Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

Anladım canım

Bir büyüme olacağını biliyordum ama bu kadar kısa süre içinde bu kadar olumlu sonuç alacağımı ben bile tahmin etmemiştim.. Gerçi reglim yaklaştı o yüzden de bir şişkinlik var ama değişim gerçekten inanılmaz.. Hala başlamayıp düşünen varsa hemen harekete geçin derim.. Sonuçlar gerçekten çok tatmin edici

artık ota cope yaga kreme karsıyız canım yaa benım aynadan bakınca yuvarlak yukardan kendım bakınca ucgen gıbı anlam veremedım sekıl gun gun degısıyo resmen sende de oylemı

evet aynı şekilde karşıdan bakınca yuvarlak ama daha dolgunlaşması lazım, üstten bakınca da üçgen aynen.. bazen üstten bakıp öyle sönmüş görünce senin dediklerin geliyor aklıma cıvıyınca arkası dolgunluk diye, seviniyorum hemenn

evet canım yarıyo duzenlı sekılde yaparsan guzel sonuc alıyosun

ya bide kızlar bişey sorucam şimdi bunu indirdim şuan dinliyorum şimdi ben bunu telefona atıp kulaklıkla dinlesem yada telefonda hoparlörden dinlesem yine olurmu siz nasıl yapıyorsunuz ve canım sende bi gelişme varmı kaç gündür kullanıyorsun

canlar bende önceden terlemezdim 2 senedir terliyorum dışardayken acele işim olunca 5 kilo aldım onun etkisi warmıdır bilmiyorum kilo alınca azda olsa büyüdü memişlerim ama bende terliyorum koku yok ama terliyince ıslanıyor kıyafetim sinir oluyorum yaaa koku için deotak kullanıyorum 7 gün 24 saat etkili tavsiye ediyorum duş alsanız bile etkisi geçmiyor kokmuyor yani

nılımmm benı bır tek sen anlarsın evet tatlım yaa benım onceden tepeden de yuvarlakdı sımdı degıstı bı taraf doluyo otekı taraf daha dolmadıgı ıcın sanırım sekılden sekıle gırecek boyle boyle anlasılan tatlım evet cıvıma ıyı oluyo arkası dolgunluk aynada cok farklı tepeden bakınca cok farklı ama su da bı gercek kı govdemden uzaklastılar resmen

Nez hani aşırı terliyorum çok duş almaya başladım diye yazmışsın ya ben o konuda bişey dicektim unutmuşum yorgunluk işte:26: ben geçen yazdan tedasüfen farkettim bi ara vücut çatlaklarımın görünümünü azaltmak için kabak lifiyle kese yapıp ardından deniz tuzuyla vücudumu ovardım sonra sonra farkettim koltuk altını deniz tuzuyla ov yarım dakika yada daha fazla beklet durulan çık kötü koku oluşmuyor yada azaltır kişiye göre koku derecesi değişir sonuçta ama birde eşimde denediğim bir yöntem var ona adaçayı içiriyorum o da ter kokusunu azaltıyor.

ne yani bide kilomu aldırıyo bu telkin yoksa amanin ben almıyım ozaman ya zaten kiloları zor veriyorum geri almak istemiyorum off ya

İnşallah canım,başlıcam az sonra

Ona da başlarız:)
. ahh inş canım ya. o günleride görelim yeterki. kızlar zaten adağım var. kendime 80 beden dolgusuz südyen aldığım gün tavuk kesicem :)))))
Ne tavuk muuuYetmez ki bize.Biz kuzu çevirme isterizparti yapıcaz

Canım tesadüf değildir,telkinler gerçekten işe yarıyor.Bi kere olumlu düşünüyosun,eee olumlu düşününce olumlu şeyler oluyo.Ne düşünürsen o yani.Gül düşünürsen gülistan,diken düşünürsen ??? neydi :97:diken olur işte...

Ben de okudum o yorumları,bi ara ben de kullandım ama uzun süre değil.Bi tv kanalında denk gelmişti de (bu hayıt bitkisi kadaınlar için çok güzel bi bitki esasında) onunda hapını çıkarmışlar,özellikleri arasında göğüs büyütür fln demişlerdi de,o yüzden sordum,bende mi etkili olmadı acaba diye...

ne güzel yaaa hadi darısı başımıza, öyle de oluyor zaten Allah'ın izniyle, tepeden yuvarlak olması da güzel tabii üstlerin dolu olduğunu gösterir şimdi şu anda şunu düşündüm ; neresi doluyorsa oraya çekiyor demek.. şu anda senin altlardan ya da yandan dolmaktaysa oralara çektiği için tepeden üçgen görünüyordur, bi de büyüme alttan yukarı doğru oluyor demekk sonra sıra yanlara, sonra içeri sonra da en üste geliyor demekk.. o zaman da yine üstten yuvarlak görünecektir diyorum...

