tatlım ben seninle özelden konuşcaktım ondan öyle dedim, şimdi burda arkadaş olunca böyle bi şey yapabiliyor muyuz?
anladım cnm zaten yok arkadas olunca degıl 100 tane yazı hakkını doldurunca formda ozelden mesaj atma hakkın oluyo yenı uye oldugun ıcın yazamıyosun sanırım:26::26:
Ya kızlar size bi sorum olcak daha dogrusu bişi danışmak istiyorum şimdi benm 18. günüm perşembe günü son günüm olcak hazirann 12sinde hasta olcam bir gün önce yada sonra olablir ben o zmana kadar dinlesem hasta oldugumda dinlemeyi ıraksam 1 haftalık arayı o zman mı versem yani 21ri aralıksız tammlıcam ama 21den sonrada çok kasmadan dinlicem yani dinlemediğim günler bile olablir. regli bitişinde hemen 2. 21 bire başlıyayım diyorum sizce nasıl olur. ilk 21lik sürede tam ortasında regli oldum.
siz nedersiniz. yoksa regliyikafaya takmıyayım perşmbe bitsin 1 hafta ara sonra yine devam mı edeyim kararsız kaldım şimdi :26:
evet yha benımde ihtycgm var buna bir de dudak dolgunlaştrma telkını olsaydı
evet biliyorum.. neyse kalsın napalım
Şekerim damarlar genişliyomuş normalmiş diyosun ama damar genişlemesi demek varis demek bu bana biraz ürkünç geldi.
Ara vericem zaten canım da işin doğrusu benim birazda tek sayı takıntım vardır hani 21 ya
Aynen hiç bir gerileme yok ben adet dönemi atlattım birde 10 erken olmuştum üstelik, bir an acaba adetin verdiği şişkinlik mi diye düşündüm ama adet bitti göğüsler kaldı
hayıır sen kendinin çekici olduğuna tam anlamıyla inanıyorsan herkes de seni çekici bulur valla ben dinliyorum etkilerini de görüyorum :82: aynı zamanda ben de kendimi çekici bulurum çünkü ergenliğe girdiğimden beri etraftan gördüğüm ilgi buna inanmamı sağladı, ama yine de daha çekici olmakta sakınca görmüyorum
asıl o kadınlar kendilerine inanmadıkları için hareketleri iğreti durur ve komik görünürler
burda hipnoterapiyle göğüs büyütme diye bir konu açılmıştı konuyu açan arkadaş cilt güzelliğiyle ilgili şunu söylemişti, cildimizdeki sorunlar kendimizi sevmemizle ilgili bir durumdur günde yüz kere kendimi seviyorum ve onaylıyorum deyin diye bi öneride bulunmuştu... bu kız bu hipnoterapi olayını kapsamlı bir şekilde araştırmış ve uygulamıştı kendinde de, denemekte fayda var
cnm aslında ben anladım ama anlatamadım sanırım pekkızlar yazdığım şey yanlış anlaşılmış sanırım damarlar değil damar ağı genişliyo yani ana damarlara olan herhangi bir etki yok. göğüsteki yağ doku arttığı için o dokuları besleyen damar sayısı da artıyor yani sadece yeni oluşan kılcal damarlardan bahsediyorum saç teli inceliğinde damarlar bunlar ve herhangi bir genişleme söz konusu değil sadece sayıları artacak ve uzunlukları değişicek boğlece yeni dokulara da kanın ulaşması , o dokuların beslenmesi kısacası kalıcı olmaları sağlanacak. varis riski yok rahat olun ikisi bambaşka şeyler.
umarım açıklayabilmişimdir. sorunuz olursa rahatlıkla sorabilirsiniz
cnm senın koydugun vıdeoyu ızledım ama anlamadım pek yaa popo kucultmek ıcın soyle en etkılı olanlardan bı kac hareket soylermısın aklımda bulunsun senınde denedıgın varsakızlar ya, herşeyi de telkinlerden beklemeyin biraz da siz çalışınspor yapmazsanız totonuz küçülmez, kendinize hedef belirlemezseniz ordan oraya savrulur durursunuz tecrübeyle sabittir souçta herbişi kendine inanmaktan geçiyor...
Oyy kızlar ya benim daha 2. günüm ama dinle dinle bi hal oldum dinlemediğim zamanlarda bile sanki kafamın içinde çalıyo içimide karartıyo zatenDaha ağrı sızı kıpraşma hiç bişey yok bende bi etkisi olmazsa diye stres oldum şimdi bi olsada ben de sizin gibi böyle coşsam şu örgülü kız gibi oynasam :124:
cnm aslında ben anladım ama anlatamadım sanırım pek
cnm senın koydugun vıdeoyu ızledım ama anlamadım pek yaa popo kucultmek ıcın soyle en etkılı olanlardan bı kac hareket soylermısın aklımda bulunsun senınde denedıgın varsa
YouTube - ‪Fitness - Best 20 Minute Cardio Workout part 1‬‏
şunu bir dene ilk, 1. dk'dan itibaren gösteriyor nasıl yapılacağını acaip etkili... sonra da şuradakilere bir göz gezdir bakalım : YouTube - ‪charliejames1975's Channel‬‏beğendiklerinin hepsini yap hepsi acaip etkili
cnm aslında ben anladım ama anlatamadım sanırım pek
canım neyi anlamadığını söle anlatıyım elimden geldiğince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?