[ı]sanb canim simdi 80c mi kullaniyorsun yoksa b mi hala?
5 cm fark varmis nede olsa..
Birde regl döneminde gögüslerde büyüme yada dolgunlasma mi oluyor?
[/ı]
yok canım c denemedım hıc ama bı 5 yada 6 cm fark var reglde de az da olsa dolgunluk hassasıyet oluyo canım su an desteksız penye sütyen varya onu cok ii dolduruyo hatta tasıyo eskı sutyenlerım dar gelıyo ölcü olarak c kadar oldu dıyebılırım canım ama c olan sütyenım yok
Benim sınava gireceğim sınıfta görevli olsanaaaGöğüs büyütme arkadaşı olarak destek olurdun bana
inan benim de aklıma geldi aynı okulda olsak tanımayız bile birbirimizi, ööyle geçer sınav ama benim aklıma ilk ne geldi işin doğrusu, seni orda görsem direk göğüslerine bakardım ne durumda acaba diye, tanışma sebebi bu olunca
bundan sonra tum dızılerı yasaklıyoruz sana neyse yarını bekleyecez artık
ayy aslında bi tek ferihayı seyrediyorum başka hiç de dizim yok ama işte onu da merak ediyorum napiimbugün de aklım hep burdaydı, sınavdan sonra arkadaşımın nikahı vardı oraya gittim, bi an önce dönsem de girsem kızlar naaptı ne kaynattı acaba bi de dersini yetiştirememiş öğretmen psikolojisiyle gidiim açıp kitabı anlatmaya başliim diye kuruyordum kafamda
kızlar öncelikle merhaba,
bugun kalktığımda sağ göğsümün üstünde koltuk altıma yakın yerde kas ağrısı gibi bi ağrı vardı ama bu mümkün değil. gün içinde geçeceğini düşündüm ve ara ara dokunmasam bile sancıdı elimle dokunamıyorum. bi de az önce yemek yerken farkettim boğazımda boynumda. annem büyüme ağrıları olabilir dedi. ama ne bileyim göğüsle alakası var mıdır ?
canım 23 yasındayımm vede 54 kiloyum 167 boyundayım 17 18santim bende ii durdu fazlası güzel olmaz sarkar diye düsünüyorum görüntü olarak aynen fugy arkadasımızın avatarı gibi duruyo masallah diimm 21 gün boyunca azimle dınledım sınavlarım oldugu haldevede garanti olsun bı 21 daha dinlicem insallah herkes istedıgı sonuca ulasır kızlar parfaite de dua etmeyı unutmayın allah razı olsun ondan istese bu işten para da kazanırdı bu etkıyı elde etmek için kim bilir kac yıl ugrasırdım canım ve herkes istedıgı sonuca ulasacak allahın izniyle sizleri sevıyorum kızlar İNSALLAH HERKESIN Kİ İSTEDIGI GIBI OLUR ALLAH GÖNLÜNÜZE GÖRE VERSIN CANLARRR
kızlar bi fikriniz yok mu?:44:
kızlar benim göğüs aralarımda ve üstlerinde yağ bezeleri çoğaldı,başka hiçbir yerimde yok.Şaka gibi,Nez'de de olmuştu ama bende yoktu daha önce..
valla bu sütyenlerin içine girebileceğim günü iple çekiyorum..
Nilim en son yazdığın yazının ilk paragrafında aneyy sarkmalar beni anlatıyordu emzir boşal meselesi:84: Bu arada kızlar daha önceden demiştim kızlığımdan beri akne problemim var diye en etkili yöntemlerle bile gitmedi neyse bu sefer bi doktora daha gittim çünkü azdılar doktorda bana en son hormon testi vermişti bide yazında da dediğin gibi beyaz un şekerli ürün ve beyaz şeker yasak!! oyy bende kilo alayımda yine başlamıştım bunlara yine yasak anlaşılan memeleri büyütmek için başka nasıl kilo alcam o yolları düşüneyim popoda küçüldü..Tamda toplamaya başlamıştım yiyerek.
Niliş kızz bak efkarlandım aklıma ne geldiGiden sevgilinin geri dönmesini ve binlerce kez özür dilemesi için bir telkin var mı? Biliyorum garip ama meme büyütme telkinini dinlerken mazi aklıma geldi gözlerim dolacak nerdeyse var mı kızzz?oyy oy
canım bişey sormak istiyorum. bu süreçte ağrı sızı falan çektinmi.
kızlar benim göğüs aralarımda ve üstlerinde yağ bezeleri çoğaldı,başka hiçbir yerimde yok.Şaka gibi,Nez'de de olmuştu ama bende yoktu daha önce..
nez nerde yaa bugün nezi gören oldumuuu
kızı bıktırıp kaçırttık sanırım yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?