Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

kızlar benım bugun 19. günüm bu hafta zamanım olmadgı için 4 saat falan dınleyebıldım daha önce kı haftalar hep 6 saat dınledım. ama ölçü olarak hiç bir gelişme yok aynı buyuklukte sadece alttan dolgunlastı ve yandan ust aynı hayal kırıklıgına ugradım bugun yağa basladım cm olarakda buyusun ıstyrm cunku ıns bundan snra bıraz olsun buyurler

nilimmm benimki 18,6 çıktı. kilo mu almam gerek sence? çok spor yaptığım için yağ oranım da düşük. ama kilomdan da memnunum. ne dersin canım?

benim de öyle ve fiziğimi çok beğeniyorum,bence bu kilomuzda büyütelim.Ben de kilo güzel durmaz,küçük popomu, kıvrımlı belimi seviyorum..Sıra memişlerde..

ben de canım ben de
o beğendiğimiz fotolardaki kızlar gibi olucaz
çok değil tabii ki mesela göğüsleri yeterince büyümüş bayanlara bakınca hiç farkında bile değiller aslında biz konuyu çok büyütüyoruz diye mi olmuyor acaba :44: sadece telkini dinleyip oralı bile olmayalım aynı o göğüsleri taşıyan kızlar/kadınlar gibi

nilimmm benimki 18,6 çıktı. kilo mu almam gerek sence? çok spor yaptığım için yağ oranım da düşük. ama kilomdan da memnunum. ne dersin canım?

benim de aynı lumiere... ama evet kilo almamız gerekiyor, olmuyor yoksa olur belki de ama tam istediğimiz kadar olmasını bekleyemeyiz.. ergenliği bile yağ oranı tetikliyor. bizim şu anda uğraştığımız belli bi yağ dokusunu oluşturmaksa önce kanın oraya taşıyacağı kadar yağ olmalı vücutta yoksa neyle uğraşıcakk meme yapmaya :44:
ben de memnunum hatta ben 48 kiloyken bile memnundum sağlıklıyım giydiğim yakışıyor daha ne olsun diyordum ama göğüs olayı yağsız olmuyor...
ben de 1 yıl spor yapmıştım o ara da gitti yağlar.. ben bundan sonrası için kilo alma peşindeyim... bi kere istediğimiz ölçülere ulaşalım yine veririz gerekirse kiloyu sadece bölgesel olarak

benim inancım asıl flat to fab kitabını okuduktan sonra arttı, burayı da takip ediyordum etkili bir yöntem var mı diye, telkin bayaadır aklımdaydı 50 lira bi cdye mi vericem diyodum öyle bi türlü almamıştım.. flat to fab kitabında 30 yaş üstünde göğüs büyütmenin sadece büyüme hormonlarının eskisi kadar salgılanmaması olduğunu diğer yönden 30 yaş altıyla hiçbir farkı olmadığını öğrenince ve büyüme hormonlarının arttırılması için gerekli yöntemleri okuyunca ben yaşı sınır olarak görmemeye başladım.. burda sürekli söylediğimiz gibi sadece sabır ve azim işi yani

26 mayıs'ta da dinleyip bırakacaksın tatlım..

demek ki vücut kitle indeksine kafayı takmamalıymışız.O kızlar zayıf ama memişlerde yağ var..
darısı başımıza..

Ya arkadaşlar telkine başladığımdan beri aşırı yeme isteği oluştu, aynı hamileliğimdeki gibi nevrim dönüyor resmen aş eriyorum ama neye biliyor musunuz tamda hemen yağ yapıcak şeylere unlu mamul ve kurebiyelere.Hadi yiyim diyorum ama benim direk göbek yapıyor, resmen testten geçiyorum.

demek ki vücut kitle indeksine kafayı takmamalıymışız.O kızlar zayıf ama memişlerde yağ var..
darısı başımıza..

