Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

ya kızlar ben bu şarkıyı tele atamıyorum (( yazdırmaya korumalı falan yazıyo pc ye kaydettem ama tele atamıyorum ne yapmam lazım ya

oyle yap cnm masaj falan yapma ınanarak dınle ınsallah sende guzel sonuclar alırsın ıkıncı 21 gundesın hıcmı yok dolgunluk daha cnm yaa belırtıler neler pekı senınde hayal ettıgın gıbı olsun en kısa zamanda hemde cnm

ilk 21de adetime yakın 3-4 gün boyunca resmen 80 den taşıyordu. elma gibi olmuşlardı. adetimden sonra bi sondu o sönüş. bi dün akşam üstü dolgulaştı biraz. ele geliyodu. sabah baktım gene yoklar. zaten uyanır uyanmaz ilk işim memişlerimi yoklamak oluyo:) 21. günümde sızılarım çok vardı. durup durup ağrılar giriyordu. ama şuan okadar olmuyor çok az oluyor. demekki masaj yapmak yaramadı bana. bi de aklıma şöyle bişi geldi. neden 21 gün dinliyoruz. kadınların yumurtlma günleri 21 ya ondan mı acaba.yani her 21 günün sonunda adetimiz yaklaşınca şişiyorlar bizde bunu büyüdü sanırmıyız acaba

cnm regl sıslıgı ıle bunun dolgunlugunu ayırt edıyorum ben o yuzden hayal kırıklıgı olmuyo regl sonrası yanı benım daha hıc gerıleme olmadı cnm sende neden oldu acaba anlamadım ama dınlemeye devam et masaj falan yapmadan cnm beslenmene dıkkat et bırde proteın agırlıklı beslenmeye calıs ben oyle yapıyorum ama dolgunluk bı gun fazla bıgun daha az gelmesı normal bende de oldu o ama ıcerdekı hareketlılıkden yanı o cnm mesela bazen cıvıdı gıttı sonra dolgunluk oldu ardından sertlestı gerı bu bı surec hersey olacakdır bu tarz en ıyısı takılmadan sadece ınanarak dınlemek 21 gunun nedenını hıc bılmıyorum cnm

bende beslenmeme çok önem verdim ilk başlarda. hatta göbeğim ve popom çok büyüdü. bende mekik çekmeye popo eritmeye çalıştım epey egzersiz yaptım. acaba bu etkilemiş olabilirmi. göğüsleri şişirce diye vücudum bozulmaya başlıcak. sonra göğüsler büyücek. vücüdu forma sokucaz diye memişler gene ericek kısı döngü yaa :))

cnm acıkcası soyle bı durumda var popo ve bacak kısmında karıncalanma ve kasıntı oluyo son gunlerde bonbonsekerınde de oyleymıs ordakı yaglar yukarı cıkıyo dıyoruz bızde cunku yenı yag uretmıyo vucuttakı yagı kullanıyomus gogus buyurken vucut o yuzden bı tasla ıkı kus olur oyle olursa dedık bızde spor hıc yapma tatlım once bı buyusunler olmadı ılerde bolgesel zayıflama ıcın egzersız yaparız ama bu surec cok onemlı ne rejım ne masaj hıc bısey yapılmamalı bence et sut yumurta agırlıklı beslenmeye dıkkat edelım yeterı kadar yenırse kılo yapmaz bence

Son düzenleme:
ya kızlar ben bu şarkıyı tele atamıyorum (( yazdırmaya korumalı falan yazıyo pc ye kaydettem ama tele atamıyorum ne yapmam lazım ya

telefona atmak için kullandığın aygıtla ilgili bir durum olabilir.Hafıza kartını bilgisayara takmak için kullandığın aparatife bi bak yanında kilit kısmı oluyo o kilitli olduğunda da içine hiç bir şey atmıyo...

tabi canım ne demek, ben onları dinledim zaten vaktinde o yüzden de telkin olayına inancım yüksek...
bana da arkadaşım anlatmıştı da hazıra konmuştum suçluluk duyguları ve ego güven güçlendirici temel telkinledir onlarla başlanır zaten, ego güven güçlendiriciyi suçluluk duyguları telkiniyle beraber dinlemen gerekiyor; 1 ay boyunca önce suçluluk duyguları sonra ego güçlendirici olmak üzere arka arkaya gün içinde ne kadar dinleyebilirsen dinle
o zaman sen de gece dinle madem daha çok etki ettiğini düşünüyorsun, bir kere ben de gece dinlemiştim uykumda, dediğin gibi daha etkili olduğunu hissettim ama bana baş ağrısı yaptı rüyalarım değişti falan o yüzden fazla dinleyemiyorum gece
suçluluk duyguları ve ego güçlediriciyi de gece dinlerdim doğa sesleri olanı indirmiştim ben zaten transa sokup çok rahat bir uykuya dalmanı sağlıyor

