Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

kizlar ne ölcüsü....bunun ölcüsümü olur.....
evlenmeden önce cok kücüklerdi ama tas gibilerdi.....
sonra cocuklardan sonra dahada kücülüb öyle bir sarktilarki ooooofffff ooofffff

ay bu telkinden öyle bir umutluyumki...
gece uyurken dinlesem olurmu??? gün icerisinde mümkün degil cocuk ev is güc......

keske popomda KÜCÜK OLSA bari uyumlu olurdu ust tarafla

nez cim seni uzun zamandir takib ediyorum....azmine hayranim dogrusu canim

ya bide benim nettim cok takiliyor hemen cevab veremiyorum eeee bide böcüklerim yanimda durmuyorlar

Kızlar benim sütyen bedenim 80B'ydi ama içini anca dolduruyordu boyum da uzun pek estetik durmuyor o yüzden bu beden telkinde 15. günüm ve 80B beden sütyenden taşıyorlar şu an hani 80C taksam yeridir yani genel bi dolgunluk ve büyüme var dinlemeye tam gaz devam :82:

http://www.welt.de/multimedia/archive/00804/busen_mossbesser_dw_804117p.jpg

kizlar bu resimdeki bile benimkinden daha büyük.....esim benden daha iyi

bunun zaten dumduz cnm yaa bıde bu halıyle nasıl acmıs cok ılgınc valla Benım de oyle yuvarlaklık bıle yokdu en olarak ucgen kucuk bıseydı ama senın nasıl evlenınce oyle oldu evlenınce buyuyo genelde ama Popo konusunda bende parfaıtı beklıyorum cnm gelsınde onuda ısterız ben zaten ıstemısdım

evet aslında ıyı olur bır tarafı küçültyrz bir tarafi büyütüyoruz

kızlar ingiliz bi kullanıcı buna bir yanıt vermiş. "bu müziğin göğüsleri büyüttüğü doğru çünkü süt bezelerini arttıyor ve anne sütünü meydana getiriyor bu da göğüslerin büyümesine neden oluyor fakat biriken anne sütü dışarıya çıkmazsa meme kanseri oranını yüksetiyor" demiş :S sizce doğrumu acaba ?? :44: :44: :44: :44: :44:

ayy dınledıgıme pısman oldum valla yaa Ama sutlenme olacak kadar dınlemedım yanı hem sut olsa dolgunluk da kalırdı demekkı olmadı yanı:44: Dogrudur bence cnm olabılır yanı sadece sut bezlerını artırmıs olabılır o yuzden cm olarak kaldı dolgunluk gıttı

ayyy ben çok korkarım daha 3. günümdeyim vazgeçmekte istemiyorum maşallah çok güzel büyüyorlarr ama bşey dicem yani Parfait'in cümlelerinin süt ile alakası yok ki :S sütlenme felan olsa zaten söylerdi sanırımm :S

ya bunu ben de yapmıştım daha yeni çıkmaya başladıkları zamanlar falan, ama öyle bir kere iki kere, banyoda vardı zaten, banyo yapmadan soyununca yapıyodum ara ara devamını da getirmedim salak gibi hissettim kendimi sana laf söylemiyorum şimdi bulsam yine yapabilirim valla vakum ama şundan korktum bi de, sol tarafta kalbimi yerinden çekecekmişim gibi geldi küçüklük işte

Acaba hangi müziği kastettin cnm? Telkindekini mi yoksa cep melodisini mi? Adet döneminden öncede göğüsler şişer ve vücüt kendini hamileliğe hazırlar ve göğüsler süt üretimine başlar. Hamilelik meydana gelmeyince regl başlar ve göğüslerde oluşan süt yada sıvı kurur bazende fibrokiste dönüşebilir. Fibrokistler kanser değildir. Ame gerçekten merak ettim hangi müziği kastettiğini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…