Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

benim 19.1 çıktı yağsız mı oluyorum yanii ne saçma ben balık etliyim ama :) bildiğin koca popom ve göbeğim var :86:

senınle aynı zamanda basladık ıkıncı telkınde ıkıncı gunumuz cnm Dınlerken senınde sıddetlı cırkın agrılar gırıyomu goguslerıne benım solda felaket oluyo

kızlar benım altta da sorun var bacaklarım ince kalçalarım var bıraz üst desen zaten yok kalçamdakı yaglar oraya gtse ne guzel olur:84: 1 sene gbı onumde uzun sure var buyutmem gerek göğüslerimi gydgm gelinlğin üstünün boş kalmasını istemyrm:84:

kalmaz tatlım merak etme 1 yıl yeterli bi süre yeter ki azimli ol inancını yitirme, tam istediğin gibi olacak, hepimizin öyle

ben bunu bılmyrdm bır kac hafta snra buna başlycktm iyiki de okumuşum allah korusun yha korktum şimdi.göğüs büyütelim derken sağlımızdan olmayalım

senınle aynı zamanda basladık ıkıncı telkınde ıkıncı gunumuz cnm Dınlerken senınde sıddetlı cırkın agrılar gırıyomu goguslerıne benım solda felaket oluyo

çok fazla olmadı henüz günde 3-5 defa anca canım. aynen benimde solda ve zaten o önde gidiyor sürekli :)) ama bu kez sonuç alacağımıza eminim :)

ya kizlar ben gece uyurken 6 saat dinlersem olurmu??????? yoksa gündüz uyanik iken mi dinlemek sart????
bide ben popoyu büyütür diye coook korkuyorum ya....
eger mümkün ise bu gece baslicam

gerçekten çok tşk ederim bi günde 6 saat boyunca dinlemek gerekiyomu etkisi ne zaman baslıyo

mesela bende agrı sızı hemen ılk gunlerde basladı ama bazı arkadaslarda gunler surdu on gun kadar hıc sızı bıle olmadı kısıden kısıye degısıyo ıste cnm evet en az 6 saat cnm 6 8 arası dınlemelısın bırde gun hıc atlamadan 21 gunu tamamlaman gereklı

ya kizlar ben gece uyurken 6 saat dinlersem olurmu??????? Yoksa gündüz uyanik iken mi dinlemek sart????
Bide ben popoyu büyütür diye coook korkuyorum ya....
Eger mümkün ise bu gece baslicam

umarım buyutmez benımde enn enn enn buyuk korkum bu Gece gunduz fark etmez yeterkı dınle uyurkende bılınc altı acık bılınc kapalı ya o yuzden de etkılı oluyomus cnm

Kızlar az once gogusumun kanadıgını farkettım yaasag gogusumde mınık mınık kan var sıkınca kan cıkdı kırmızı kucuk kan toplulugu Ayy ne bu yaa sımdı uc tane ıgne ucu kadar mınık ıgne batırmısımda kan toplamıs sankı orası gıbı

ala ala:26: birden biremi oldu canım yaa

Allah Allah niye öyle olmuş ki şimdi :44: bunlar önceden bahsettiğin kırmızı benekler mi canım ?

ala ala:26: Birden biremi oldu canım yaa
az once fark ettım tatlım ıste az bakıyım dedım ne alemdeler bı bakdım uc tane yan yana ıgne delmıs gıbı kırmızı kan gıbı duruyo sıkdırdım soyle kan cıkdı
allah allah niye öyle olmuş ki şimdi :44: Bunlar önceden bahsettiğin kırmızı benekler mi canım ?

hayır onlar daha buyuk benek benekdı ve derı altındaydı bu ıgne ucu deler ya hanı oyle deyım sıkdım kan cıkdı bıraz sertde yanı oyle anlam veremedım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…