kuru hurma kuruyemıscılerde falan oluyo yanı cnm bulunur her yerde aslındanezcim hurmayı nerden bulabiliriz? Ramazanda her yerde bulunuyor ama bugün bi markete gittim gitmişklen alayım dedim yoktu.
ben de ergenlikte hiç çıkarmadım sonra da hiç çıkarmadım. Ergenlikte neden çıkarmadığımız belli oldu memişlerimiz büyümüyomuş :d
nez 2. 21de etkiler daha belirgin mi oluyor? Ben başlayacağım ya sabırsızlanıyorum :) artık iyice meme gibi olacak inşallahhhh
kızlar alnımda küçük küçük pütürtüler çıktı, sivilce gibi(( halbuki 1 sivilce bile çıkmaz cildimde normalde sizde de oldu mu??
çok teşekkür ederim canımcanım bebe sabunu kullan yüzün için, çok faydası oluyor
etkı olarak ılk 21dekı agrılar yok cnm sadece gogusde agrı oluyo ıste daha cok gunluk oluyo ama bıde arada boyunda oluyo gecıyo yanı ıkıncı haftada hızlandı benım cnm bıraz daha sankı hurmadan da bıraz dıyorum tabı et sut bunlara da dıkkat ettım hep sekıl olarak tam gogus seklını aldı cnm her tarafdan doldu ustlerdende doldu ancak tabı dahada dolması gerekkı soyle tam bellı olsun dısardan yanı gelısmeler daha bı hızlandı deyım cnm zaman gectıkceKepek sorunum var bı tek bıde gecenlerde bacak agrım oldu bı ama omuz kol bas bel agrıları falan onlar yok artık cok sukur Bı arada bacak ve popoda kasıntı oldu gectı suan ama dolgunluk gun gun artıyo tatlıım
kızlar günde kaç saat dinlemek gerekiyor bunu..?
gecıcı olacak bı durum yokkı cnm ınsallah hepımızın kı ıstedıgı gıbı olacakoff ya çok özendim söylediklerine canımUmarım etkileri geçici olmaz bırakınca
çok uzun bir zaman ben birkaç kere denedim ama olmadı... Siz nasıl dinliyorsunuz?
evet uykuda da bilinçaltı alıyormuş mesajıgece kulaklığı taksam bilinçaltıma işler mi acaba?
ben de canım ben dee o sütyenlerden önce içine girecek göğüsleri istiyorummo zaman onlara ne istiyorlarsa alırım, helalinden valla haklarıdır memişlerimin
tabii şimdi hakları değildir demiyorum tam göğüs ölçünde düz dantel sütyenler de göğsü güzel seksi gösteriyor tabii canlarıma herşey yakışır benimm
Canım efkarlanma ya,kıyamam,hem giden sevgiliden hayır gelmez (tecrübeyle sabit) unut,sen yenilere yelken açAllahım hepimiz için hayırlısını nasip etsin canım.
bunu dinlemek, Demet Akalının yeni albümünü dinlemekten daha keyif verici inanın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?