cnm kulaklıkla dınle yanındakı ınsanlar etkılenmesın evet etkısını fazlasıyla gordum su gordugun 300 kusur sayfanın her bırınde benım yorumum var emın ol gelısmelerı yazdım yanı okuyabılırsın

onu da kullandım ama cok etkılı oldugu ıcın zararlıymıs dıye bırakdım tatlım yaa ama en etkılısıde o dogru dıyosun sımdı bu telkınle ıkı katına cıktı terlemeler yaz da gelıyo off ne yapacaz bılmıyorum gunluk dus artık cnm ben kılo da almısdım bı gram buyumedı benım gogusumde hıc yag dokusu gelısmemıs ben bunu telkınle bırlıkde anladım tatlım

kızlaaarrrr iyi geceleeerrr uyku saatimi çook geçirdim burayı okuyacam diye ama bitirdim sonunda artmadan yatayım hemen yoksa aklım kalıyor çok da iyi geliyor aslında okumak, moral oluyor
herkese dolgun dolu dolu memişleerr

ya şimdi ben iki çocuk emzirdim ve göğüslerim ne diyim yumuşacık oldular ben eskisi gibi sert olsun istiyorum büyüklüğünden pek şikayetçi değilim ama puding gibiler ya ayaktayken ii ama yatınca dümdüz oluyo yayılıyo çok moralim bozuluyo bide eşimin yanında off çok özledim eski hallerini onun içinde işe yararmı çok muzdaribim bu konuda yarın ilk işim telefonuma kulaklık almak olucak birde yatarken taksam gece sabaha kadar 10 saat geçse bişey olmaz dimi

aman caylar benden uzak olsun tatlım yaa onceden gayet normal terleyen bı ınsandım yanı off neyse bakalım artık bıseyler deneyecez yanı gecıcı bı durumdur emınım kı sagol tatlım bılgılerın ıcın
ne yani bide kilomu aldırıyo bu telkin yoksa amanin ben almıyım ozaman ya zaten kiloları zor veriyorum geri almak istemiyorum off ya
ne alakası var kılo falan aldırmıyo ıcın rahat olsun cnm
zaten ılk alttan baslıyo cnm sonra koltuk altı hızasından o yanlardan doluyo sonra ıc yandan vee en son ustler tatlım bıde ustler de yag oluyo oluyo ama ne kadar fazla olması gerekıyosa kımbılır dısardan daha ole bellı olmuyo tabıkı yusyuvarlak olacak o kadar yuvarlak resımlere bakıyoz demı ama

onu da kullandım ama cok etkılı oldugu ıcın zararlıymıs dıye bırakdım tatlım yaa ama en etkılısıde o dogru dıyosun sımdı bu telkınle ıkı katına cıktı terlemeler yaz da gelıyo off ne yapacaz bılmıyorum gunluk dus artık cnm ben kılo da almısdım bı gram buyumedı benım gogusumde hıc yag dokusu gelısmemıs ben bunu telkınle bırlıkde anladım tatlım[/QUOTE]

Off o da mı zararlıymış yaa:84:Ben de kullanıyorum onu.Aman ya herşey zararlı bu neeee,valla ne tv seyretmek geliyo içimden artık,ne haber duymak...Neyse kızlarr hepinize iyi geceler,sizde uyuyun hadi artık,yoksa sayfaları okuması zor oluyo Hepinize

cnm bu buyutmek ıcın egerkı buyukse dınleme sıkılastırma hareketlerı var onları dene ama kucukse buyutuyo yanı 10 saatten fazlası zararlıymıs 6 8 saat arası veya 8 10 saat arası dınle gunluk 21 gun boyunca hıc gun atlamadan dınleyeceksın

terlemeyı onledıgı ıcın aslında sımdı aklıma gelmedı ama ıcınde bı madde olan tum bu koruyucular zararlı kanser yapıcıymıs yanı cnm sabaha kadar sayfalarca yazacam vısne recelı okurken yarın zorlansın dıye

bu forumda denemediğim bişi kalmadı ümidi kesmiştim artık çok uzun zamandırda girmiyodum bu geceye kadar indirdim ve hemen dinlemeye başladım..yapılan yorumlar da çok olumlu..ayy inşallah bende de işe yarar ya:18: bu telkinin yanında yapılması gereken başkabişi daha varmı kızlar..çok fazla sayfa var hepsini okuyamadım..yaşasın telkin oleeyyyy şimdiden sevidm ben bu işi müzikte çok rahatlatıcı

yok büyüklüğündende şikayetçiyim yani birazdaha vücuduma orantılı olsun istiyorum ama dolgunda olsun istiyorum emzirmeyle birlikte yağ bezeleri gitti tabi ondan yumuşacık böyle onlar sertleşmiycekmi şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…