Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

Denısss shady cnm sımdı daha ıyı anladım neden vucudun herhangı bı yerınden yapılan yag transferı tutmuyo demekkı damarlara kana da ıhtıyac oluyo o yagın orda barınması ıcın ondan bı ıkı sene ıcınde eskı halını alıyo yag transferı olayında

etkiler çok fazla azaldı bende (

cnm hıc merak etme bazen dıyosun kı tamam galıba durdu etkısıde olmuyo ama bı bakıyosun sonra agrılar bırden artıyo hıc umutsuzluga dusme ok benımle aynı durumdasın 3gunumuz bugun benım agrılar devam edıyo ozellıkle dınlerken cnm

şimdi dışardan geldimm köşeyi döndüm bi baktım 3 tane ilk okul enfazla 6. sınıf ögrencisi bana doğru koşuyoo insanlara hiç dikkatli bakmak çıtı pıtı 3 kız incecikk bi görseniz sopa gibiler amaaaa memişleri benimkinden büyük çamaşırsızlardı da sanırım üçününde hemde hangisine bakacağımı şaşırdım dar bi tşort vardı ben dar giysem dümdüz olur bol giysem belli olmaz. çok kıskandımm çokkkkk moral bozukluğuyla eve nasıl girdigimi bilemedim. 15. güümdeyim hala gözle görülür bişey yokkk

Son düzenleme:

üzme canımm kendini yanlız değilsin

canım cok merak ettım sunun resmını koyar mısınız ben acamıyorum erısım engellenıyo yurttyım da:84:

Merhaba kızlar. Telkinle göğüsleri büyüyenler...acaba aranızdan doktora gidip meme ultrasonu çektiren oldu mu hiç memişler büyüdükten sonra? Ben gitmek isterdim ama daha kısa bi süre önce gidip çektirmiştim. Çok merak ediyorum ultrasonda ne çıkar yada dr ne der diye. Yani giden olursa yazsın lütfen, aklınızn bi köşesinde bulunsun.

Cevapladım canım

Kızlar 4. haftadayım ve artık gerçekten dolgunluk gözle görünür bir şekilde arttı. Kendime güvenim geldi. Parfait sen bizim her şeyimizsin Umarım yazın dolgulu bikini kullanmama gerek kalmayacak ve gömleklerim üstümde daha güzel duracak

nasıl 4. haftandasın hiç ara vermedin mi 21den sonra devam mı ettin. ilk ölçünle şuanki ölçün nee,?

nasıl 4. haftandasın hiç ara vermedin mi 21den sonra devam mı ettin. ilk ölçünle şuanki ölçün nee,?
4. haftayı daha doldurmadım aslında.21 gün dolalı 3 gün oldu. 21 gün dolduğunda devam ettim çünkü bırakmaya korktum biraz. Hazır büyüyorlarken devam edeyim dedim. Başladığım günden beri hiç gün olarak aksatmadım fakat günde 6 saati tamamlayamadığım oldu.Ama 4 saatin altına hiçbir zaman inmedim. Yinede sonuçtan çok memnunum. Şu anki ölçüm 83 fakat ben bu işe 81 santimle başladım. Dört haftada epey yol katettiğimi düşünüyorum.2 cm büyüme ve dolgunluk. Özellikle göğüslerim üst kısımları doldu. Ben telkini dinlerken bir de göğüs pompası kullandım hani şu emziren annelerin kullandıkları. Basınçlı masajın göğüsleri büyüttüğünü duymuştum bende teyzemin hamileyken kullandığı göğüs pompasını aldım. Yaşım 17. Yani hala ergenlikte sayılırım. Bunun da bir etkisi vardır tabii ki ama ortaokul 7. sınıftan beri gelişme göstermeyen göğüslerimi kendi çabalarımla büyüttüm...

hımm sevindim senin adına büyütmek içinde en ideal yaşdasın bizimkilere göre daha çabuk sonuç alırsın. darısı bizim başımıza artık. biran öce bende sonuç alabilsem keşkee yaaaaaa ufff

hahaha 32yim ben
dediğim gibi benim büyürse kanıtlanıcak bu olay :92:

kendi adıma şimdiye kadar nie hiç böle şeyler denemedim ki bu saatten sonra işe yararmı diyodum seni gördüm daha mutlu oldum sen sonuç alırsan bende alırım kesinliklee tabi 15likler 17likler gibi çabuk sonuç alamayız belki ama yinede iyi sonuçlar alacagız inanıyorum.. her nekadar 15. günümde olupda herhangi bir sonuç alamasamda inancım sonsuz...

yağmur duası gibi bizde bi gün toplanıp memiş duasına mı çıksak. nolcak bizim bu halimiz çok merak ediyorum. büyüsün artık çok sabırsızlanıyorum. sonucu merak ediyorum. yeni yeni süngersiz silikonsuz dantelli çamaşır almak istiyorum. çok mu şey istiyorum sizcee

hayır canm tabiki de çok şey değil. azcık sabır gerekiyo sadece :97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…