Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

Ben dinledim hatta erken adet oldum.İşin ilginç tarafı göğüslerim büyümedi adetten dolayı ve hiç olmadığı kadar kasıklarım ağrısı hele gece yatarken dinliyorum ben çoğu saati müziği dinlemey başlar başlamaz kasık ve bacak ağrılarım başlıyordu sabah aşırı yorgun kalkıyordum..:95::95:

hmm anladım canm benm de bugun basladı reglim ama 4 gün öncesinden bende dolgunluk azaldı ağrısı acısı da azaldı. normalde daha da şişmesi gerekirdi göğüslerimin reglden dolayı olmadı :26: önceden çok ağrılı olurdu benm ama bugun hiç ağrım da olmadı korktum biraz açıkçası :18:

Nilim şekerim ben telkinin 15. günündeyim ilk 21 bitince 2. defa daha dinlicem.Yalnız bu sefer dediğin gibi ilişki ve çekicilik telkinlerini de ekleyerek dinlicem. Dinlerken nasıl dinleyeyim 3nü? ard arda mı dinleyim?Şimdiden soruyorumki izne çıkacaz arada kaynamasın :79::79:

kızlar bişey sorcam. telkini regl döneminde de dinleyenler varmı? varsa da bu dönemde, normalde dinlediğinizden ne giibi farklılıklar gözlemlediniz göğüslerinizde??:26:

ben dinledikten 1 gün sonra regl oldum ve normalde ağrısız ve az kanlı olurdu.Telkinden sonra ağrılı ve çok kanlı oldu..:44:

Nilim şekerim ben telkinin 15. günündeyim ilk 21 bitince 2. defa daha dinlicem.Yalnız bu sefer dediğin gibi ilişki ve çekicilik telkinlerini de ekleyerek dinlicem. Dinlerken nasıl dinleyeyim 3nü? ard arda mı dinleyim?Şimdiden soruyorumki izne çıkacaz arada kaynamasın :79::79:

yani bu ilişki ve çekicilik işi nası olucak onu pek anlamadım açıkcası, bu daha çok karşı tarafla ilgili değilmi :44:

bencede cnm yaa yeter hem 42 gun dınlemıs oluyoz yanı:9: bencede bakalım soyle bı kac ay ne olacak dınleme bıttıkden sonra olmadı aylar sonra bı 21 daha dınlerız ama benım son yanı dınlemeye baslayınca sankı coook hafıf bas donmem baslıyo dınlemeyı bırakınca kesılıyo gıbı yaa off ne bılıyım :37:

aynen çok hafif tansiyon oynaması bende de oluyodu ama geçti.Sesini açınca oluyo,kısıktayken olmuyo..:44:

Son düzenleme:

canım ben Atakan beye sormuştum kaç telkin dinleyebiliriz diye 4e kadar telkini karışık dinleyebilirsiniz demişti ben de karışık çalma listesine atıp öyle dinledim hem sürekli aynı müziği dinlemenin tekdüzeliğinden kurtulmuş oldum

afrodıt 26 cnm bende felaket agrı sancı oldu yogunluk olarakda cook oldu kanama gecen reglıde bakalım bunda ne olacak beklıyorum ama sancı karnımda cok asırı oldu ıkı kez hap ıcdım dusun yanı gun boyu :32:

evet ben de 2 hap içmek zorunda kaldım..ama o dönemde göğsümde yoğun bi sıcaklık da olmuştu..:34:

yani bu ilişki ve çekicilik işi nası olucak onu pek anlamadım açıkcası, bu daha çok karşı tarafla ilgili değilmi :44:

Çekicilik ve ilişki telkinlerinde geçen sözler bilinçaltımıza işliyor ya artık bilinçaltımıza olayları nasıl kodlarsak evrendeki aynı şeyleri çekmeye başlıyoruz bir nevi ne istersek evren bize onları sunuyor.Bu konuyu Nilim hanımına da sormuştum o da aynı şekilde cvp vermişti sonuçta telkin konusunda daha çok tecrübeli ve bende tatmin oldum çünkü geçtiğimiz yaz kuantumla ilgili kitap okumuştum aynı şeyler onda da bahsediliyordu.Mesela hep deriz ya '' aklıma gelen başıma geldi'' diye aslında biz onu bilinçaltımıza farkında olmadan kodluyoruz ve onu yaşıyoruz.

