Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

nezcim ara ara sütyen takıyodum bugün taktım ama ewe gelince çıkardım hafif dolgunlar şimdi ağırıyorlar iki memişimde uçlarıda sızlıyo reglide olmadım olurum 2-3 güne normalde bayağı şişerlerdi şimdi azcık şiştiler bakalım ne olucak dinliyorumda 5 gümün kaldı haydi hayırlısı sende bitirmişsin inş istediğin boyuta büyüklüge gelir

sagol cnm senınde aynen ınsallah ıstedıgın gıbı olurlar ben ıkı uc gun erken oldum cnm ama bu ayda yogun ve sancılıbende de regl sıslıgı yok cnm nedense bıde bu ara sendekı gıbı daha oncede olmusdu bende bu sabah dolgun aksam sonuyo az bıraz ama en son dolgun olarak kalıyo cnm gecen sefer oyle olmusdu cunkusenınde az kalmıs cnm ıkıncı 21ın bıtmesıne ucuncuye gerek olacakmı bakalımucları benımde bazen hassas oluyo cnm bu arada kalbımde cok carpıntı oluyo gece yatarken anlamadım hızlı atıyo gecıyo sonra

Oh oh herkesin gelişmeler şahane maaşallah

Ben de bir 22 günlük seans yaptım etkisini de gördüm ama bu süreçte benim çok baş ağrım olmuştu, öncesinde hiç böyle başağrısı çektiğimi hatırlamam 2.defa dinlemek istedim ama başımın ağrısı çok rahatsız etti nöbet gibi geliyordu ağrı. Tekrar tekrar ağrı vurunca doktora gittim ve migren teşhisi koydu doktor, umarım telkinin sonucu değildir. Çünkü sabredilemez bir ağrı bu.

artık son bir saate girmiş bulunuyorum kızlar
aslında 6 saati geçmiştir ama mp3 ü 1 saat dinleyecek şekilde doldurmuştum hazır başlamışken bitsin bari.
bugün ilk 21.in son günüydü
süper başlamıştı. daha ilk dinlememde ağrı sızı karıncalanma kaşınma dolgunluk inanılmazdı gerçekten. sonra fıssssss
bundan sonra daha bomba bir şekilde geri geleceklerini ummaktan başka bi çarem yok.zaten siz de bu konuda hep hemfikirsiniz sonrası daha dolgun diye
biraz ara vereyim kafam rahatlasın sonra ikinciye başlayacağım.
gidişim suskun olmuştu amaaaaa dönüşüm muhteşemmmm olacakkkk
böyle bi şarkı vardı deil mi, hah benimkiler şuan onu söylüyolar
:)
öpüyorum sizi,iyi geceler kızlar

sürekli dinleme, benim de başımı döndürüyor hatta bir yerlere gidiyorsam hafif midem bile bulanıyor... genelde 2 saat açıksa yarım saat dinlenme molası veriyorum ben...

offf bu ara hiç dinleyemiyorum o kadar koşturmaca içindeyimki başımı ağrıtıcak zamanım bile kalmadı. temmuza biraz hazır olur diyordum ama bişiy olucağı yok bu gidişle

kızlar ben ilk 21'den sonra ilişki telkinini dinlemeye başladım ya,benimkiler büyümeye devam ediyor..ama yine de 2. 21'i yapıcam sanırım..

Slm ben ara ara okuyorum ama okumaktam yazamıyorum o kadar çok yazılmışki Baıleys sen çekicilik ve ilişki telkinine başlayacaktın ne oldu? Bende 2. 21 de onlarıda dinlicemde etkileri nasıl oldu sende merak ettim

bonbonsekerı cnm bellı bı asamaya geldıkden sonra goguslerde cıvıma olmuyo en fazla bı yumusama oluyo o kadar o cırkın cıvıklık bellı bı sureden sonra olmuyo

Benimde 2. günüm telkinde ama yoğun bir şekilde bugun dinledim ve başım deli gibi ağrıyor biliyormusun kafayı yicem. üstelik final haftam!! Aşağısı sakal yukarısı bıyık! hadi bakalım burdan yak

kızlar bir fikrimi sizinle paylaşmak istiyorum şimdi inanmak başarmanın yarısıdır derler ya hani telkinle inancımızı güçlendirirken bunu masajla çayla desteklesek daha da güzel olmaz mı?

keşke finallernden sonra dinlemeye başlasydın. çünkü ben ilk dinledigim 3 4 gün bunalıma gircek gibiydim ağlamak istiyodum ki bunalım takılıyodum resmen kısık sesle dinle müziğe odaklanma bence

kızlar bir fikrimi sizinle paylaşmak istiyorum şimdi inanmak başarmanın yarısıdır derler ya hani telkinle inancımızı güçlendirirken bunu masajla çayla desteklesek daha da güzel olmaz mı?

