Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

şöyle yapıyorum; windows media playera dinleyeceğim telkinleri atıyorum karışık çalma veya sıralı çalmada dönüp duruyorlar.. ama o süreçte aynı telkinlerin dönmesi lazım, yani 1 ay mı dinliyceksin 21 gün mü her neyse o süre içersinde seçtiğin en fazla aynı 4 telkini döndürebilirsin
anladım canım teşekkür ederim. boy uzatma ile göğüs büyütmeyi aynı anda yapmayı istiyordum , ben de birbirini olumsuz etkiler mi diye düşündüm. belki denerim ikisini. ya da önce memişler bi büyüsün de, 1-2 cm daha sonra uzasak da olur şimdilik sorun yok :D

anladım canım teşekkür ederim. boy uzatma ile göğüs büyütmeyi aynı anda yapmayı istiyordum , ben de birbirini olumsuz etkiler mi diye düşündüm. belki denerim ikisini. ya da önce memişler bi büyüsün de, 1-2 cm daha sonra uzasak da olur şimdilik sorun yok :D

onu ben de istedim de vücut yorulmaz mı bi yandan göğüs mü büyütsün bi yandan uzasın mı naapsın o kadar da yüklenmemek lazım :9: valla ben cesaret edemedim açıkçası riske atmayayım şu göğüs olayını halledeyim sonra dediğin gibi 1-2 santim niye olmasın çok da güzel olur :21:

kızlar benım dinleme sürem btti fakat göbeğim oldu sonucunda göğsüm dolgunlukları da gttı bıraz off yha sımdıye kadar bende hıc gobek olmazdı kılo alsam bıle kalcalarmdan alırdım sımdı gobegım gtsın dye ugrasyrm fazla dgl ama yıne de sınır olyrm sımdı dıetdym bu sefer göbegım gderken göguslerımde gdecek zaten dgru duzgun yok off yha bır de çörekotu yagına basladım ıns faydası olur

kızlar bu arada ben dayanamadım yine kontrol ettim, ne kadar bakmıycam desem de dayanamıyor insan :9: hakkaten çapı genişlemiş ve nez gerçekten de cıvımanın arkasından dolgunluk geliyor o zaman anlıyosun ki çapı genişlemiş çok ilginç yaa :62:

kızlar benım dinleme sürem btti fakat göbeğim oldu sonucunda göğsüm dolgunlukları da gttı bıraz off yha sımdıye kadar bende hıc gobek olmazdı kılo alsam bıle kalcalarmdan alırdım sımdı gobegım gtsın dye ugrasyrm fazla dgl ama yıne de sınır olyrm sımdı dıetdym bu sefer göbegım gderken göguslerımde gdecek zaten dgru duzgun yok off yha bır de çörekotu yagına basladım ıns faydası olur

selennnn ne zamandır okumuyorsun, sakın o yağları eritmeye kalkma onlar sana lazım :1: göbeğindeki yağlar dooğru göğüslere marş marş sen napıyosun eriticem diyo bi de :52:

selennnn ne zamandır okumuyorsun, sakın o yağları eritmeye kalkma onlar sana lazım :1: göbeğindeki yağlar dooğru göğüslere marş marş sen napıyosun eriticem diyo bi de :52:

keşke öyle olsa bir haftadır var nerdeyse nıye gtmyr off yha ben göbeğim olmasını ıstemyrm :84: hıc de sevmem tuhafıma gdyr bır an once yukarı gtsın sız de de böyle olan var mı

keşke öyle olsa bir haftadır var nerdeyse nıye gtmyr off yha ben göbeğim olmasını ıstemyrm :84: hıc de sevmem tuhafıma gdyr bır an once yukarı gtsın sız de de böyle olan var mı

aynen benimde göbeğim oldu canım. ama sakın şimdi eritme ilk önce memişlerden bi sonuç alalım biraz sabret. sonra nezinde dediği gibi bölgesel olarak eritiriz.:27:

aynen benimde göbeğim oldu canım. ama sakın şimdi eritme ilk önce memişlerden bi sonuç alalım biraz sabret. sonra nezinde dediği gibi bölgesel olarak eritiriz.:27:

inşallah yha gitsin göğüslerime hatta kalçalarımdaki de gtsın:9: bu arada ben ara verdım dınlemyrm hala etkıler devam edyr bakalım neler olucak

Bugün 18. günüm fazla dinleyemedim ama şimdi açtım artık yatana kadar dinlerim diyorum kısaca özetleyecek olursam son günlerimi ;

Taş gibiyim taş taş
Öptüm sizi şap şap :21:

bir hafta durr bakalımm gider hemen gider mi karındaki yağlar bi de reglin yaksınsa şişme oluyor ya o zaman da o da olabilir

Kızlar benim dün 21 günüm bitti, ama dün yoğun olduğum için 4-5 saat anca dinleyebildim. O yüzden bugün de dinlemeye karar verdim, alışmışım zaten bırakamıyorum :69:

1 hafta ara verip tekrar dinliycem ben de diğer bitiren arkadaşlar gibi. içlerinin dolduğunu hissetmek çok güzel. orada bir ağırlığın olduğunu hissetmek çok güzellll :69::69: 2. 21 günümde daha güzel etkiler alacağımı düşünüyorum:66: ama 1 hafta ara verince dinlemeyince etkiler yok olur diye korkuyorum:50::50:
CNM HIC KORKMA O BIR HAFTALIK SUREDE AGRIDA SIZIDA OLUYO DOLGUNLUKDA SONUNA DOGRU OLUYO :34:

kesinlikle hepsi doğru bunların aman kilo vermeye kalkmayın şu aşamada, flat to fab kitabında göğüsleriniz istediğiniz ölçüye gelsin ondan sonra kilo verin, o zaman da göğüslerin erimemesi için yöntemler vermiş ama bitkilerle falan.. şöyle bişey yapılabilir bu durumda da; kilo verirken göğüsleri kaybetmemek için telkin dinlenebilir yine o süreçte
AYNEN CNM BUYUSUNLERDE TEK HERSEYE KATLANIRIZ ARTIK KILO VERMEK YERINE BOLGESEL INCELME YAPARIZ VEYA BOLGESEL INCELME ICIN TELKIN DINLERIZ SUAN ICIN TEK HEDEF GOGUSLERI BUYUTMEK KIZLAR BASKA BISEYI DUSUNMEYIN BUNA ODAKLANIN:54:
kızlar bu arada ben dayanamadım yine kontrol ettim, ne kadar bakmıycam desem de dayanamıyor insan :9: hakkaten çapı genişlemiş ve nez gerçekten de cıvımanın arkasından dolgunluk geliyor o zaman anlıyosun ki çapı genişlemiş çok ilginç yaa :62:
OYLE YAA INSAN DAYANAMIYO BAKIYO:1:MERAK OLUYO BELLI BI SURE SONRA:52: EVET CANIM CIVIMAYA UZULMEYIN SEVININ BENCE:9:
CNM BENDE DE GOBEK OLDU BIRAZ YAA AMA YUKARI CIKIYO ISTE ASAGIDAN YAGLAR ONDAN HEDEFI SASIRDILAR SANIRIM:9:

Back
X