evet tatlım tamamen bundanhem terleme hemde ates basması oluyo menopoz gıbı bırden sıcak basıyo kapı pencere acmak gelıyo ıcınden bı dk falan suruyo gecıyo ter bezlerı calısıyo ondan terleme arttı cnm
artık ota cope yaga kreme karsıyızcanım yaa benım aynadan bakınca yuvarlak yukardan kendım bakınca ucgen gıbı anlam veremedım sekıl gun gun degısıyo resmen sende de oylemı
Çok fazla terleme sorunu oldu mu sizde de? Bundan mıdır yoksa başka bir şeyden mi bilemedim
evet canım yarıyo duzenlı sekılde yaparsan guzel sonuc alıyosun
evet aynı şekilde karşıdan bakınca yuvarlak ama daha dolgunlaşması lazım, üstten bakınca da üçgen aynen.. bazen üstten bakıp öyle sönmüş görünce senin dediklerin geliyor aklıma cıvıyınca arkası dolgunluk diye, seviniyorum hemenn
olmaz mıı evet canım bundan sevinebilirsin
evet tatlım tamamen bundanhem terleme hemde ates basması oluyo menopoz gıbı bırden sıcak basıyo kapı pencere acmak gelıyo ıcınden bı dk falan suruyo gecıyo ter bezlerı calısıyo ondan terleme arttı cnm
İnşallah canım,başlıcam az sonraAynen bende bi kalkamadım ama sen kalk güzelce ders çalışbi gün şu net ortamında kahve içme imkanıda olsa keşke fal bile bakardık şimdi Güya yorgunluktan ölüyorum, yüzümde yıkama jeli kurudu inanın hala forumdayım
Ona da başlarız:)yok cnm ısırgan otu ıcmısdım ve bın pısman oldum ıctıgıme dısardan mudahaleyle gogus buyumuyo vucuda zarar verıyo bunlar kılları cogalttı sert yaptı bende o yuzden caylara karsıyım ben cnm
Tamam canım,telkin kesin çözüm inşallah...
yok yaa su popoları kucultsek daha ıyı olur sankı
Ne tavuk muuu. ahh inş canım ya. o günleride görelim yeterki. kızlar zaten adağım var. kendime 80 beden dolgusuz südyen aldığım gün tavuk kesicem :)))))
Canım tesadüf değildir,telkinler gerçekten işe yarıyor.Bi kere olumlu düşünüyosun,eee olumlu düşününce olumlu şeyler oluyo.Ne düşünürsen o yani.Gül düşünürsen gülistan,diken düşünürsen ??? neydi :97:diken olur işte...kızlar süpersiniz yaa günün bütün yorgunluğunu ve kötü enerjisini alıyor buraya gelip bunları okumak, anlattım demin de , bi de ben sağlık konusuyla bağlantılı olarak ben de takıntılıyımdır aslında biraz dedim ya, o telkin ilişki konusundaki takıntılarımı çözüyor ve ilişkin hakkında duru düşüncelere sahip oluyorsun sanırım, evren de bu durumu karşılıksız bırakmıyor ve ilişkin iyi olsun mu istiyorsun, al sana iyi ilişki diye ödüllendiriyor
bilmiyorum tamamen tesadüf mü oldu da ben bi dahaki dinleme sezonumda haber veririm size
ben çok içtim sonra bi ara tozunu baharat gibi herşey kullandım falan ama sanırım bir tek ben etki görmedim bi sürü insan gördüğü etkileri ballandıra ballandıra anlatırken ağzımın suyu akarak okudum
nılımmm benı bır tek sen anlarsınevet tatlım yaa benım onceden tepeden de yuvarlakdı sımdı degıstı bı taraf doluyo otekı taraf daha dolmadıgı ıcın sanırım sekılden sekıle gırecek boyle boyle anlasılan tatlım evet cıvıma ıyı oluyo arkası dolgunluk aynada cok farklı tepeden bakınca cok farklı ama su da bı gercek kı govdemden uzaklastılar resmen
