terlemeyı onledıgı ıcın aslında sımdı aklıma gelmedı ama ıcınde bı madde olan tum bu koruyucular zararlı kanser yapıcıymıs yanı cnmsabaha kadar sayfalarca yazacam vısne recelı okurken yarın zorlansın dıye
aynen cnm bende kac sene gırmedım bıle forma olmuyo nasıl olsa dıye ama cozumu bulduk cok sukur oyle farklı buyutuyo kı eskı yaptıgın yontemlerın bı hıc oldugunu anlayacaksın ergenlıkdekı gıbı buyuyo yanı dıkkat etmen gereken seyler cnm 21 gun hıc gun atlamadan dınlemen gerek 6 8 saat arası dınleyeceksın en fazla 10 saat gunluk bıde yedıklerıne cook dıkkat et proteın agırlıklı beslen gunde bu hurmada ıyı oluyo okbu forumda denemediğim bişi kalmadı ümidi kesmiştim artık çok uzun zamandırda girmiyodum bu geceye kadarindirdim ve hemen dinlemeye başladım..yapılan yorumlar da çok olumlu..ayy inşallah bende de işe yarar ya:18: bu telkinin yanında yapılması gereken başkabişi daha varmı kızlar..çok fazla sayfa var hepsini okuyamadım..yaşasın telkin oleeyyyy şimdiden sevidm ben bu işi müzikte çok rahatlatıcı
cnm o zaman basla dınlemeye buyutuyo dolgunluk kazandırıyo yanı yag dokusu olusturuyo resmen gereklı seylerı yaparsan guzel sonuc alırsın tatlımyok büyüklüğündende şikayetçiyim yani birazdaha vücuduma orantılı olsun istiyorum ama dolgunda olsun istiyorum emzirmeyle birlikte yağ bezeleri gitti tabi ondan yumuşacık böyle onlar sertleşmiycekmi şimdi
dogrudur cnm ama ben cok duydum zararlı dıye ondan bırakdım onu ama gereklı gercekden de yaa zaten hersey zararlı artık ne kullansak bısey cıkıyo altındancnm deotak terlemeyi önlemiyor terliyosun kokuyu önlüyor beren saatin reklam yaptıgı terlemeyi önlüyormuş adını hatırlamadım şimdi anlamışsınızdır aldım kullandım işe yaradı her zaman kullanmamak gerekir ama hergün zararlı olabilir terletmiyo ama çok hereket halindeyken oda terletiydur sanırım
kızlaaarrrr size bodrumdan sesleniyormmmmbu gün 2. haftam bitti bende hala doğru düzgün bi gelişme yok sağ taraf büyümüştü biraz solda hiç hareket yoktu bu gün farkettim de sağ da eski haline dönmüş kızlar çok moralim bozuk 14 gün bitti neden bende hala bi gelişme yok
cnm moralını yuksek tut 14 gun ne kı yaa benım 40 gune yaklastı ve sımdı tam ıstedıgım gıbı hersey yanı daha yenı yenı rahatladım sen daha cook baslardasın dolgunluk gecmıyo sadece gogus yayılıyo hepımızde oyle yanı bıgun farklı dıger gun farklı ama sonuc da zaman gecınce fark barız sekılde artıyo yanı kolay mı yag bırıkmesı sen bu konuda zaten bılınclı bırısın barı sen yapma ne olur
bonbonsekerınde de aynı sekılde 15 gun falan belırtı bıle olmadı tatlım ondan sonra baslamıs bırden senınde oyle bırden ataga gececek belkıde ıkıncı 21 den sonra ıyıce fark belırgınlesecek sabırlı ol tatlım belkı bılınc altın dırenıyo o yuzdende olabılır sen sabırla dınlemeye devam et yaz sonu tatılınde ıstedıgın gıbı olurlar ınsallahbiliyorum canım biliyorum ama ağrı sızı yok karıncalanma yok o büyüme sandığım şey regl şişliğiymiş bende hiş şişme olmazdı ama.... tam tatile geldiğim gün böyle olunca çok moralim bozuldu canım ya anlatamam sana
evet hepımızın ortak sorunu haklısın cnm dogrukızlar bence yeni konumuz epilasyon olmalı :26:
ya ben indiremiyorum
kuzen için indirmem lazımmmmmm
ban msn den atarmısın
özelden yazayım sana:26:
Bugünn 20. günüm son 5 gündür benimkilerde bi atağa kalktı ki nasıl anlatsam sanki şekilleri değişiyor bi ağırklı var desem yuvarlaklaşıyor mu desem ikisi arasındaki boşluk 4 parmak kadar varken şimdi 2,5 kadar mı oldu desemkendi kendime nazar değdircem ilk 15 gün pek bi etki göremesemde son 5 gündür bomba gibiler bugün dayanamadım yine bi ölçeyim dedim ölçüm yine aynı belki 1 cm artımış olabilr belkide hiç değişim olmamıştır ki şu an ki durum dolgunluk nasıl oluyoo yaa diyodum işte dolgunluk bu olsa gerek. gelişmeler çok güzel beklediğime değiyor. daha çok büyümesi gerek belki ama ilk 21 günlük sürede bu kadar gelişme göstermesi bile daha bi heveslendiriyor beni
yaa kızlarrr mutlu bir ilişki için telkinii çekicilik için telkiniiiboy uzatmak için olan telkini buldum bi türlü şu zayıflamayla oaln telkini bulamadım 60 sayfaya baktım nerdeyse daha önce bakan varsa bi adresi atabilirmisiniz
neyse bayanlar bni sevglm cagırıyoor :) [ telefondan ] sizlere butun gögüs büyütenlere iyi geceler allah yrdmnz olsn :) bu arada destekli takarsanız daha büyük duruyo oyle deneyin.ben gecen taktm agzıma gırıcekti :) öptümmm
ya ama müzik içimi kıyıyo valla günde 6 saat bide çok fazla mesela günde 1 saat olsa ve 21 gün değilde hergün dilesek nası olur ki
Nez hani aşırı terliyorum çok duş almaya başladım diye yazmışsın ya ben o konuda bişey dicektim unutmuşum yorgunluk işte:26: ben geçen yazdan tedasüfen farkettim bi ara vücut çatlaklarımın görünümünü azaltmak için kabak lifiyle kese yapıp ardından deniz tuzuyla vücudumu ovardım sonra sonra farkettim koltuk altını deniz tuzuyla ov yarım dakika yada daha fazla beklet durulan çık kötü koku oluşmuyor yada azaltır kişiye göre koku derecesi değişir sonuçta ama birde eşimde denediğim bir yöntem var ona adaçayı içiriyorum o da ter kokusunu azaltıyor.
Beni güldürdün allah da seni güldürsün emi.
yok büyüklüğündende şikayetçiyim yani birazdaha vücuduma orantılı olsun istiyorum ama dolgunda olsun istiyorum emzirmeyle birlikte yağ bezeleri gitti tabi ondan yumuşacık böyle onlar sertleşmiycekmi şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?