e onlar gelişme çağında tabii ki olabilir onların gelişen süt bezleridir şu anda, hızla gelişmiştir büyümüştür hormonal bir durum yani.. zaten yeni nesil hormonlu ki kaç yaşında regl oluyorlar kaç yaşında kadın gibi görünüyorlar
biz kendimize bakalım, göğüs büyütmek istiyorsak vücutta belli oranda yağ buluncak bu bi gerçek kızlaarrr
şu anda nez de buna örnek mesela vücut kitle indeksi çok iyi bir aralıkta ve en hızlı gelişmeleri kim alıyor??
sizi bilmem ben bi iki kilodan zarar gelmeyeceğini düşünüyorum zaten 48den 50ye çıktığımda herkes güzelleşmişsin yanakların dolmuş dedi ee başka yerlerim de dolacak artık

ben de öyle çok acıkıyorum, çünkü telkin vücudumuzdaki ulaşılabilir besinleri göğüslere yönlendiriyor

ya ben hafta içi 3den yda 4de açıyrm gece 12ye 1re kadar hafta sonlarıda sabah 9 da 10 da açıyorum 2 ye kadar filan dinliyorum ters etki mi yapıyo acaba kulaklıkla dinlemiyorum duyabilecegim şekilde açık bazen kendimi verek dinliyorum bazen tv bakarken çaldıgını bile unutuyrm sadece telkinemi konstre olmak gerek acaba yaa uff 15. günümü suan bitrmiş bulunuyrm 16ya geçtim dimi artık 12den sonra 16. gün dinlemiş oluyorum dimi

onların yerine proteinli gıdaları düşün süt iç yoğurt ye mesela saatine göre değişir tabii meyve ye bol bol bunların yanında acıktıkça, tatlı istersen bi kaşık pekmez yut veya bal, organik reçel... okuduğum kitapta organik beslenmenin önemini de vurguluyor...

sabırlı ol tatlım 21 günü doldurmadın ki dolsun asıl o zaman göreceksin sonuçları.. kulaklık takman şart değil duyabilecek şekilde açman yeterli

fugy bız senınle aynı gun baslamıstık sanırsam nasıl sende gelişmeler var mı
canım dolgunluk daha arttı sanki etlendiler.yürürken sallanıyolar. öyle çoook büyük gelişmeler yok ama. 1-2 günümüz kaldı dimi? ben de 1 hafta ara verdikten sonra diğer arkadaşlar gibi 2. ye başlayacağım. Etkisi olduğu bariz çünkü. Gözümü doyuracak etkiyi elde edebilmem için üçlemem lazım galiba. derinden ağrılar oluşmaya başladı, ama sık değil. senin nasıl? var mı bi gelişme??

evet canım, büyük beklentilerimiz olunca ben de hayal kırıklığına uğradım biraz. çünkü ilk haftadan sızıları uyuşmayı hissetmeye başlamıştım, dolgunluk olmaya başlamıştı 5. günümde falan. bitirince kimbilir nasıl olcak demiştim. çok ilerleme kaydedemememiz umudumuzu kırar gibi oluyor. ama şöyle düşünelim, bu yol bugüne kadar denediklerimizin en iyisi ve bir etkisi hatta kalıcı bir etkisi olduğu kesin. yavaş yavaş isteidğimiz ölçülere gelicez, inanıyorum. olmazsa 10günde 3 cm i de dinleriz bu bitince, 2.ye öyle başlarız. ama olacak yani.. hem biz inanıyoruz, hem bilinçaltımız bu komutu alıyor. inanmazsan bile etkisini alıyormuşsun bu telkinlerde öyle duydum bi yerde. ama tabi inanırsan daha çabuk alırsın. inşallah umudumuzu yeşertecek güzel gelişmeler olur yakın zamanda. tercihimiz bizi çok bekletmeden hemen büyümeleri ama yavaş da olsa olsun yani yavaş olsun bizim olsun :)

kızlar ben o koyduğunuz fotolardaki gibi istemiyorum, patlayacakmış gibi. içine bişey koyup şişirmişsin gibi. bence güzel durmuyor. doğal etli dolgun olsun, bunlar silikon gibi duruyor zaten. ama tabi herkes nasıl memiş istiyorsa öyle memişleri olsun :) herkesin istediği gibi olsun hayalindek,i gibi

kızlar göğsünde sivilceden küçük kırmızı nokta şeklinde bişeyler olan warmı benim war kaşıyınca kanadıda kaşımamaya çalışıyorum göğüsün ortasında war sizdede warmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…