nilimmm benimki 18,6 çıktı. kilo mu almam gerek sence? çok spor yaptığım için yağ oranım da düşük. ama kilomdan da memnunum. ne dersin canım?
yağmur duası gibi bizde bi gün toplanıp memiş duasına mı çıksak. nolcak bizim bu halimiz çok merak ediyorum. büyüsün artık çok sabırsızlanıyorum. sonucu merak ediyorum. yeni yeni süngersiz silikonsuz dantelli çamaşır almak istiyorum. çok mu şey istiyorum sizcee
nilimmm benimki 18,6 çıktı. kilo mu almam gerek sence? çok spor yaptığım için yağ oranım da düşük. ama kilomdan da memnunum. ne dersin canım?
kendi adıma şimdiye kadar nie hiç böle şeyler denemedim ki bu saatten sonra işe yararmı diyodum seni gördüm daha mutlu oldum sen sonuç alırsan bende alırım kesinliklee tabi 15likler 17likler gibi çabuk sonuç alamayız belki ama yinede iyi sonuçlar alacagız inanıyorum.. her nekadar 15. günümde olupda herhangi bir sonuç alamasamda inancım sonsuz...
26 mayıs'ta da dinleyip bırakacaksın tatlım..kızlar ben şimdi 6 mayıs da başladım bugün 15. günüm ama bugünden sonra 6 gün dinlicem ama arkadaşım hayır 7 gün dinliceksin diyo (keşke 5 mayısda burayı keşfetmiş olsaydım hıdırellezde bunu dilerdim nesee)
sizce 6 gün mü 7 gün mü kafamı karıştırdılarrr
demek ki vücut kitle indeksine kafayı takmamalıymışızşimdi dışardan geldimm köşeyi döndüm bi baktım 3 tane ilk okul enfazla 6. sınıf ögrencisi bana doğru koşuyoo insanlara hiç dikkatli bakmak çıtı pıtı 3 kız incecikk bi görseniz sopa gibiler amaaaa memişleri benimkinden büyük çamaşırsızlardı da sanırım üçününde hemde hangisine bakacağımı şaşırdım dar bi tşort vardı ben dar giysem dümdüz olur bol giysem belli olmaz. çok kıskandımm çokkkkk moral bozukluğuyla eve nasıl girdigimi bilemedim. 15. güümdeyim hala gözle görülür bişey yokkk
demek ki vücut kitle indeksine kafayı takmamalıymışız.O kızlar zayıf ama memişlerde yağ var..
darısı başımıza..
Ya arkadaşlar telkine başladığımdan beri aşırı yeme isteği oluştu, aynı hamileliğimdeki gibi nevrim dönüyor resmen aş eriyorum ama neye biliyor musunuz tamda hemen yağ yapıcak şeylere unlu mamul ve kurebiyelere.Hadi yiyim diyorum ama benim direk göbek yapıyor, resmen testten geçiyorum.
Ya arkadaşlar telkine başladığımdan beri aşırı yeme isteği oluştu, aynı hamileliğimdeki gibi nevrim dönüyor resmen aş eriyorum ama neye biliyor musunuz tamda hemen yağ yapıcak şeylere unlu mamul ve kurebiyelere.Hadi yiyim diyorum ama benim direk göbek yapıyor, resmen testten geçiyorum.
ya ben hafta içi 3den yda 4de açıyrm gece 12ye 1re kadar hafta sonlarıda sabah 9 da 10 da açıyorum 2 ye kadar filan dinliyorum ters etki mi yapıyo acaba kulaklıkla dinlemiyorum duyabilecegim şekilde açık bazen kendimi verek dinliyorum bazen tv bakarken çaldıgını bile unutuyrm sadece telkinemi konstre olmak gerek acaba yaa uff 15. günümü suan bitrmiş bulunuyrm 16ya geçtim dimi artık 12den sonra 16. gün dinlemiş oluyorum dimi
canım dolgunluk daha arttı sanki etlendiler.yürürken sallanıyolar. öyle çoook büyük gelişmeler yok ama. 1-2 günümüz kaldı dimi? ben de 1 hafta ara verdikten sonra diğer arkadaşlar gibi 2. ye başlayacağım. Etkisi olduğu bariz çünkü. Gözümü doyuracak etkiyi elde edebilmem için üçlemem lazım galiba. derinden ağrılar oluşmaya başladı, ama sık değil. senin nasıl? var mı bi gelişme??fugy bız senınle aynı gun baslamıstık sanırsam nasıl sende gelişmeler var mı
evet canım, büyük beklentilerimiz olunca ben de hayal kırıklığına uğradım biraz. çünkü ilk haftadan sızıları uyuşmayı hissetmeye başlamıştım, dolgunluk olmaya başlamıştı 5. günümde falan. bitirince kimbilir nasıl olcak demiştim. çok ilerleme kaydedemememiz umudumuzu kırar gibi oluyor. ama şöyle düşünelim, bu yol bugüne kadar denediklerimizin en iyisi ve bir etkisi hatta kalıcı bir etkisi olduğu kesin. yavaş yavaş isteidğimiz ölçülere gelicez, inanıyorum. olmazsa 10günde 3 cm i de dinleriz bu bitince, 2.ye öyle başlarız. ama olacak yani.. hem biz inanıyoruz, hem bilinçaltımız bu komutu alıyor. inanmazsan bile etkisini alıyormuşsun bu telkinlerde öyle duydum bi yerde. ama tabi inanırsan daha çabuk alırsın. inşallah umudumuzu yeşertecek güzel gelişmeler olur yakın zamanda. tercihimiz bizi çok bekletmeden hemen büyümeleri ama yavaş da olsa olsun yani yavaş olsun bizim olsun :)kızlar benım bugun 19. günüm bu hafta zamanım olmadgı için 4 saat falan dınleyebıldım daha önce kı haftalar hep 6 saat dınledım. ama ölçü olarak hiç bir gelişme yok aynı buyuklukte sadece alttan dolgunlastı ve yandan ust aynı hayal kırıklıgına ugradım bugun yağa basladım cm olarakda buyusun ıstyrm cunku ıns bundan snra bıraz olsun buyurler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?