hayıır sen kendinin çekici olduğuna tam anlamıyla inanıyorsan herkes de seni çekici bulur valla ben dinliyorum etkilerini de görüyorum :82: aynı zamanda ben de kendimi çekici bulurum çünkü ergenliğe girdiğimden beri etraftan gördüğüm ilgi buna inanmamı sağladı, ama yine de daha çekici olmakta sakınca görmüyorum
asıl o kadınlar kendilerine inanmadıkları için hareketleri iğreti durur ve komik görünürler
burda hipnoterapiyle göğüs büyütme diye bir konu açılmıştı konuyu açan arkadaş cilt güzelliğiyle ilgili şunu söylemişti, cildimizdeki sorunlar kendimizi sevmemizle ilgili bir durumdur günde yüz kere kendimi seviyorum ve onaylıyorum deyin diye bi öneride bulunmuştu... bu kız bu hipnoterapi olayını kapsamlı bir şekilde araştırmış ve uygulamıştı kendinde de, denemekte fayda var

Kızlar benim dün 21 günüm bitti, ama dün yoğun olduğum için 4-5 saat anca dinleyebildim. O yüzden bugün de dinlemeye karar verdim, alışmışım zaten bırakamıyorum

1 hafta ara verip tekrar dinliycem ben de diğer bitiren arkadaşlar gibi. içlerinin dolduğunu hissetmek çok güzel. orada bir ağırlığın olduğunu hissetmek çok güzellll 2. 21 günümde daha güzel etkiler alacağımı düşünüyorum ama 1 hafta ara verince dinlemeyince etkiler yok olur diye korkuyorum

bu arada "SELEN86" seninle birlikte başlamıştık, nerelerdesin????? Geçenlerde sende bi gelişme var mı diye sordun, bir daha görünmedin??? umarımmm gelişmeler çok iyidir haberlerini bekliyorummm

evet canım bende takip etmştim bu kızı. hatta hipnoterapiyle gözleri bozukmuş bi kaç numara derecelerini düşürmeyi başarmıştı.

nilim sen iki telkin birden mi dinliyorsun? benim de dinlemek istediğim bir telkin daha var ama ikisini aynı anda nasıl yapıcam bilmiyorum, sen nasıl yapıyorsun canım?

kesinlikle hepsi doğru bunların aman kilo vermeye kalkmayın şu aşamada, flat to fab kitabında göğüsleriniz istediğiniz ölçüye gelsin ondan sonra kilo verin, o zaman da göğüslerin erimemesi için yöntemler vermiş ama bitkilerle falan.. şöyle bişey yapılabilir bu durumda da; kilo verirken göğüsleri kaybetmemek için telkin dinlenebilir yine o süreçte

21 gün; bi alışkanlığın oturma süreci, bilinçaltının bi düşünceyi kabullenme süreci, vücutta belli bi değişim olmasının süreci... bunların hepsi 21 günde olan şeyler

nilim sen iki telkin birden mi dinliyorsun? benim de dinlemek istediğim bir telkin daha var ama ikisini aynı anda nasıl yapıcam bilmiyorum, sen nasıl yapıyorsun canım?

hangisini soruyorsun bilmiyorum ama kısaca evet aslında 4 telkine kadar beraber dinlenebiliyor, Atakan Bey'e sorduğumda öyle söyledi.. bi de ben şu şekilde de iki telkin birden dinliyorum hem parfaitin yaptığı telkini hem Atakan Bey'in yaptığı telkini aynı anda dinledim bi ara, hatta ikisi birbirini olumsuz etkiler mi diye de düşündüm ama dinlemeye devam ettim

şöyle yapıyorum; windows media playera dinleyeceğim telkinleri atıyorum karışık çalma veya sıralı çalmada dönüp duruyorlar.. ama o süreçte aynı telkinlerin dönmesi lazım, yani 1 ay mı dinliyceksin 21 gün mü her neyse o süre içersinde seçtiğin en fazla aynı 4 telkini döndürebilirsin

evet canım bende takip etmştim bu kızı. hatta hipnoterapiyle gözleri bozukmuş bi kaç numara derecelerini düşürmeyi başarmıştı.

evet adını da hatırlıyorum da şimdi burda yok ismini vermek iyi olur mu gerçi konuyu açıp okuyan kişiler görebilir tabii gizli değil.. hatta nurumm da bu konuyu takip edenlerdendi öyle hatırlıyorum, ben o aralar forumu okuyarak takip ediyordum ama o konunun da her satırını okudum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…