cnm kulaklıkla dınle yanındakı ınsanlar etkılenmesın evet etkısını fazlasıyla gordum su gordugun 300 kusur sayfanın her bırınde benım yorumum var emın ol gelısmelerı yazdım yanı okuyabılırsınya bide kızlar bişey sorucam şimdi bunu indirdim şuan dinliyorum şimdi ben bunu telefona atıp kulaklıkla dinlesem yada telefonda hoparlörden dinlesem yine olurmu siz nasıl yapıyorsunuz ve canım sende bi gelişme varmı kaç gündür kullanıyorsun
canlar bende önceden terlemezdim 2 senedir terliyorum dışardayken acele işim olunca 5 kilo aldım onun etkisi warmıdır bilmiyorum kilo alınca azda olsa büyüdü memişlerim ama bende terliyorum koku yok ama terliyince ıslanıyor kıyafetim sinir oluyorum yaaa koku için deotak kullanıyorum 7 gün 24 saat etkili tavsiye ediyorum duş alsanız bile etkisi geçmiyor kokmuyor yani
aman caylar benden uzak olsun tatlımNez hani aşırı terliyorum çok duş almaya başladım diye yazmışsın ya ben o konuda bişey dicektim unutmuşum yorgunluk işte:26: ben geçen yazdan tedasüfen farkettim bi ara vücut çatlaklarımın görünümünü azaltmak için kabak lifiyle kese yapıp ardından deniz tuzuyla vücudumu ovardım sonra sonra farkettim koltuk altını deniz tuzuyla ov yarım dakika yada daha fazla beklet durulan çık kötü koku oluşmuyor yada azaltır kişiye göre koku derecesi değişir sonuçta ama birde eşimde denediğim bir yöntem var ona adaçayı içiriyorum o da ter kokusunu azaltıyor.
ne alakası var kılo falan aldırmıyo ıcın rahat olsun cnmne yani bide kilomu aldırıyo bu telkin yoksa amanin ben almıyım ozaman ya zaten kiloları zor veriyorum geri almak istemiyorum off ya
zaten ılk alttan baslıyo cnm sonra koltuk altı hızasından o yanlardan doluyo sonra ıc yandan vee en son ustler tatlım bıde ustler de yag oluyo oluyo ama ne kadar fazla olması gerekıyosa kımbılır dısardan daha ole bellı olmuyone güzel yaaahadi darısı başımıza, öyle de oluyor zaten Allah'ın izniyle, tepeden yuvarlak olması da güzel tabii üstlerin dolu olduğunu gösterir şimdi şu anda şunu düşündüm ; neresi doluyorsa oraya çekiyor demek.. şu anda senin altlardan ya da yandan dolmaktaysa oralara çektiği için tepeden üçgen görünüyordur, bi de büyüme alttan yukarı doğru oluyor demekk sonra sıra yanlara, sonra içeri sonra da en üste geliyor demekk.. o zaman da yine üstten yuvarlak görünecektir diyorum...
ya şimdi ben iki çocuk emzirdim ve göğüslerim ne diyim yumuşacık oldular ben eskisi gibi sert olsun istiyorum büyüklüğünden pek şikayetçi değilim ama puding gibiler ya ayaktayken ii ama yatınca dümdüz oluyo yayılıyo çok moralim bozuluyo bide eşimin yanında off çok özledim eski hallerini onun içinde işe yararmı çok muzdaribim bu konuda yarın ilk işim telefonuma kulaklık almak olucak birde yatarken taksam gece sabaha kadar 10 saat geçse bişey olmaz dimi
Off o da mı zararlıymış yaa:84:Ben de kullanıyorum onu.Aman ya herşey zararlı bu neeee,valla ne tv seyretmek geliyo içimden artık,ne haber duymak...Neyse kızlarr hepinize iyi geceler,sizde uyuyun hadi artık,yoksa sayfaları okuması zor oluyoHepinize
cnm bu buyutmek ıcın egerkı buyukse dınleme sıkılastırma hareketlerı var onları dene ama kucukse buyutuyo yanı 10 saatten fazlası zararlıymıs 6 8 saat arası veya 8 10 saat arası dınle gunluk 21 gun boyunca hıc gun atlamadan dınleyeceksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?