Kızlar benim dün 21 günüm bitti, ama dün yoğun olduğum için 4-5 saat anca dinleyebildim. O yüzden bugün de dinlemeye karar verdim, alışmışım zaten bırakamıyorum
1 hafta ara verip tekrar dinliycem ben de diğer bitiren arkadaşlar gibi. içlerinin dolduğunu hissetmek çok güzel. orada bir ağırlığın olduğunu hissetmek çok güzellll

2. 21 günümde daha güzel etkiler alacağımı düşünüyorum

ama 1 hafta ara verince dinlemeyince etkiler yok olur diye korkuyorum

CNM HIC KORKMA O BIR HAFTALIK SUREDE AGRIDA SIZIDA OLUYO DOLGUNLUKDA SONUNA DOGRU OLUYO
kesinlikle hepsi doğru bunların aman kilo vermeye kalkmayın şu aşamada, flat to fab kitabında göğüsleriniz istediğiniz ölçüye gelsin ondan sonra kilo verin, o zaman da göğüslerin erimemesi için yöntemler vermiş ama bitkilerle falan.. şöyle bişey yapılabilir bu durumda da; kilo verirken göğüsleri kaybetmemek için telkin dinlenebilir yine o süreçte
AYNEN CNM BUYUSUNLERDE TEK HERSEYE KATLANIRIZ ARTIK KILO VERMEK YERINE BOLGESEL INCELME YAPARIZ VEYA BOLGESEL INCELME ICIN TELKIN DINLERIZ SUAN ICIN TEK HEDEF GOGUSLERI BUYUTMEK KIZLAR BASKA BISEYI DUSUNMEYIN BUNA ODAKLANIN
kızlar bu arada ben dayanamadım yine kontrol ettim, ne kadar bakmıycam desem de dayanamıyor insan

hakkaten çapı genişlemiş ve nez gerçekten de cıvımanın arkasından dolgunluk geliyor o zaman anlıyosun ki çapı genişlemiş çok ilginç yaa
OYLE YAA INSAN DAYANAMIYO BAKIYO

MERAK OLUYO BELLI BI SURE SONRA

EVET CANIM CIVIMAYA UZULMEYIN SEVININ BENCE
keşke öyle olsa bir haftadır var nerdeyse nıye gtmyr off yha ben göbeğim olmasını ıstemyrm :84: hıc de sevmem tuhafıma gdyr bır an once yukarı gtsın sız de de böyle olan var mı
CNM BENDE DE GOBEK OLDU BIRAZ YAA AMA YUKARI CIKIYO ISTE ASAGIDAN YAGLAR ONDAN HEDEFI SASIRDILAR SANIRIM