Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

Ya kızlar size bi sorum olcak daha dogrusu bişi danışmak istiyorum şimdi benm 18. günüm perşembe günü son günüm olcak hazirann 12sinde hasta olcam bir gün önce yada sonra olablir ben o zmana kadar dinlesem hasta oldugumda dinlemeyi ıraksam 1 haftalık arayı o zman mı versem yani 21ri aralıksız tammlıcam ama 21den sonrada çok kasmadan dinlicem yani dinlemediğim günler bile olablir. regli bitişinde hemen 2. 21 bire başlıyayım diyorum sizce nasıl olur. ilk 21lik sürede tam ortasında regli oldum.
siz nedersiniz. yoksa regliyikafaya takmıyayım perşmbe bitsin 1 hafta ara sonra yine devam mı edeyim kararsız kaldım şimdi :26:

bence 21 gunden sonra ara ver bı hafta verdıgın komutları tam uygulaması ıcın bıraz dınlensın hem zıhnın reglıyı takma bence

tatlım ben seninle özelden konuşcaktım ondan öyle dedim, şimdi burda arkadaş olunca böyle bi şey yapabiliyor muyuz?

anladım cnm zaten yok arkadas olunca degıl 100 tane yazı hakkını doldurunca formda ozelden mesaj atma hakkın oluyo yenı uye oldugun ıcın yazamıyosun sanırım:26::26:

bence her şeyi normal seyrine bırak..

Oyy kızlar ya benim daha 2. günüm ama dinle dinle bi hal oldum dinlemediğim zamanlarda bile sanki kafamın içinde çalıyo içimide karartıyo zaten Daha ağrı sızı kıpraşma hiç bişey yok bende bi etkisi olmazsa diye stres oldum şimdi bi olsada ben de sizin gibi böyle coşsam şu örgülü kız gibi oynasam :124:

kızlar yazdığım şey yanlış anlaşılmış sanırım damarlar değil damar ağı genişliyo yani ana damarlara olan herhangi bir etki yok. göğüsteki yağ doku arttığı için o dokuları besleyen damar sayısı da artıyor yani sadece yeni oluşan kılcal damarlardan bahsediyorum saç teli inceliğinde damarlar bunlar ve herhangi bir genişleme söz konusu değil sadece sayıları artacak ve uzunlukları değişicek boğlece yeni dokulara da kanın ulaşması , o dokuların beslenmesi kısacası kalıcı olmaları sağlanacak. varis riski yok rahat olun ikisi bambaşka şeyler.
umarım açıklayabilmişimdir. sorunuz olursa rahatlıkla sorabilirsiniz

Niliş, sen harikasın teşekkür ederim verdiğin bilgiler için Bak bu şimdi aklıma geldi kızma bi sorum daha olacak bu sene KPSSye girmeyi düşünüyorum ama sadece düşüncede hiç kendime bir amaç koyamıyorum artık ve dolasıyla olmuyorda ne kadar iyi olsada algılamam falan hedef olmayınca olmuyor nedenini hiç bilemiyorum bu sınavlarla ilgili bir telkin biliyor musun?

kızlar ya, herşeyi de telkinlerden beklemeyin biraz da siz çalışın spor yapmazsanız totonuz küçülmez, kendinize hedef belirlemezseniz ordan oraya savrulur durursunuz tecrübeyle sabittir souçta herbişi kendine inanmaktan geçiyor...

cnm aslında ben anladım ama anlatamadım sanırım pek
cnm senın koydugun vıdeoyu ızledım ama anlamadım pek yaa popo kucultmek ıcın soyle en etkılı olanlardan bı kac hareket soylermısın aklımda bulunsun senınde denedıgın varsa

olacak cnm olacak merak etme bır hafta dolsun etkıler baslar ınsallah o zaman sende daha hevesle dınlersın emınım kı ınancın artar dolgunluk oldukcada

YouTube - ‪Fitness - Best 20 Minute Cardio Workout part 1‬‏

şunu bir dene ilk, 1. dk'dan itibaren gösteriyor nasıl yapılacağını acaip etkili... sonra da şuradakilere bir göz gezdir bakalım : YouTube - ‪charliejames1975's Channel‬‏ beğendiklerinin hepsini yap hepsi acaip etkili

canım neyi anlamadığını söle anlatıyım elimden geldiğince

yok anladım ama senın gıbı acıklayıcı sekılde anlatamadım dıyorum bazı arkadaslar sordu da ama ben anlatamadım yoksa anladım senı cokda guzel acıklamıssın zaten cnm
duygu cnm bunun turkcesı yokmu yaa bıde gogusler nasıl sımsıkı dıpdırı bayıldım yaa nasıl bellı spor yaptıkları demı

kızlar bu aralar bende cok sık sekılde gogus agrısıyla aynı anda sırt agrısı oluyo ama baglantılı sekılde oluyo:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…