Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

kızlar bişey sorcam. telkini regl döneminde de dinleyenler varmı? varsa da bu dönemde, normalde dinlediğinizden ne giibi farklılıklar gözlemlediniz göğüslerinizde??:26:

benimde bir değişiklik olmadı, normal regl dolgunluğu oldu, bide normalde çook ağrım olurdu ama bu sefer nerdeyse hiç ağrım olmadı..

Son düzenleme:
Kızlar ben hıc takmıyorum sutyen sıkar dıye ne gece ne gunduz telkıne basladıgımdan bu yana dısarda bıle takmıyorum yanı sızde takmayın bı sure:34: Hurma evet normal ramazanda yenılen hurma kızlar:32: Yaa benım buyume artmıs bu sabah yıne ama bılmıyorum bırden hızlandı sankı yaa bu kezde bıraz korkmaya basladım yaa yenı halıne alısacakmıyım dıye bakdımkı ıs cıddıye bındı bunlar gunden gune buyuyo off bunalıma gırdım sankı yaa:30:

neeeeezzz çok mutlusuunnn mutluyuzzz her türlü seviyoruz biz onları evveeet alıştın bilee lütfennnnn olumlu düşünüyoruzzz :66::65:

bencede.. sonuçta günlerdir beynimizi vücudumuzu buna odaklıyoruz ve yoruyoruz. hem daha farklı şeyler olmasın. bırakalım bi süre takip edelim gerileme olur mu olmaz mı bakalım

bencede cnm yaa yeter hem 42 gun dınlemıs oluyoz yanı:9: bencede bakalım soyle bı kac ay ne olacak dınleme bıttıkden sonra olmadı aylar sonra bı 21 daha dınlerız ama benım son yanı dınlemeye baslayınca sankı coook hafıf bas donmem baslıyo dınlemeyı bırakınca kesılıyo gıbı yaa off ne bılıyım :37:

neeeeezzz çok mutlusuunnn mutluyuzzz her türlü seviyoruz biz onları evveeet alıştın bilee lütfennnnn olumlu düşünüyoruzzz :66::65:
evet cnm haklısın ama bugun bıraz moralım bozuk yaa kıllanma ve bas donmesı yuzunden:26:
kıllanma mı yaptıııı :52::52:
malesef evet cnm cok degıl ama bıraz yaptı yanı kıllanma ve kılları aldıktan sonra cook hızlı sekılde cıkıyo buda var :37:
afrodıt 26 cnm bende felaket agrı sancı oldu yogunluk olarakda cook oldu kanama gecen reglıde bakalım bunda ne olacak beklıyorum ama sancı karnımda cok asırı oldu ıkı kez hap ıcdım dusun yanı gun boyu :32:

kızlar kafanızı fazla takmayın ya bedenimde şu böyle oluyor bu böyle oluyor diye.. kafaya taktıkça büyütürsünüz olayları gözünüzde pireyi deve yaparsınız, gerek yok.. oluruna bırakın işte, bazısında sadece dolgunluk olur, bazısının 3 cm bazısının 8 cm büyür, bazısının ağrısı olur bazısının olmaz, sallamayın fazla, göğüs büyütcez diye hastalık hastası takıntılı tiplere dönüşmeyin :9:

evet cnm haklısın ama bugun bıraz moralım bozuk yaa kıllanma ve bas donmesı yuzunden:26:

aslında bi ara ben de tuhaf oldum onları istediğim boyutta düşününce bizim buna alışacak vaktimiz yok çünkü dünkü yazdıklarımda da diyor 2-3 yıl içinde büyüme oluyor normalde biz 2-3 aydan bahsediyoruz şu anda tabii ki normaal benim sana bunu yazmamın sebebi ay korkuyorum alışabilecek miyim düşüncesi etkileri durdurmasın, olumlu konuşup birbirimizi destekleyelim canımm biraz büyüyünce biz de öyle hissedicez eminim bu kada hızlı gelişimden kaynaklı, ama burda herşeyi birbirimize destek olarak aştık di mi :70:

kızlar boynumda sol tarafımda tutulmus gıbı bı agrı var oda mı telkınden anlamadım cıdden offfffff:37: daha oncekı boyunda olan kı gıbı degıl ama bu resmen kas agrısı sankı yada tutulmus gıbı sırtıma dogruda ınıyo agrı bıraz :43:

aslında bi ara ben de tuhaf oldum onları istediğim boyutta düşününce bizim buna alışacak vaktimiz yok çünkü dünkü yazdıklarımda da diyor 2-3 yıl içinde büyüme oluyor normalde biz 2-3 aydan bahsediyoruz şu anda tabii ki normaal benim sana bunu yazmamın sebebi ay korkuyorum alışabilecek miyim düşüncesi etkileri durdurmasın, olumlu konuşup birbirimizi destekleyelim canımm biraz büyüyünce biz de öyle hissedicez eminim bu kada hızlı gelişimden kaynaklı, ama burda herşeyi birbirimize destek olarak aştık di mi :70:

evet cnm haklısın ama ıste sabahlarıda daha buyuk oluyo sabah sıskınlık olur ya her yerınde ınsanın ondan sanırım bı degısık geldı ama sımdı ıyıyım yanı :9:haklısın cnm hızlı buyume oluyo ergenlıge gore bızım ondan sanırım yan etkılerde cıkıyo ortaya:52:

kızlar boynumda sol tarafımda tutulmus gıbı bı agrı var oda mı telkınden anlamadım cıdden offfffff:37: daha oncekı boyunda olan kı gıbı degıl ama bu resmen kas agrısı sankı yada tutulmus gıbı sırtıma dogruda ınıyo agrı bıraz :43:

O ağrı bende de var Nez saanki arkadaki boyun kasın kısalmışta hareket alanım daralmış gibi bide çok garip ağrı giriyor hareket ettikçe:6:

O ağrı bende de var Nez saanki arkadaki boyun kasın kısalmışta hareket alanım daralmış gibi bide çok garip ağrı giriyor hareket ettikçe:6:

aynen cnm sabah kalktıgımdan bu yana var evet oyle cnm dedıgın gıbı arkaya dogruda bıraz tutulmus gıbı kas agrısı gıbı demı:44: aynen gecıyo sonra yıne oluyo anlam veremedım

kızlar bişey sorcam. telkini regl döneminde de dinleyenler varmı? varsa da bu dönemde, normalde dinlediğinizden ne giibi farklılıklar gözlemlediniz göğüslerinizde??:26:

Ben dinledim hatta erken adet oldum.İşin ilginç tarafı göğüslerim büyümedi adetten dolayı ve hiç olmadığı kadar kasıklarım ağrısı hele gece yatarken dinliyorum ben çoğu saati müziği dinlemey başlar başlamaz kasık ve bacak ağrılarım başlıyordu sabah aşırı yorgun kalkıyordum..:95::95:

havalar serinledi kızlar rüzgarlı yerde oturmuşsunuzdur, boynunuz hafif tutulmuştur ters yatmışsınızdır vs. takılmayın ama böyle ya :37:

Back
X