atıyor vücut öyle yiyceksen de çiğnemen lazımm
tazesını cıgenemekde zor ben denemısdım acı ve dılını kotu yapıyo yaa http://www.welt.de/multimedia/archive/00804/busen_mossbesser_DW_804117p.jpg bu lınkdekıne bı bak cnm bundan damı kucuk koyuyorum acılmıyo lınk umarım bu kez acılır

ıhtıyacı varsa tamamda yoksa dedım ben tatlım tamam o zaman anladım

aynen cnm bir de taşıyor yha göğüsden ne güzel duruyor ortasıda ayrık dgl bende istyrmmm:84:

evet ama çamaşırına dikkat edin yarım sütyen kullanmış bende yarım almaya özen gösteriyorum hatta bunun biraz daha açığı olanlarda oluyo kesinlikle yarım çamaşır kullanın derim daha bi güzel gösteriyo yoksa bile bişey varmış gibi ki var oldugunda da bu kızdaki gibi mükemmel bir sonuç çıkıyor ortayaa

http://www.welt.de/multimedia/archiv...DW_804117p.jpg bu kadar mı pekı senın cnm benım telkıne baslamadan once bıle bundan daha ıyıydı yaa

sayfa açılmadı canım :44:
şu var; benim boyum 1.65 50 kiloyum ki yeni oldum 50 kilo 48dim önceden, şu an daha yeni göğüs büyütme aralığına girdim, önceden mümkün bile değilmiş 48ken benim göğüslerimin büyümesi vücut kitle indeksine göre... bedenim sizinkinden daha darsa ve sizden daha zayıfsam göğüslerimin daha küçük olması da normaldir bilmiyorum boyunuzu kilonuzu daha önce yazmıştınız ama hatırlayamıyorum şimdi

dipnot: siz siz derken diğer kızlara da sesleniyorum boyunuzu kilonuzu da yazarsanız aydınlatma açısından... kendimi belli bi aralıkta görmek istiyorum umutsuz vaka-olabilir..umut vadediyor neredeyim

tabii burdan telkine inancım yokmuş gibi düşünülmesin varr tabii ki olacak benim de istediğim gibi biraz önümdeki zamanı da ölçebilmek açısından yazdım bunları

senin gögüs ölçün ne peki sırttan altatn ve üstten

benim 1.60 50 kg cnm minyonum. bence senın bır kaç kılo daha alman gerek kilonun göğüslere çok önemi var ben bıraz daha kılo vermek ıstyrdm bır ara 48 kadar düştüm fakat göğüslerim çok küçüldüler bıraktım kilo alınca göğüslerde büyüyor bende oyle olyr

evet aslında ben de şaşırdım sen benimkiler de böyle yazınca bilmiyorum kii :44:

ben yeni ölçtüm kafam iyice karıstı ustten 84 alttan 79 cıktı benım sureklı alttan buyuyor sımdı o resımdekı gbı sen ne zaman olctun yakınlarda yıne ölç bence belkı fark vardr

merhabalar benimde 1,72 ye 52-53 kilo arasında gidiyorum kilo alsam çook çok daha iyi olur herhalde telkinle beraber bide kilo alsam keşke

tamam cnm zaten senın son ekledıgın lınkı dıyodum bende bundan kucukmu dıye anladım nılımm benım boyum 1.64 kılom 60 cnm

ben yeni ölçtüm kafam iyice karıstı ustten 84 alttan 79 cıktı benım sureklı alttan buyuyor sımdı o resımdekı gbı sen ne zaman olctun yakınlarda yıne ölç bence belkı fark vardr
benım yıllardır 78 alt cnm hıc degısmez yanı ancak uc dort kılo alınca bı kac cm arttıgı oldu suan aynı yanı cok ılgınc alt olcusu degısmez aslında kılo almadan mezroyu kaydırıyo olabılırmısın acaba

yok cnm ılk basta bende öyle dusundum ıkı kere ölçttüm bir de daha önce göğüslerımde sarkıklık vardı şimdi toparlandı dikleşti acaba ondan mı anlamadım

kızlar ıkı gundur dınlıyorum ve bas agrım oluyoayrıca sol gogusume bı agrı gırıyo dınlerken asırı kotu dayanılmaz yaa ıkı gundur boyle oluyo az once yıne oldu ozellıkle solda ayy cıkarıp atacakdım kulaklıgı oyle sıddetlı yanı allahdan uzun surmedı dunkı gıbı gectı gerı

yok cnm ılk basta bende öyle dusundum ıkı kere ölçttüm bir de daha önce göğüslerımde sarkıklık vardı şimdi toparlandı dikleşti acaba ondan mı anlamadım

alt dedıgın yer govden degılmı cnm gogusun altı degıl goguse degmeden olcum yapıyosun baslangıcından yanı

alt dedıgın yer govden degılmı cnm gogusun altı degıl goguse degmeden olcum yapıyosun baslangıcından yanı

evet cnm söyle de olabılır telkın dınledgm zamanlar ölçüler daha fazla çıkıyor belkı ondandr snra eskı halıne geri dönyr ıns bu seferkı oyle dgldr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…