havalar serinledi kızlar rüzgarlı yerde oturmuşsunuzdur, boynunuz hafif tutulmuştur ters yatmışsınızdır vs. takılmayın ama böyle ya :37:
olumlu olumsuz etkılerı yazıyoruz kı herkes bılsın aynı belırtıler herkesde oluyo yanı telkınden desın dıye cnm takılmak degıl bu burdakılerı bılgılendırmek adına yazıyoruz
ben dinledikten 1 gün sonra regl oldum ve normalde ağrısız ve az kanlı olurdu.Telkinden sonra ağrılı ve çok kanlı oldu..:44:
ben zaten sancılı olurdum ama ıkı kat sancılı vee cook kanamalı oldum cnm aynen bu reglım nasıl olacak merak edıyorum :44:
aslında tek 21 de yeter,çünkü bilinçaltının gerekli emri alması ve yeni nöronlar oluşması için geçen süre 21..:81:
dogru cnm ama basladım artık ıkıncı21den sonra bırakıyorum ve beklemeye gecıyorum buyumesını:8:
her bünye farklı etkiler gösteriyor, nez dede kıllanma yapmış mesela :23:
dur bakalım cnm ben ılk dınleyenlerden oldugum ıcın oldu sızde de ılerde olacakdır elbet:27:
aynen çok hafif tansiyon oynaması bende de oluyodu ama geçti.Sesini açınca oluyo,kısıktayken olmuyo..:44:
belkıde ama ben kısıkda dınlerım yınede dınlerken oluyo cnm daha cok yaa sabah daha da kotuydum sımdı daha ıyıyım ama dınlerken hareket ettıgım zaman oluyo malesef hala sanırım tansıyon degıl telkınden yanı ama nılımm de de ergenlık zamanında olmus bızde suan ergen bayanlar olarak normaldır yanı:1:
evet ben de 2 hap içmek zorunda kaldım..ama o dönemde göğsümde yoğun bi sıcaklık da olmuştu..:34:

aynen bende hapın etkısı gecdı gece uyuyamadım tekrar ıcdım hıc ıkı hap ıcdıgım olmaz benım bı tane yeterdı hep cnm

canım ben Atakan beye sormuştum kaç telkin dinleyebiliriz diye 4e kadar telkini karışık dinleyebilirsiniz demişti ben de karışık çalma listesine atıp öyle dinledim hem sürekli aynı müziği dinlemenin tekdüzeliğinden kurtulmuş oldum

tatlım şu ilişki telkininin linkini tekrar yazar mısın,ben o gün indirme yerini bulamamıştım..:16:

Kızlar konu açtım ama kimse bir şey yazmamış, meraktan ölmek üzereyim :43:

2-3 önce doktora gittim tüylenme sorunumdan dolayı ve hirsutizm tanısı konuldu Yani androjen (erkeklik hormonu) hormonum fazla salgılanıyor. Benle aynı durumda olup göğüsleri de küçük olan var mı Bu durum göğüslerimi de etkilemiş midir? Çünkü diğer tüm hormonlarım normal çıktı.Doktora sormayı da unuttum poff :2:

Kızlar konu açtım ama kimse bir şey yazmamış, meraktan ölmek üzereyim :43:

2-3 önce doktora gittim tüylenme sorunumdan dolayı ve hirsutizm tanısı konuldu Yani androjen (erkeklik hormonu) hormonum fazla salgılanıyor. Benle aynı durumda olup göğüsleri de küçük olan var mı Bu durum göğüslerimi de etkilemiş midir? Çünkü diğer tüm hormonlarım normal çıktı.Doktora sormayı da unuttum poff :2:

bendede erkeklik hormonumu war ne war bilmiorum amaaa maaaleseff benimde göğslerm çkkkk küçükk:(poffff

Back
X