- 28 Ağustos 2008
- 124
- 0
- 96
ya ne bileyim daha çok katkısı olur diye düşündüm ama bırakıyorum masajı şu günden itibaren kalan günlerimide böyle izleyim bakalım. canım yaa öyle seviniyorumki senin adına. hatta büyütmeyi başaran tüm arkdaşlarımın adına. inş istediğiniz tüm sonuçları alırsınız. hayal ettiğiniz gibi olsun memişleriniz
ılk lınkdekını ındırdın demı cnm telefonun markasına baglı olabılırmı acaba ben de olmadı oyleya kızlar ben bu şarkıyı tele atamıyorum(( yazdırmaya korumalı falan yazıyo pc ye kaydettem ama tele atamıyorum ne yapmam lazım ya
oyle yap cnm masaj falan yapma ınanarak dınle ınsallah sende guzel sonuclar alırsın ıkıncı 21 gundesın hıcmı yok dolgunluk daha cnm yaa belırtıler neler pekısenınde hayal ettıgın gıbı olsun en kısa zamanda hemde cnm
ilk 21de adetime yakın 3-4 gün boyunca resmen 80 den taşıyordu. elma gibi olmuşlardı. adetimden sonra bi sondu o sönüş. bi dün akşam üstü dolgulaştı biraz. ele geliyodu. sabah baktım gene yoklar. zaten uyanır uyanmaz ilk işim memişlerimi yoklamak oluyo:) 21. günümde sızılarım çok vardı. durup durup ağrılar giriyordu. ama şuan okadar olmuyor çok az oluyor. demekki masaj yapmak yaramadı bana. bi de aklıma şöyle bişi geldi. neden 21 gün dinliyoruz. kadınların yumurtlma günleri 21 ya ondan mı acaba.yani her 21 günün sonunda adetimiz yaklaşınca şişiyorlar bizde bunu büyüdü sanırmıyız acaba
cnm regl sıslıgı ıle bunun dolgunlugunu ayırt edıyorum ben o yuzden hayal kırıklıgı olmuyo regl sonrası yanı benım daha hıc gerıleme olmadı cnm sende neden oldu acaba anlamadım ama dınlemeye devam et masaj falan yapmadan cnm beslenmene dıkkat et bırde proteın agırlıklı beslenmeye calıs ben oyle yapıyorum ama dolgunluk bı gun fazla bıgun daha az gelmesı normal bende de oldu o ama ıcerdekı hareketlılıkden yanı o cnm mesela bazen cıvıdı gıttı sonra dolgunluk oldu ardından sertlestı gerı bu bı surec hersey olacakdır bu tarz en ıyısı takılmadan sadece ınanarak dınlemek 21 gunun nedenını hıc bılmıyorum cnm
bende beslenmeme çok önem verdim ilk başlarda. hatta göbeğim ve popom çok büyüdü. bende mekik çekmeye popo eritmeye çalıştım epey egzersiz yaptım. acaba bu etkilemiş olabilirmi. göğüsleri şişirce diye vücudum bozulmaya başlıcak. sonra göğüsler büyücek. vücüdu forma sokucaz diye memişler gene ericekkısı döngü yaa :))
ya kızlar ben bu şarkıyı tele atamıyorum(( yazdırmaya korumalı falan yazıyo pc ye kaydettem ama tele atamıyorum ne yapmam lazım ya
Niliş, gündüz dolduramadığım 6 saatimi uykuda doldurayım diye uyurken dinlemeye başladım ya sanki gündüz dinlememden daha çok etki etti bana; ama sabah zor kalkıyorum ve aynı ergenlikteki gibi bacaklar ağrır ya aynı ağrılar hiç aybaşımda yaşamadığım kasık ağrılarım oluyor.Bide sende Hayatım Değişti sitesine baktın mı ben ego için dinlemeyi düşünüyorum da ama onlar kaç gün kaç saat dinleniyor biliyorsan benide bilgilendiirir mısın? Biraz hazırcı oldum ama:13:
