- 16 Şubat 2011
- 7.724
- 35
- 358
toplamda 42 gun dınlemıs olacam ama kafayı falanda yemedım aksıne cokda faydasını goruyorum cnm tercıh senın tabı ama dınleyen herkes faydasını goruyo![]()
yaaaa çok kararsızım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
toplamda 42 gun dınlemıs olacam ama kafayı falanda yemedım aksıne cokda faydasını goruyorum cnm tercıh senın tabı ama dınleyen herkes faydasını goruyo![]()
yaaaa çok kararsızım![]()
cnm sen olayı tam anlamamısın o yuzden dıyorum en azından ılk sayfayı oku telkının ıcınde gecen sozlerı parfaıtın acıklamasını oku okya tamamını okumak mümkün olmuyo. Sora sora öğreniyorum. 2 gündür dinliyorum göğüslerimde tuhaf bi ağrı oluştu. Inş büyür![]()
ya benimde ihtiyacım var aslındaAma düzenli dinleyemiyorum,, tekrardan baslıyım bakalım
![]()
duzenlı dınlemezsen bı sonuc alamazsın burda esas olan gun atlamadan dınlemek ve mumkun oldugunca 6 8 saat arası dınlemek cnm kolay gelsın tekrar basladıgında umarım 21 gunu tamamlarsın![]()
Yanlız ben indirmeden direk dinlemek istiyorum linki var mı?
aynen benımde esıt gıbıler cnm sol buyuyo gecıyo cunku ılk o buyukdu basından berı sag hemen onu yakalıyo gerıKaç gündür yoktum özledim burayı.
Neyse 2. 21 güne bugün başladım. Hayırlısı artık.
Ya birde benim sol göğüs diğerine göre küçüktü ayy bugün bir baktım sağdaki gibi duruyor. Deli olacam büyüyolar.![]()
Hugkhg mjkhjhıguhfgh
aynen benımde esıt gıbıler cnm sol buyuyo gecıyo cunku ılk o buyukdu basından berı sag hemen onu yakalıyo gerı![]()
Bu iyi işte ikisi arasında rekabet var demek ki. Ne güzel bu da bize yarıyor canım.![]()
cnm bı yayılıyo dolgunluk enıne bı toplanıyo ondan oyle gelıyo o yuzden hıc dokunmamaya calıs bende de oluyo o sekılde en ıyısı kendı halıne bırakmak tatlım zamanla zaten alır basını gıder buyume ıcerde ne oluyo ne bıtıyo bılmedıgımız ıcın oluyo boyle karamsarlık en ıyısı hıc bakmadan fazla ustune dusmeden akısına bırakmaknezcim özellikkle beni sen anlarsın. dün dolgunlardı bu sabah gene yoklar. bi günü bi gününü tutmuyor. pek ağrı sızı da olmuyor. anlamadım ne iş büyürlermi bunlar ya?
aynen cnm oyle yanı bırı buyuk bırı kucuk kalmıyo allahdanbenım ıkıncı 21 gunun ılk haftası bıtecek carsamba gunu baslamısdım cnm gelısmeler gayet guzel devam edıyo bazı belırtıler oldu cnm sende de varmı kırmızı benek benek nokta bırde ıgne ucu kadar kan toplaması gıbı bısey
![]()
cnm bı yayılıyo dolgunluk enıne bı toplanıyo ondan oyle gelıyo o yuzden hıc dokunmamaya calıs bende de oluyo o sekılde en ıyısı kendı halıne bırakmak tatlım zamanla zaten alır basını gıder buyume ıcerde ne oluyo ne bıtıyo bılmedıgımız ıcın oluyo boyle karamsarlık en ıyısı hıc bakmadan fazla ustune dusmeden akısına bırakmak![]()
valla bende nurummm da bıde bı kac kısıde daha oldu cnm bılmıyorum olması gerek mı degılmı ama damarla genıslıyomus sanırım ıcerde kan olmadan yag durmazmıs gogusde bazılarında da dısa cıkıyomus kan cnm bende oyle oldu ama o benekler ne onu bılmıom oda kan dolasımı hızlandıgı ıcın olabılırmısHayır canım yok. Olması mı gerek? :26:
masajda mı yapıyodun senhaklısın canım. büyümüşler mi büyümemişlermi hiç ilgilenmicem telkinimi dinlicem sadece. masajıda bırakıyorum o zaman. hatta hiç bakmıcam onlara![]()
ya ne bileyim daha çok katkısı olur diye düşündüm ama bırakıyorum masajı şu günden itibaren kalan günlerimide böyle izleyim bakalım. canım yaa öyle seviniyorumki senin adına. hatta büyütmeyi başaran tüm arkdaşlarımın adına. inş istediğiniz tüm sonuçları alırsınız. hayal ettiğiniz gibi olsun memişlerinizvalla bende nurummm da bıde bı kac kısıde daha oldu cnm bılmıyorum olması gerek mı degılmı ama damarla genıslıyomus sanırım ıcerde kan olmadan yag durmazmıs gogusde bazılarında da dısa cıkıyomus kan cnm bende oyle oldu ama o benekler ne onu bılmıom oda kan dolasımı hızlandıgı ıcın olabılırmıs
masajda mı yapıyodun senbak ben haftalardır ellermıyorum cnm ne masaj ne baska bısey sadece dınlıyorum ve sonuc alıyorum yanı neden masaj yapıyosun kı belkıde olumsuz etkılıyo yanı senınle aynı gundeyız demı ama benım agrı sızı her turlu dolgunluk hepsı gayet ıyı sekılde devam edıyo yanı