Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

kızlaar ben yatıyorum hepinize iyi geceleerr öpüyorumm bol büyümeler diliyorum... ben gelişme bildirmiyorum çünkü regl öncesindeyim ve onun hassasiyeti var karıştırabilirim ama bi aralar seyirme falan oldu o regl döneminde olan bişey değildi..

iyi geceler nilim tatli rüyalar...

kizlar benim bir sorum olacak bazilari iki telkin var diyor ben tam anlamadim tek bas sayfadakini mi indirip dinliyecez yoksa baska bitane daha mi var????

Bonbon şekeri benimde dikkatimi çekti bak saat kaç oldu hala yok ortada...Ama bir yere gitmiştir oturmaya falan inan aklı burdadır hatta kızlar çok yazmıştır nasıl okuyacağım diye aklından geçiriyordur da demedi deme:82:

iyi geceler nilim tatli rüyalar...

kizlar benim bir sorum olacak bazilari iki telkin var diyor ben tam anlamadim tek bas sayfadakini mi indirip dinliyecez yoksa baska bitane daha mi var????

Çapkınkız dediğinin ikiside aynı telkin hiç bir farkı yoko neden oldu biliyor musun, biz bu konuya ilk başladığımızda haliyle güvenmeyen arkadaşlar oldu '' nasıl oluyorda bu müziğin içine gömülü falan biz nerden bilce diye'' parfait arkadaşımızda sözlerin biraz daha belli eden cızırtılı bir ses kaydı daha koymuştu sadece oo. Yani farklı bişey değil biz cızırtısız olanını dinliyoruz çünkü insanı rahatsız ediyor cızırtı:79:

çapkınkız başta verilen linkteki telkini dinle metnide yazıyor orda tamam?

Canım efkarlanma ya,kıyamam,hem giden sevgiliden hayır gelmez (tecrübeyle sabit) unut,sen yenilere yelken açAllahım hepimiz için hayırlısını nasip etsin canım.

Onu bende düşünüyorum(düşünüyordum)aslında ama dinliyorum da...Yani telkinin içeriği konusunda güvenmeme...
Ben hem telkini dinleyip hem de hayıt tohumu içmeyi düşüyorum ne dersiniz kızlar hayıt işe yarar mı
Canım sen bilirsin,içip faydalı oldu diyenlerde var,ben bi süre kullandım dolgunluk oluyo ama geçici gibiydi,açıkcası öyle aylarca kullanmadım...

once meme kontrol sonra sınava basla derdın artık ayy bakıyım bı yaglanma varmı dıyomusun oyle olsun bakalım cnm affettık senı dun kacdın ama neyse bugun telafı ettın
kızlar bi fikriniz yok mu?:44:
cnm demıstım ya daha once boyunda agrı hep oluyo olacakda normal buyume belırtısı merak etme
kızlar benim göğüs aralarımda ve üstlerinde yağ bezeleri çoğaldı,başka hiçbir yerimde yok.şaka gibi,nez'de de olmuştu ama bende yoktu daha önce..
superrr ıste bu aynen benımde oyle cnm yan yatıp bakıyorum bazende bogazıma kadar gelmıs yag nerdeyse
nez nerde yaa bugün nezi gören oldumuuu

kızı bıktırıp kaçırttık sanırım yaa
yok daha o asamaya gelmedım tatlım geldımmmmmm
ben geldım sen yoksun cnm bılgılerın ıcın cook tesekkur ettım cnm sagol Kacmadım cnm ama hergun uygun olamayabılıyo bazen ınsan o yuzden gelemedım

nıhayet geldım cnm evet yogun bı gun gecırdım evde degıldım yenı gırme fırsatı buldum aynen dedım kı ooooo cok yazmıslarsa yandım dıye ama cok yazılmamıs dedım sonra benmı costuyom bu kızları nedır

Son düzenleme:
kızlar alnımda küçük küçük pütürtüler çıktı, sivilce gibi(( halbuki 1 sivilce bile çıkmaz cildimde normalde sizde de oldu mu??

Bu arada gunde bır ıkı hurmayı bende tavsıye edıyorum bu hafta hızlandı buyume ve bu hafta buyuk bı hurma yedım ama ıkı taneye bedel kızlar yedıklerımız ıctıklerımız cook onemlı aynada bakınca dıyorum artık bunlar benım mı Cıddı cıddı buyuyo yaaa cok sevınıyorum yaa bıde sanb arkadasımızın kı daha cok buyudu cunku onun zaten varmıs bıraz bızım gıbı degıldı yanı bızım daha cok zamana ıhtıyacımız var ama az daha buyudukden sonra bızımde oyle hızlanacak ınsallah kızlar ben ınanıyorum

kızlar alnımda küçük küçük pütürtüler çıktı, sivilce gibi(( halbuki 1 sivilce bile çıkmaz cildimde normalde sizde de oldu mu??

malesef ben ergenlıkde cıkarmadım sıvılce cnm ama var bı kac tane alnımda yuzumde gecıyo gerı ama eee ergenlıkdeyız tatlım normaldır yanı ayy asıkda olurmusuz yenı ergenler gıbı bız bıde

nezcim hurmayı nerden bulabiliriz? ramazanda her yerde bulunuyor ama bugün bi markete gittim gitmişklen alayım dedim yoktu.

malesef ben ergenlıkde cıkarmadım sıvılce cnm ama var bı kac tane alnımda yuzumde gecıyo gerı ama eee ergenlıkdeyız tatlım normaldır yanı ayy asıkda olurmusuz yenı ergenler gıbı bız bıde

ben de ergenlikte hiç çıkarmadım sonra da hiç çıkarmadım. ergenlikte neden çıkarmadığımız belli oldu memişlerimiz büyümüyomuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…