Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

benımde oldu cnm yaa demekkı korkulacak bısey degıl hepımızde olacak yanı denıss shady anlatmıs cnm nedenını bana cok mantıklıda geldı

aslında evet dogal da durmuyo cnm haklısın Ama ac gozluyuz ıste ne gorsek ıstıyoz valla

şimdi okudum bende nezcim ben ilk kara üzüm çekirdeği we masaja başladığımda ben we bazı arkadaşlarımdada oldu göğüsümde omuzlara doğru damarlarım belirginleşti her masaj yapışımda duştan sonra ortaya çıkıyordu demekki bundan dolayıyımış büyüdüğü için şimdi takip edelim bakalım damarlarımız belirginmi mantıklı bence

evet cnm benımde oyle suanda belırgın oluyo demekkı bu guzel bısey mıs Dınlemeye devam o halde agrılar devam edıyo benım dınlerken ozellıkle 8 saatı tamamlamaya calısıyorum gunluk valla ıkıncı 21de neler olacak bakalım sonunda Bıde o ıgne ucu kadar kan cıkmasıda normal demekkı ama bugun bakdım gecmıs yanı

Kızlar zaman gectıkce agrı artık yuzeysel degıl daha derınden gelıyo yaa acayıp ıcden ıcden sızlıyo

Benim üstler çok güzel dolgunlaştı resmen sütyenimden taşıyolar yani çörek otu yağıyla da masaj yapıyorum 4 gündür onun da etkisi var gibi geliyor bana biri cm için biri dolgunluk için

Benim üstler çok güzel dolgunlaştı resmen sütyenimden taşıyolar yani çörek otu yağıyla da masaj yapıyorum 4 gündür onun da etkisi var gibi geliyor bana biri cm için biri dolgunluk için

bugün 16. günüm ama öle gözle görülür bi değişim yok bende mi başlasam çörekotuna acaba ama cm olarak büyüyüp de içinin boş olmasınıda istemem acaba bunda ağır ağır ama sağlam bi ilerleme mi yapıyoruz yoksa dediginiz gibi çörekotuyağıyla filan desteklememiz mi gerekir bilemiyorum kararsız kaldım. çörekotu tüylenme yapar benim zaten yeteri kadar tüyüm var gögüs bölgemde kılla tüylede uğraşmak istmyorum offf çok kararsız kaldım bu arada az önce incelemeye aldım kendimi sol gögüs altımda kırmızı ufak bi nokta var içten kanamış gibi ama toplu iğne başı kadar kırmızı ben gibi yani onun dışında içten sızlamamı diyeyim gögsüme mentollü bişi tutuyolarda hava kanallrımı açılıyo diyeyim garip bi his var başkada bişi yok. cm olarak da dayanamadım ölçtüm 2ileri 2 geri sanırım dinlerken cm daha çok çıkıyo yada ölçerken soguktan tüylerim diken diken oluyo o yüzden 2 cmlk fark oluyo sonra yine aynı anlayamadım gitti. karamsarlığıda daüşmek istemiyorum olumsuz etkilenirim diye ama ortada bi büyüme yok dolgunluğu deseniz o kadar elliyorum kendimi yinede anlamıyorum demekki dolgunluk yok diyorum. :18:

Benim 17. günüm ama ben gerçekten farkı çok iyi anlıyorum bütün gün dinliyorum her an bu sesi duyuyorum yani kendi kendime tekrar ediyorum sürekli büyüyorlar diye ki ben yazları bikini giymeye çekinen biriydim göğüslerimin küçüklüğü yüzünden ama şu haliyle bile rahatça giyebilirim.
Ben göğüslerimi sadece bir gün mezurayla ölçtüm onda da tam bir sonuç alamadım dediğin gibi üşüdüm kasıldım filan daha sonrasında sütyen baz alarak ölçtüm ve sonuç pozitif.
Bilmiyorum ama belki de çok inanıyorum diye böyle konuşuyorumdur.
Çörekotunun tüylendirmesi hakkında bir şey diyemem çünkü daha 4. günüm ne tüylenme ne de sivilcelenme gibi bir sorunum yok şu an için.
Çörekotunun cm olarak büyüttüğünü yazmış kullananlar telkinde dolgunluk sağlıyorsa eğer ikisinin eş zamanlı kullanılması faydalı olur gibi.

benim planım bu 21 günü bitirince boy uzatma telkinini de bi denemekti. ama bu gidişle yapamıycam onu. göğüs büyütme telkinini daha çok dinliycem gibi gözüküyor.

