vucut ıcındekı yagımı oraya gonderıyo yanı yenı yag olmuyomuben bunu bılmıyodum bak bıde kaymaklı sut ıcıyorum kaymak yaglı ya bu aralar ıyı beslenmeye dıkkat edıyorum valla evet kalca ıyıde buyuk olmamak sartıyla az fazlam var yoksa sekıl olarak sevıyorum ben yaa gıydıgım hos duruyo
eveett tabii kiii o yüzden zaten kan dolaşımım hızlansın diye bi madde var; vücutta oraya yarayabilecek ne varsa daha çok taşısın diyeben bunu kendim düşünemezdim belki de flat to fab kitabını okudum hatim ettim yuttum baştan sona 1 kaç kez hatta göğüs yapısı ve büyümesi hakkında çok güzel bilgilendirmişş bunları bilince daha farklı oluyor uygulamaya koyması
Kızlar ben hala başlayamadım yaa ): acaba uyurken dinlesem olmaz mı sizce ?? :26:
kızlar popo büyütmek için bldiğinz bişeyler var mı
Yaaa ben ne yesem gitmiyor ki canııım :/
Acaba hangi müziği kastettin cnm? Telkindekini mi yoksa cep melodisini mi? Adet döneminden öncede göğüsler şişer ve vücüt kendini hamileliğe hazırlar ve göğüsler süt üretimine başlar. Hamilelik meydana gelmeyince regl başlar ve göğüslerde oluşan süt yada sıvı kurur bazende fibrokiste dönüşebilir. Fibrokistler kanser değildir. Ame gerçekten merak ettim hangi müziği kastettiğini
öyle demiyceksin işteeee ne yesen oraya gidiyor... oraya ve de memişlere
http://i.onmeda.de/news_brustkrebs.jpg benm de bundan azcık daha küçük ve de bu kadar dolgunluk yok henüz ama sabırla bekliyorum olacak
yani kendimi şartlandıracağım öyle mi canım benmm :)
aynı veya yakınız seninle.. evet oluyor hatta şu anda :92:
şartlandırmak daha zorlayıcı bi tabir,sanki kendini öyle düşünmeye zorluyormuş gibi ki bu da bilinçaltına ket vurur... öyle düşün sadece, öyle inan, ama bilinçaltının reddetmesine meyil vermeyecek şekilde, bi de sevmek gerekiyor kalçalarım/göğüslerim çok güzel tam istediğim gibi bi düşünce tarzı da gerekiyor
teşekkür ederimm canımm çok yardımcı oldunn
benim bugün telkınde 13. günüm daha önce bı büyüme ve dolgunlasma hıssetmedım sadece hafıf agrı sızı oluyodu ve damar gibi atıyodu göğüslerim.. iki günde masallah diim sol göğsüm büyüdü agiırlastı alttan dolgunlastı ve göğüs ucum yukarıya doğru yol aldı vede inanılmaz acıyo ergenlikteki gıbı oldu bildiğin içinde bi meme daha olustu öle şişlik ödem tarzı deıl agırlasma var. masallah. yalnız bı sorun var su anda sol göğsüm sağ göğsümün iki katı kadar duruyo aynaya bakınca inanılmaz fark var:18: allahım nolur sağ göğsümde bu telkınden nasıbını alsın bı an önce resmen iki katı yaa buarada nezcım sag göğsüm o camdakı kız kadar sol ise onun ıkı katı cok garıp duruyo uyuyo mu bu sag göğsüm anlamadım sende de mı böle oldu:97:sende ikisi de aynı mı yoksa fark var mı.. herkese bol memıslı aksamlar
sende telkını dınle bızım gıbı ozaman cnm neden uzuluyosun kıyoutube - ‪song that makes your breasts bigger‬‏ bu linktekini bahsediyorum. Orada ingiliz bir kullanıcı açıklama yapmış :s :s : "bu müziğin göğüsleri büyüttüğü doğru çünkü süt bezelerini arttıyor ve anne sütünü meydana getiriyor bu da göğüslerin büyümesine neden oluyor fakat biriken anne sütü dışarıya çıkmazsa meme kanseri oranını yüksetiyor" diye hemen altında zaten. Yoksa ben mi yanlış çevirdim dedim önce ama özellikle çeviriciden de kontrol ettim aynı şey çıkıyor :s bende onu okuyunca çekindim :s çokta heveslenmiştim çünkü aynı dertten bende muzdaripim
cnm bıde o dengeyı nasıl anlayacaz orantıyı onu da yazarmısın dogru bılınclı olmak cok onemlı tatlım bılgılendırdıgın ıcınde cok sagoleveett tabii kiii o yüzden zaten kan dolaşımım hızlansın diye bi madde var; vücutta oraya yarayabilecek ne varsa daha çok taşısın diyeBen bunu kendim düşünemezdim belki de flat to fab kitabını okudum hatim ettim yuttum baştan sona 1 kaç kez hatta göğüs yapısı ve büyümesi hakkında çok güzel bilgilendirmişş bunları bilince daha farklı oluyor uygulamaya koyması
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?