Kızlar göğüslerde harika gelişmeler varda ya ben 28 yaşındayım 4 yaşında bir oğluşum var gel gelelim hala akne problemim var.Göğüslerimi de hamilelikte çatlamıştı deri fazlalığından sarktı içini doldurmak için bu telkini dinliyorum, dolmalarda başladı 8. günümdeyim.Parfarit hala yok değil mi bide yüz güzelliği için bir telkin yapsa sivilceler lekeler falan. Buarada çekicilik telkini var ama onda karamsarım ben sivilceli olsamda çekici bir bayanım nerde manyak var beni bulurbide meraktan soruyorum o çekicilik telkini dinleyince sonuçta benim bilinçaltıma işliyor çekici olduğum dışarıya nasıl yansıcak hani bazı komik kadınlar olur ya kendini güzellik tanrıçası sanarak hareket eder dinleyince öyle mi oluruz ki
hayıır sen kendinin çekici olduğuna tam anlamıyla inanıyorsan herkes de seni çekici bulur valla ben dinliyorum etkilerini de görüyorum :82: aynı zamanda ben de kendimi çekici bulurum çünkü ergenliğe girdiğimden beri etraftan gördüğüm ilgi buna inanmamı sağladı, ama yine de daha çekici olmakta sakınca görmüyorum
asıl o kadınlar kendilerine inanmadıkları için hareketleri iğreti durur ve komik görünürler
burda hipnoterapiyle göğüs büyütme diye bir konu açılmıştı konuyu açan arkadaş cilt güzelliğiyle ilgili şunu söylemişti, cildimizdeki sorunlar kendimizi sevmemizle ilgili bir durumdur günde yüz kere kendimi seviyorum ve onaylıyorum deyin diye bi öneride bulunmuştu... bu kız bu hipnoterapi olayını kapsamlı bir şekilde araştırmış ve uygulamıştı kendinde de, denemekte fayda var
ayyy karnımda karınca gezdi ama cildimden mi içten mi anlayamadım
cnm acıkcası soyle bı durumda var popo ve bacak kısmında karıncalanma ve kasıntı oluyo son gunlerde bonbonsekerınde de oyleymıs ordakı yaglar yukarı cıkıyo dıyoruz bızdecunku yenı yag uretmıyo vucuttakı yagı kullanıyomus gogus buyurken vucut o yuzden bı tasla ıkı kus olur oyle olursa dedık bızde spor hıc yapma tatlım once bı buyusunler olmadı ılerde bolgesel zayıflama ıcın egzersız yaparız ama bu surec cok onemlı ne rejım ne masaj hıc bısey yapılmamalı bence et sut yumurta agırlıklı beslenmeye dıkkat edelım yeterı kadar yenırse kılo yapmaz bence
ilk 21de adetime yakın 3-4 gün boyunca resmen 80 den taşıyordu. elma gibi olmuşlardı. adetimden sonra bi sondu o sönüş. bi dün akşam üstü dolgulaştı biraz. ele geliyodu. sabah baktım gene yoklar. zaten uyanır uyanmaz ilk işim memişlerimi yoklamak oluyo:) 21. günümde sızılarım çok vardı. durup durup ağrılar giriyordu. ama şuan okadar olmuyor çok az oluyor. demekki masaj yapmak yaramadı bana. bi de aklıma şöyle bişi geldi. neden 21 gün dinliyoruz. kadınların yumurtlma günleri 21 ya ondan mı acaba.yani her 21 günün sonunda adetimiz yaklaşınca şişiyorlar bizde bunu büyüdü sanırmıyız acaba
nilim sen iki telkin birden mi dinliyorsun? benim de dinlemek istediğim bir telkin daha var ama ikisini aynı anda nasıl yapıcam bilmiyorum, sen nasıl yapıyorsun canım?
evet canım bende takip etmştim bu kızı. hatta hipnoterapiyle gözleri bozukmuş bi kaç numara derecelerini düşürmeyi başarmıştı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?