arkadaşlar ne yazık ki genetik burada çok önemli ancak bu bilinçaltı yoluna da inanıyorum faydası vardır
ya ben de regl sancısı için gittiğimde vermişti hatta sevindim bi yandan büyütme yapar diye yapmamıştı hatta flat to fab kitabında büyüttüğü söylenenden vermişti doktor
indircek bi yer yok ki??:44:
deniiicemm ozamaannn :)
tamam tatlim linki buraya da aticam umarim ilgi görür konumuz :)
ilk hafta oldugu icin anket acmiyorum ilerleryen haftalar icin ankette acarim..
az kaldi kacma bi yere tamam mi
emın ol hıc bısey kaybetmezsın tatlım sadece ıkı tane dolgun gogus kazanırsın o kadardıger tum yontemlerı denemıs bırı olarak hanı dıyosun yaa somut seylere ınanıyorum dıye o somut seylerden yıllarca soyle guzel bı sonuc alamadık tatlım emın ol
Doğum kontrol hapları vücutta ödem (su toplaması) yaptığı için göğüs büyüttüğü söyleniyor. Tabi iştahta açıyorlar. İlacın adı ne canım? Diane 35 kullanıpta göğüslerim büyümedi diyeni görmedim daha bünyeden bünyeye değişeceğini düşünüyorum ben yine de.Ben hiç kullanmadım. Benim tüylenme için kullandığım ilaç hormon hapı değil .. Bi an benimde bu ilaç sayesinde belki memişlerim büyür diye sevinmiştim ama boşa çıktı
hadi inşallah ozaman bendeee denimm bakalımmm
:)
en azından gunde 6 saat 21 gun boyunca dınle yeter cnmhadı bakalım sende yazarsın sonucları
ben diane35 kullanmıştım cnm ama bi etkisi olmadı..
herkese dolgun göğüsler dilerimumarımm herkesin işine yarar
Doğum kontrol hapları vücutta ödem (su toplaması) yaptığı için göğüs büyüttüğü söyleniyor. Tabi iştahta açıyorlar. İlacın adı ne canım? Diane 35 kullanıpta göğüslerim büyümedi diyeni görmedim daha bünyeden bünyeye değişeceğini düşünüyorum ben yine de.Ben hiç kullanmadım. Benim tüylenme için kullandığım ilaç hormon hapı değil .. Bi an benimde bu ilaç sayesinde belki memişlerim büyür diye sevinmiştim ama boşa çıktı
İnşallah Allah bize de nasip eder tüm çalışmalarımız onun için ahh ahGöğüslerinin kıymetini bil canım
kızlarr telkını deneyen kac kısıyız yaa merak edıyorum 50 kısı varmıyız acaba ?
http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...-dogadan-29-mayis-4-haziran.html#post19432776
kizzzzlaarrr birinci haftamizin konugu dogandan nin konusuna buyruuun
dosyayı indiremiyorum ki..girdikten sonra basıyorum ama garip yerler çıkıyo..:44:Baıleys var şekerim aşağıda parfait veermiş mutlu bir ilişki için telkin diye ben tıkladım çıktı http://www.kadinlarkulubu.com/hicbi...5-mutlu-iliski-icin-telkinli-ses-dosyasi.html bide bunu dene
daha fazladır da herkes yazmıyodur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?