kızlar göğsünde sivilceden küçük kırmızı nokta şeklinde bişeyler olan warmı benim war kaşıyınca kanadıda kaşımamaya çalışıyorum göğüsün ortasında war sizdede warmı
kızlar ben o koyduğunuz fotolardaki gibi istemiyorum, patlayacakmış gibi. Içine bişey koyup şişirmişsin gibi. Bence güzel durmuyor. Doğal etli dolgun olsun, bunlar silikon gibi duruyor zaten. Ama tabi herkes nasıl memiş istiyorsa öyle memişleri olsun :) herkesin istediği gibi olsun hayalindek,i gibi
şimdi okudum bende nezcim ben ilk kara üzüm çekirdeği we masaja başladığımda ben we bazı arkadaşlarımdada oldu göğüsümde omuzlara doğru damarlarım belirginleşti her masaj yapışımda duştan sonra ortaya çıkıyordu demekki bundan dolayıyımış büyüdüğü için şimdi takip edelim bakalım damarlarımız belirginmi mantıklı bence
hahaha32yim ben
dediğim gibi benim büyürse kanıtlanıcak bu olay :92:
Kızlar zaman gectıkce agrı artık yuzeysel degıl daha derınden gelıyo yaa acayıp ıcden ıcden sızlıyo
23 cnm 24e gırecem yakındanezim sen kaç yaşındaydın tatlım?
Benim üstler çok güzel dolgunlaştı resmen sütyenimden taşıyolar yaniçörek otu yağıyla da masaj yapıyorum 4 gündür onun da etkisi var gibi geliyor bana biri cm için biri dolgunluk için
benim planım bu 21 günü bitirince boy uzatma telkinini de bi denemekti. ama bu gidişle yapamıycam onu. göğüs büyütme telkinini daha çok dinliycem gibi gözüküyor.
Bayanlaar forumun tamamını okuyamadım.Birkaç sorum var -öncelikle gercekten yararlı bir seye benziyor tesekkürler :) -
*Kitap okurken tv izlerken falan da kulaklık takılı olsa yine bilinçaltı bunu algılıyor mu?Ya da ders çalışrken?Yoksa dikkat gerektiren şeyler yapmamak mı lazım?
*Sütyenli sütyensiz fark etmez sanırım?
*Bilincaltı uyurken de acık diye biliyorum.ABDde ünlü bir psikologun terapi CDleri uyurken de dinlenip fayda saglıyordu.Bunda da aynı durum söz konusu mu?Hem uyurken 6-8 saati rahatça dinlemis oluruz?
kızlar benim de şu anda büyüme durmuş gibi ama moralimi bozmuyorum ve inanmaya devam ediyorum, benim en son sağda gelişme başlamıştı o da durdu solla eşitlenmedi henüz ama bıraktım kendi haline, elbette olacak nasılsa biz bu yaz o bikinileri kelimenin tam anlamıyla göğsümüzü gere gere giyicez:92:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?