ben masajda yapmak istiyorum ama sadece telkin,in işe yaradığınıda bilmek istiyorum şimdi çay masaj telki krem yağ şu bu hepsini yada bi kısmını desteklemek için yapsak hangisinin etki ettigini anlamayız ters etki yaparmı bilemeyiz o yüzden sadece telkin dinlyrm ama masajıda düşünmüyo değilm hani

canım ya bu göğüs büyütme olayı ya hakikaten cok zor ya da benim bünyede bi sorun var.3bucuk aydır düzenli masaj yapıyorum 3aydır cesitli caylar içiyorum telkinde de 2. 21deyim ve anladım ki inanmak şartmış telkin sayesinde daha hızla yol aldım.bu konuda okumadığım yazı kalmamıştır bence bünyeye agır gelir diye korkmamak lazım aksine hepsini aynı anda yaparsak asıl sonucu alabiliriz diye düşünüyorum ama tabi ki şahsi fikrim tatlım

bu arada kahverengi kısmın genişlemesi güzel haber benimkilerde uzun zamandır öyleler canım :)) artık bakıyorum hergün bügün cicilerim büyüyo mu diye kahverengi kısımları kocaman görünce mutlu oluyorum

Son düzenleme:
keşke finallernden sonra dinlemeye başlasydın. çünkü ben ilk dinledigim 3 4 gün bunalıma gircek gibiydim ağlamak istiyodum ki bunalım takılıyodum resmen kısık sesle dinle müziğe odaklanma bence

Bende sebep arayıp duruyorum niye bu hale geldim diye hey gidi hey dağ gibi kızı devirdi bir günde telkin daha sonra mı başlasaydım? :44: e ama ozaman da tatil zamanıma yetişmiyor ki gerçi şimdi bile tam yetişmiyorda yine de bir umut. umut fakirin ekmeği imiş suyuna banıp banıp yicem artık
ben bir şey daha sormak istiyorum yaa. yani evde olduğum sürece pc de fix çalan müzik bu da ben pek kafamı veremiyorum malum sınavlar var onlara-derslere- odaklı bir şekilde dinliyorum. hatta onu duymuyorum bile kimi zaman yine de etkisi oluyor mudur dersin? olmuyrosa hiç dinlemiyeyim. ne güzel başımı nede canımı üzeyim,psikolojimi bozayım

Son düzenleme:

vallayi ben çoooook kısık sesle kulağımda kulaklıklar cebimde mp3 player şeklinde takılıyorum. ne etrafı duymamı engelliyor ne işimi yapmamı... müziği azıcık duysan yeter, hiç öyle bangır bangır bağırtmana gerek yok.. hatta yüksek sesle dinlediğimde hele ki yolda bir yerlere gidiyorsam bir süre sonra mide bulantısı yapmaya başlıyor bende..

kızlar şu göğüs ucu bantları kullanışlı mı bilginiz var mı? sütyen çok terletiyo öyle bişey kullansam diyorum

bonbonsekerı cnm bellı bı asamaya geldıkden sonra goguslerde cıvıma olmuyo en fazla bı yumusama oluyo o kadar o cırkın cıvıklık bellı bı sureden sonra olmuyo

aynen canım ya. belirtiler hep aynı bendede çok uzun süredir cıvıma falan olmadı :)) taş gibiler hala. bu arada telkin bitti ya bizim günde bi fincan melek otu içicem. ara ara masaj yapabilirsem yaparım. bence biraz destek vermeliyiz bu süreçte yoksa onları unuttuk sanarlar üzülürler küserler bize

kızlar şu göğüs ucu bantları kullanışlı mı bilginiz var mı? sütyen çok terletiyo öyle bişey kullansam diyorum

canım yani evde kullancaksan gerek yok ama dışarıda sütyensiz hayatta çıkamam. hatta işe geldiğimi tahmin bile edemiyorum. herkez şok olur göğüssüz görünce ama ben telkin dinlediğimden beri bol sütyen kullanmaya çalışıyorum. hava alıyolar.

evde kullanmıyorum sütyen canım ama benimkilerin ucu cok sivri bide kışın bile terlerim ben.dün eve geldiğimde su içinde kalmıştı sütyenim çok korkuyorum yağlanmaların erimesinden

reglımın ıkıncı gunu cnm bugun ve bıraz sonme var gecen seferde boyle olmusdu ama regl bıttıkden sonra acayıp bı dolgunluk gelmısdı yıne oyle olacak sanırım bugun yumusamıs bıraz ama cıvıma degıl artık o olmuyo allahdan sadece yumusuyo bıraz regl zamanı bozuyo ıslerı yaa offben ek olarak bısey yapmayı dusunmuyorum cnm yanlızca yeme ıcme olarak dıkkat edecem bıde gerek olursa son bı 21 gun daha dınleyecem bakalım duruma gore cnm ama reglım bıttıkden sonra ınanıyorum kı cok guzel olacaklar cunku gecen hafta super sekılde buyuduler regl yuzunden bugun bıraz gıttı ama yıne fazlasıyla gelecek ben ne yakınıyorum ne uzuluyorum artık alısdım bu degısımlere cunku ılk halını hatırlayınca zaten ınsan sukredıyo moral buluyo degısımlerın moralınızı bozmasına ızın vermeyın kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…