Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

nezcim hurmayı nerden bulabiliriz? Ramazanda her yerde bulunuyor ama bugün bi markete gittim gitmişklen alayım dedim yoktu.
kuru hurma kuruyemıscılerde falan oluyo yanı cnm bulunur her yerde aslında
ben de ergenlikte hiç çıkarmadım sonra da hiç çıkarmadım. Ergenlikte neden çıkarmadığımız belli oldu memişlerimiz büyümüyomuş :d

yaa sorma bende de cıkmaz oyle cook nadır cıkar sıvılce cıldım duzgundur cnm ergenlık sıkıntısı da olmamısdı oyle kolay gecmısdı hafıf atlattık ıste belırtıler geldı gectı oylesıne

Nez 2. 21de etkiler daha belirgin mi oluyor? ben başlayacağım ya sabırsızlanıyorum :) artık iyice meme gibi olacak inşallahhhh

nez 2. 21de etkiler daha belirgin mi oluyor? Ben başlayacağım ya sabırsızlanıyorum :) artık iyice meme gibi olacak inşallahhhh

etkı olarak ılk 21dekı agrılar yok cnm sadece gogusde agrı oluyo ıste daha cok gunluk oluyo ama bıde arada boyunda oluyo gecıyo yanı ıkıncı haftada hızlandı benım cnm bıraz daha sankı hurmadan da bıraz dıyorum tabı et sut bunlara da dıkkat ettım hep sekıl olarak tam gogus seklını aldı cnm her tarafdan doldu ustlerdende doldu ancak tabı dahada dolması gerekkı soyle tam bellı olsun dısardan yanı gelısmeler daha bı hızlandı deyım cnm zaman gectıkce Kepek sorunum var bı tek bıde gecenlerde bacak agrım oldu bı ama omuz kol bas bel agrıları falan onlar yok artık cok sukur Bı arada bacak ve popoda kasıntı oldu gectı suan ama dolgunluk gun gun artıyo tatlıım

off ya çok özendim söylediklerine canım umarım etkileri geçici olmaz bırakınca

off ya çok özendim söylediklerine canım Umarım etkileri geçici olmaz bırakınca
gecıcı olacak bı durum yokkı cnm ınsallah hepımızın kı ıstedıgı gıbı olacak
kızlar günde kaç saat dinlemek gerekiyor bunu..?

en az 6 en cok 10 saat cnm 8 saat falan dınleyebılırsın 21gun dınleyeceksın ve gun atlamadan dınleyeceksın

canlarim ama pembe takimli olan ic giyimde ki kadinin gögüsleri büyük yani heralde D vardir diye düsünüyorum.. actigim konuda ekledim ordakiler B yada C dir sanirim onlar daha kücük ama yine güzel duruyorlar hepimiz en güzel ic camasirlari aliriz insaAllah taaaa yinede cok fazla tuzlu olmasinlar yaa paraciklara yaziik

birde kizlar bir sorum olacak gece yatarken sütyen takiyormusunuz?

benim suan o sorunum var benim sütyenlerim malesef bana dar geliyor ( bu yüzden yeni ic camasiri arayisi icindeyim ) sirtimi cok sIkIyor dogal olarak gögüslerimi de sIkIyorlar..

ama henüz evlide olmadigim icin evde istedigim gibi hareket edemiyorum bu konuda.. geceleri sütyenle yatiyorum mecburen..

aranizda tecrübe sahibi olan varmi? sütyensiz uyumak daha sagliklidir heralde degilmi?

birde hurmadan bahs edilimis.. kuru olanini yiycez öylemi ramazdan taze taze satilanlardan degil yani? hurma yiyince ama normal kilo da almazmiyiz yoksa sadece gögüslere mi etkisi oluyor?

aydinlatirsaniz sevinirim canlar :)

Canım efkarlanma ya,kıyamam,hem giden sevgiliden hayır gelmez (tecrübeyle sabit) unut,sen yenilere yelken açAllahım hepimiz için hayırlısını nasip etsin canım.

Vişnecim doğru diyorsunda hayır gelmesini beklemiyorum zaten.:96:Sadece kalbim çok kırıldı pişman olsun ayaklarıma kapansın istiyorum yoksa istemiyorum onla bişeyler yaşamakDoğru diyorsun Allah heerşeyin hayırlısını nasip etsin öpüyorum seni

bunu dinlemek, Demet Akalının yeni albümünü dinlemekten daha keyif verici inanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…