ben de valla aynı şekilde, bu hemen sonuç verecek ya istediğimi elde edince boy uzatmaya geçicemmm öyle hemen olmuyomuş demekk hemmenn hayallere kapılmışız kendimizi mucizeye hazırlamış bi telkin bulunca olsun geç olsun güç olmasın olsun da yeter ki boy da uzatırız bi ara

bugün benim 10.günüm. Başlangıçtan beri ne elleyerek kontrol ediyorum nede mezurayla ölçüyorum. Sadece müziği dinliyorum ve büyüdüğüne inanıyorum. Ama her dakika kulağımda bu müzik var, saat olarak saymıyorum. Belki 10saat dinliyorum belki 7. Kesin kurallarım yok illaki 6saat dinlicem diye. Kendi kendime sürekli tekrar ediyorum, büyüyor, büyüdüğünü hissediyorum diye. Benim hedefim desteksiz 80 olması. Hep 80 olucak diye tekrar ediyorum kendime. Ve gece dinliyorum hep. Bilgisayar açık uyuyorum. Bütün gece çalıyor sürekli. Öyle sizin kadar hissetmiyorum belirtileri falan. Yok sızlama, acıma, yanma, kan dolaşımı vs... AMA BÜYÜYOR... Bunun ispatını ben değil dışarıdan bir göz yaptı birkaç gün önce nişanlım geldi askerden, genelde göğsü kapalı giyen ben, büyümenin de etkisiyle o gün biraz dekolte giyindim. Haliyle nişanlımda farketti. Sende bir değişiklik var dedi önce. Ama anlamadı, sonradan senin göğüslerin mi büyüdü dedi, Birşey mi yaptın dedi... O derece yani Kızlar hiç bırakmadan devam edin, hep olumlu düşünün, kafanızda hayal edin, ve habire mıncıklayıp ölçüp durmayın, bırakın takılsın kafasına göre, siz elleseniz de kontrol etseniz de etmeseniz de o zaten büyüyecek buna inanın yeter... Ben inandım ve olumlu sonuçlarını alıyorum... Size de iyi büyümeler şekerler...

Kızlar bence bu telkinle birlikte çörekotu yağı yapmayın çünkü yağ geçici dolgunluk veriyor. Ben bunu 2 kere denedim bi geçtiğimiz yaz yağ kullandım dolgunluk verdi yapmayınca söndü birde bu telkine başlamadan önce tekrar denedim yine dolgunlaştı bikaç gün bırakınca yine söndü.Sonuçta hayatımız boyunca bi çörekotu yağıyla gezecek halimiz yok ya düşünün tatile çıktığınızı bi.Birde yapıyorsunuz dolgunlaşıyor ya sönünce daha kötü hissettim kendimi.Ve evli olduğunuzu düşünün bide bence kalıcı şeylere vaktinizi harcayın.Hem Bekar arkadaşlar üzülmeyin sarkık olacağına küçük olsun ama dik olsun

Bayanlaar forumun tamamını okuyamadım.Birkaç sorum var -öncelikle gercekten yararlı bir seye benziyor tesekkürler :) -

*Kitap okurken tv izlerken falan da kulaklık takılı olsa yine bilinçaltı bunu algılıyor mu?Ya da ders çalışrken?Yoksa dikkat gerektiren şeyler yapmamak mı lazım?

*Sütyenli sütyensiz fark etmez sanırım?

*Bilincaltı uyurken de acık diye biliyorum.ABDde ünlü bir psikologun terapi CDleri uyurken de dinlenip fayda saglıyordu.Bunda da aynı durum söz konusu mu?Hem uyurken 6-8 saati rahatça dinlemis oluruz?

Öncelikle hoşgeldin..
evet yararlı bişey gerçekten de etkili, bunu dinlerken herşeyi yapabilirsin farketmez dikkatini vermene gerek yok o kulağında olsun yeter ki.. sütyen takmak senin tercihin mesela çoğumuz zaten ev içinde sütyenden rahatsız olduğumuz için çıkarıyoruz haliyle müziği dinlerken sütyensiz dinlemiş oluyoruz ve de sütyenin büyümeyi engellemesini önlediğimizi düşünüyoruz.. sınır yokk ve son olarak evett kesinlikle uyurken de dinleyebilirsin bilinçaltı alıyor nasılsa müzikten rahatsız olmuyorsan bütün gece dinle sana da burada bizimle beraber hayırlı büyütmeler diliyorum etkilerini yazar paylaşırsın zaten insan etkileri yaşadıkça paylaşma ihtiyacı duyuyor sevniçten

kızlar benim de şu anda büyüme durmuş gibi ama moralimi bozmuyorum ve inanmaya devam ediyorum, benim en son sağda gelişme başlamıştı o da durdu solla eşitlenmedi henüz ama bıraktım kendi haline, elbette olacak nasılsa biz bu yaz o bikinileri kelimenin tam anlamıyla göğsümüzü gere gere giyicez :92:

evet bazen büyüme duruyo gibi oluyor ve biz artık buna üzülmemeyi öğrendik :))))) çünkü billiyoruz ki görünürde birşey olmasa da içerde çalışmalar devam ediyorrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…