Kızlaaar beni kovun bi yaaDers çalışamıyoruum
Bu arada kahve isteyen var mı?
Bakıyorumda nez sende ilişkiye takılmışsın ben gibiSeni tilki seniiii
bak gordun mu bıde yok bende artık belırtı dıyodun senınkıler senden habersız buyuyo tatlımhadi yaa salı günü de benim ağrıdı bütün gün. bende diyorum neden ağrıyo böle. demekki göğüsle alakalıymış
birileri cevaplamıştır diye hepsi bitsin de sonra cevaplayayım diyorum ama dayanamadım kızlar o sıkışan kalbiniz değil oradaki kas.... ya da oralarda yağlanma oluyorsa kemik üstü olduğu için daha çok acıyordur size kalbiniz ağrıyor gibi geliyordur
ılıskının nasıl etkısını gordun pekı cnm karsıdakıne nasıl yansıyo tek sen dınlıyosun bende burda takıldım bıraz
nılımmmmm yazmıyon yazmıyon bırden bı baslıyon hızına yetısemıommmm
mesaj kutun dolu oldugu için mesaj atamıyorum amaaa
yok cnm ısırgan otu ıcmısdım ve bın pısman oldum ıctıgıme dısardan mudahaleyle gogus buyumuyo vucuda zarar verıyo bunlar kılları cogalttı sert yaptı bende o yuzden caylara karsıyım ben cnmBişicik daha diyebilir miyimÇenem düştü,coştum ben de,sınav stresinden olsa gerek.Nez sen hayıtta içmiş miydin bi ara?Yada kızlar siz?Ben bi ara başlamıştım ama bıraktım sonra.Uzun süre içip fayda gören var mı burda?
resmi koyamadımama 352.sayfadaki 2 resimdi dediğim
yok yaa su popoları kucultsek daha ıyı olur sankıcıdden cok kotu bagımlıılık yapıyo burası acaba uc bes ay sonra buyudugunde ne yapacaz kızlar bılmıyorum yenı bı hedef belırleyıp aynı kadroyla devam etmemız lazım
Ozaman da göğüs bakımı konusuna geçiş yaparızSarkmasını nasıl önleriz falan diye
cıdden cok kotu bagımlıılık yapıyo burası acaba uc bes ay sonra buyudugunde ne yapacaz kızlar bılmıyorum yenı bı hedef belırleyıp aynı kadroyla devam etmemız lazım
Ozaman da göğüs bakımı konusuna geçiş yaparızSarkmasını nasıl önleriz falan diye
Nilcim biliyorum fazla oluyorum ama kız yine aklıma kurt düşürdün ne ilişki telkini?? İlişkiyle ilgili telkini hatırladım şimdide sen nasıl bir ilişkide fayda gördün şekerim özel olmazsa anlatır mısın:82: aramızda sır kalacak inan kimseye demicem
buyumeyı duyunca zaten akan sular duruyoaaa bunu okuyunca ne hatırladım kızlar. benim kalp rahatsızlığım var. geçen yıl doktora gittiğimde kalbimden ultrasyon çeklidi. doktor aletin ucunu göğüs ve çevremde gezdirirken o kadar çok canım yandı ki... hatta biraz oflamıştım. siz bastırınca kalbim ağrıyo demiştim. o da ağrıyan kaalbiniz değil göğüs kaslarınız, büyümeyle alakalı demişti!!!! hatta rahatsız oluyosan kas gevşetici yazayım demişti. bende gerek yok dedim büyüme lafını duyunca
tamam tatlım aksam beklıyoruz yarın bılgılendırmenı:26: cok ılgıncmıs yaa denemeye degerben de aynı durumdayım nezcim gündüz fazla duramadım bilgisayar başında şimdi hepsini okuyorum ödevmiş gibi sonunu bekleyene kadar dayanamadım cevaplamaya başlayayım dedim
öncelikle tamam yazarım ordakileri buraya özet şeklinde ama şu anda uykum çok var yarın da erken kalkıcam, yarın akşam inş.
ilişki ilginçtir dinlerken hep karşı taraftan ilgi olmaya başladı ben özel bişey yapmadım yani desem ki ben o telkini alıp onunla daha çok ilgilendim falan.. gerçekten etki etti valla deneyin derimm ama ben hep hayırlısıysa ve hayırlısıyla olsun derim.. konu sapıyor farkındayımaslında onu tam 21 gün dinlememiş olabilirimm yarım mı kaldı ne sanki bu telkini bırakınca hepsini bıraktım dinlenmek için..
cıdden cok kotu bagımlıılık yapıyo burası acaba uc bes ay sonra buyudugunde ne yapacaz kızlar bılmıyorum yenı bı hedef belırleyıp aynı kadroyla devam etmemız lazım
ya kızlar bu telkinler gerçekten işe yarıyormu
Bişicik daha diyebilir miyimÇenem düştü,coştum ben de,sınav stresinden olsa gerek.Nez sen hayıtta içmiş miydin bi ara?Yada kızlar siz?Ben bi ara başlamıştım ama bıraktım sonra.Uzun süre içip fayda gören var mı burda?
kesinlikleeeeve bir an önce gelip foruma bakma ihtiyacı duyuyorum resmen yeni gelenlere tavsiyelerde bulunma moral verme ekibi kurarız başarmışlar olarak
ben çok içtim sonra bi ara tozunu baharat gibi herşey kullandım falan ama sanırım bir tek ben etki görmedim bi sürü insan gördüğü etkileri ballandıra ballandıra anlatırken ağzımın suyu akarak okudum
Çok fazla terleme sorunu oldu mu sizde de? Bundan mıdır yoksa başka bir şeyden mi bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?