Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

hatta kilo almaya karar vermeme sebep olan da o kitap oldu çünkü ben memnundum şikayetçi değildim kilomdan, 48 kalsam da olur sağlıklıyım ya neticede diyordum... sonra bi baktım ki ben gerekli vücut kitle indeksinin dışındayım, hemen kilo almaya karar verdim aralığa girmek içinn

bi de tam istediğin gibi olduğunu düşün inandır kendini,parfait gelip bunun için de telkin yapar belki de şimdilik bunlarla idare et

YouTube - ‪Song that makes your breasts bigger‬‏ bu linktekini bahsediyorum. orada ingiliz bir kullanıcı açıklama yapmış :S :S : "bu müziğin göğüsleri büyüttüğü doğru çünkü süt bezelerini arttıyor ve anne sütünü meydana getiriyor bu da göğüslerin büyümesine neden oluyor fakat biriken anne sütü dışarıya çıkmazsa meme kanseri oranını yüksetiyor" diye hemen altında zaten. yoksa ben mi yanlış çevirdim dedim önce ama özellikle çeviriciden de kontrol ettim aynı şey çıkıyor :S bende onu okuyunca çekindim :S çokta heveslenmiştim çünkü aynı dertten bende muzdaripim

yani kendimi şartlandıracağım öyle mi canım benmm :)

şartlandırmak daha zorlayıcı bi tabir,sanki kendini öyle düşünmeye zorluyormuş gibi ki bu da bilinçaltına ket vurur... öyle düşün sadece, öyle inan, ama bilinçaltının reddetmesine meyil vermeyecek şekilde, bi de sevmek gerekiyor kalçalarım/göğüslerim çok güzel tam istediğim gibi bi düşünce tarzı da gerekiyor

teşekkür ederimm canımm çok yardımcı oldunn

benim bugün telkınde 13. günüm daha önce bı büyüme ve dolgunlasma hıssetmedım sadece hafıf agrı sızı oluyodu ve damar gibi atıyodu göğüslerim.. iki günde masallah diim sol göğsüm büyüdü agiırlastı alttan dolgunlastı ve göğüs ucum yukarıya doğru yol aldı vede inanılmaz acıyo ergenlikteki gıbı oldu bildiğin içinde bi meme daha olustu öle şişlik ödem tarzı deıl agırlasma var. masallah. yalnız bı sorun var su anda sol göğsüm sağ göğsümün iki katı kadar duruyo aynaya bakınca inanılmaz fark var:18: allahım nolur sağ göğsümde bu telkınden nasıbını alsın bı an önce resmen iki katı yaa buarada nezcım sag göğsüm o camdakı kız kadar sol ise onun ıkı katı cok garıp duruyo uyuyo mu bu sag göğsüm anlamadım sende de mı böle oldu:97:sende ikisi de aynı mı yoksa fark var mı.. herkese bol memıslı aksamlar

ilk ölçünle şimdiki ölçülerini yazabilirimsn canımm senin adına çok sevindim darısı bizim başımızaa

sende telkını dınle bızım gıbı ozaman cnm neden uzuluyosun kı
cnm bıde o dengeyı nasıl anlayacaz orantıyı onu da yazarmısın dogru bılınclı olmak cok onemlı tatlım bılgılendırdıgın ıcınde cok sagol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…