Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

Hayvancıklar senden etkilenmesin yazık kız ilanı aşkta edemezler

zaten aramız çok ii hayvancıklarla,seveni anlıyorlar..Bence aynı şey insanlar için de geçerli..Verdiğin enerji yani aura denen şey onları sana doğru çekiyor,yanında kendilerini iyi,huzurlu falan hissediyorlar..Her şey güzel,sevgi dolu bi dünya için..

bendede erkeklik hormonumu war ne war bilmiorum amaaa maaaleseff benimde göğslerm çkkkk küçükkpoffff

Hm .. Burdaki yollarla göğüslerini büyütebilmeyi az da olsa başarabildin mi canım? Çünkü bu hormonun üretimini azaltmadığımız sürece göğüslerimizin büyüyebileceğini düşünmüyorum :84:

canım ben de cildim ve saçım için gittiğimde ölçüm yapılmadı ama öyle söyledi cildiyeci tabii ben de bi çok şeyle bağlantısı olduğunu düşündüm hemen, göğüslerim de dahil, ama çözüm üretemiyordum tabii ne yapılabileceğini bilmiyordum her neyse sonuçta artık bu telkinle hormonlarımız normal seviyeye gelecektir diye düşünüyorum.. peki doktor sana dengelemek için bişey verdi mi bana vermedi mesela saçını düzelticez diye iç organlarını etkilemeyelim dedi..

bendede erkeklik hormonumu war ne war bilmiorum amaaa maaaleseff benimde göğslerm çkkkk küçükkpoffff

benim de göğüslerim çok küçük ve tüylenme sorunum var ama kıl şeklinde diil..Doktora gittim her şey normal çıktı anlamadım..Doğum kontrol hapı vermişti 6 ay kadar kullandım,bi faydası olmadığı için bıraktım..:44:

kizzzlarrr :)

hurma yiyelim diyorsunuz ama hurma kilo vermez mi???

önemli not:

kizlar haftanin konugu diye bir konu acacagim.. her hafta bir arkadasimiz ile röpörtaj yapacagim..

ilk hafta icin gönüllü varmi icinizde

walla bitek şimdi çörek otu yağına başladımm 4gün faln oldu henüz bi mucize yokkk:) ama telkin denen olaya kendmi henüz inandıramadğm için denemyede başlamadmmm inanınca onada başlıcam inşallahh

doğum kontrol hapı kullanınca ii biras irileşioo göğüsler amaa nereye kadar kullanbilirissski:)

Verdi canım. Aldactone 100 mg günde yarım olmak üzere 6 ay kullanacağım. Sonra kontrole gideceğim. Bildiğim kadarıyla saç dökülmesi, ciltte yağlanmadan dolayı sivilcelenme de androjen hormonunun(erkeklik hormonu) yüksekliğinden kaynaklanabiliyor. İstersen endokrinoloji uzmanına bi görün canım. Ben göğüs küçüklüğümden ve tüylenme sorunundan ilk jinekologa gitmiştim, her şey normal deyip geri göndermişti ..

kizzzlarrr :)

hurma yiyelim diyorsunuz ama hurma kilo vermez mi???

önemli not:

kizlar haftanin konugu diye bir konu acacagim.. her hafta bir arkadasimiz ile röpörtaj yapacagim..

ilk hafta icin gönüllü varmi icinizde
Melis kız alemsin valla İyi fikir burda hepimiz kaynaştık bende şimdiden düşünmeye başlamıştım 13 haziran eşim izne çıkıyor haliyle bende geziye çıkıcaz ama aklım burda kalcak oku okuda bitmez

walla bitek şimdi çörek otu yağına başladımm 4gün faln oldu henüz bi mucize yokkk:) ama telkin denen olaya kendmi henüz inandıramadğm için denemyede başlamadmmm inanınca onada başlıcam inşallahh

biz 1 ay sonra kocaman memişlerimizin haberlerini yazarız,kaybettiğin 1 aya bile yanarsın canım..Şahsen ben 10 günüme yanıyorum.

Bak canım bilimsel bi makaleden yazı paylaşacağım şimdi.Doktorumda demişti zaten.

''Dikkat: Genetik özelliklere bağlı olarak bazı kadınlarda bu bölgelerde de ince ve hatta bazen daha kalın ve koyu renkli kıllar olabilmekte ve bu durumlarda kadınlar muhtemel bir hormonal bozukluk endişesiyle doktora başvurabilmektedirler. Bu tür durumlarda yapılan hormonal incelemeler çoğu durumda normal sonuçlanmakta ve epilasyon ile kıl köklerinin alınması dışında kalan tedavi yöntemleri sonuç vermemektedir.''

Bi de doğum kontrol hapları sadece ilaç kullanımı sürecinde etkilidir, bırakınca her şey eski haline döner tıpkı göğüsler gibi.Tüylerde eskisi gibi çıkmaya devam eder.

biz 1 ay sonra kocaman memişlerimizin haberlerini yazarız,kaybettiğin 1 aya bile yanarsın canım..Şahsen ben 10 günüme yanıyorum.

Baıleys haklı boşuna uğraşma çörekotu yağıyla zahmetli ve geçici bırakınca gidiyor etkisi.Yinede sen bilirsinde tecrübeyle sabittir dediklerim.

evet cnm ben de epilasyona gidiyorum zaten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…