Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

ya tatlım bi doktora falan mı gitsen hemen google yazdım aradım birsürü şey çıktı
süt kanallarının genişlemesinden olurmuş,daha farklı şeylerde yazıyo:18:
ama doktora gitsen çok iyi olur bence

yok yaa oyle korkulacak kadar cok bısey yok cnm sızdede olacak sanırım O yuzden soyluyorum bende ne olursa bı sure sonra sızde de oluyo ya bence kan dolasımı hızlanıyo ondandır gıbı geldı bana:44:

Son düzenleme:
yok yaa oyle korkulacak kadar cok bısey yok cnm sızdede olacak sanırım O yuzden soyluyorum bende ne olursa bı sure sonra sızde de oluyo ya bence kan dolasımı hızlanıyo ondandır gıbı geldı bana:44:

inş canım yinede bakar ol devam etcekmi ben çok korkarım böyle şeylerden

Cok mınık yanı oyle korkulacak gıbı degıl hem ben daha once yagla masaj yaptıgım da buyutucu yagla ama o zamanda sureklı elıme kırmızı kırmızı mınık seyler gelıyodu aklıma o geldı bırden ama bu bıraz farklı

bunlar gayett güzel:)
bencede superrrrrr aynından ısttıyommmm
inş canım yinede bakar ol devam etcekmi ben çok korkarım böyle şeylerden

tmm zaten ne olursa paylasıyorum sızde olursa korkmayın dıye Ama cıddı degıldır yaa bence bakalım gunluk kontrol altına alayım o zaman her gun ınceleyım

arkadaşlar bu olay dikkatimi çekdi 21 gün deneyip sonuçları olumlu olan oldumu acaba takdir edersinizki sayfaların hepsini okumam mümkün değil ...hemen denemeye başlaamak istiyorum

ay böyle olsun varsin popom büyük olsun farketmez saten ozaman arayi dengeler canim ay simdi cok heveslendim kiz nez sen benim aklimi oynattiracan kiz böyle olsunlar varya ay oynattim en

böyle oldular böyle oldular

işte buuuuuu hayalimde kiiiiiiiii memişlerrrrrrrrrrrrrrrrrr

kızlaaaaaar büyüklük olarak istiyorusanız bilemem ben bu kadar istemiyorum ama umarım isteyenler bu ölçülere ulaşır. fakat bu da silikoon malesef.. anladığım kadarıyla bizim kızlar silikonlu göğüsleri beğenioo silikon taktırsanız böyle durabilir ancak. kızlaar ya normal göğüsle silikonu nasıl ayırt edemiyosunuz. böle kalıp gibi duran içinde sanki deniz anası varmış gibi göğüs olur mu hiç yaw

ben de çok beğendimmm o ayrı da dediğin doğru, bu silikon ve olmasa bile bu sarkmaya çok yakın bir göğüs, göğsü tutan kaslar aşağı doğru inmeye başlamış bile sanki bunun ilersi hoş olmaya bilir...
bizimkiler hep büyük diri ve dolgun kalacaklar

inş. canım. benim 6. günüm ve ortalama 3-4 saat dinleyebiliyrm bazen 2 bile oldu

henüz bir şey farkedemiyorum sebep az dinlemem mi onu da bilmiyorum. umarım sizin gelişmeler bende de olur

inş. canım. benim 6. günüm ve ortalama 3-4 saat dinleyebiliyrm bazen 2 bile oldu

henüz bir şey farkedemiyorum sebep az dinlemem mi onu da bilmiyorum. umarım sizin gelişmeler bende de olur

yok sanmıyorum başlarda az dinleyip sonra arttıranlar da var gayet iyi gelişme katettiler, ben de umuyorumm benim de öyle elle tuttulur bir gelişmem yok henüz, ama sabırla bekliyorumm hepimiz için işe yarayacağına inancım tam

kızlar ben 21gün tamamladım ..
suan aradayım sınava kadar dinlemicem
bugün baktıgımda daha dolgun geldiler üstler dolmuş gibi
çok sevindim ,, unutmadan ben günde 2 tanede hurma yiyorum
bide şu yumruk yapıp sıkıyruz ya elimizi o hareketi yapıyrum hadi bakalım hayırlısı

nezcim bunu okuduktan sonra aklıma gelen ilk şey hepimizi sevindiricek bişey :) ben diş hekimliği öğrencisiyim ve anatomi dersinde hocamızın anlattığı bişey geldi benim aklıma bunu okuduğumda.
kadınlarda göğüs en damarlı yapıya sahip yerlerden biridir. burdaki yağ dokusunun ve hücrelerin sürekli beslenmesi için geniş bir kılcal damar yapısına sahiptir.
az önce yaptığım küçük bi araştırma sonucunda edindiğim bildilerse şöyle:
göğse yağ enjeksyonu ile göğüs büyütmede buraya enjekte edilen dokuların tamamının kanlanması sağlanamamaktadır(yani damar oluşumu) bu nedenle enjekte edilen yağlar zaman içerisinde erimekte ve kaybolmakta, bunun sonucu alarak göğüs ilk büyüklüğünü kaybetmektedir.
aslında oluşan bu kılcalların yüzeye çıkmamaları gerekir ama bunun gibi durumlar çok fazla yaşanıyormuş

sonuç olarak ben senin gördüğün bu kanamanın kılcal damar oluşumuna bağlı olduğunu düşünüyorum canım bence korkulcak bişey yok. ben herşeyi iyiye yormayı seven biriyimdir. okuduğumda aklıma gelen ilk şey bu oldu. umarım doğru düşünüyorumdur çünkü düşüncem doğruysa kalıcı ve sağlıklı bir büyüme elde ediyoruz demektir.

evet haklısın silikon çok güzel ama ben şuankinin 2 katı olsun yeter diyorum yani benim avucumu dolduruyo ama sevgilimin ellerii kocamannnnnnnnnnnnnnnn tarantula gibi ilerde ellediğinde gecenin karanlıgında yanagımı sıktıgını düşünmesin

kızlar ben şimdi 6 mayıs da başladım bugün 15. günüm ama bugünden sonra 6 gün dinlicem ama arkadaşım hayır 7 gün dinliceksin diyo (keşke 5 mayısda burayı keşfetmiş olsaydım hıdırellezde bunu dilerdim nesee)

sizce 6 gün mü 7 gün mü kafamı karıştırdılarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…