Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

2. 21rin 3. günündeyim sabah kalktığımda bomba gibilerdi sonradan sonraya normalemi döndü elimmi alıştı bilemicem yada silikonlu sütyenin içinde darılım gerimi kaçtı dolgunluk anlamadım gitti. son hız dinliyorum yine 2,5 hafta var nasıl geçecek bu 2.5 hafta bilmiyorum valla ya uff büyüsünde artık bi bikini almaya gideyim zaman daralıyo uf

cnm sana oyle gelmıyo donem donem ne oluyo bılıyomusun sabah daha buyumus oluyo gun ıcınde gecıyo sonra sabah tekrar oyle oluyo bı kac gun ve sonunda buyumus olarak kalıyo ve devam edıyo zamanla buyume benımde oyle suara sabah daha buyuk gun ıcınde az gecıyo ertesı sabah yıne oyle yanı

hımmm canım ne zamandır aynı saatlerde denk gelemiyoruz senin 2. 21 bitmek üzere olması gerek son durum nedir benim ciltteki yağlanma azaldı sivilce zaten ilk ara çok çıkmıştı geçti artık çıkmıyo karıncalanma ara ara devam ediyo senin dolgunluk ne alemde cm olarak büyüme oldumu yayılma filan artık oldum ben 3. için uzun bi süre dinlemicem bekleme süresine geçiyorum şuan ki hali bile bana yeter diyormusun yada resimlerden artık benimkisi şuboyuta ulaştı dediğin varmı malum aramızda en kıdemlimisz sensin ben ara vermemiş olsaydım 2. 21rin yarısına ulaşmış olacaktım hatta son haftasına girmiş olacaktım ama malum hafta sonu yoktum sill baştan yaptım gerçi ilk 21 önemliydi ara vermeden dinlemek için ama yinede sil baştan 21 yapıyorum. birde sanırım kalbim ağrıyor :44:

benım bugun son gunum ıkıncı 21 bıttı cnmbenımde yaglanma kalmadı sıvılce zaten cok cıkmamısdı bende karıncalanma gunluk gece yatarken oluyo cnm kalbın degıl agrıyan kaslarmıs cnm cunku her ıkı tarafda da oluyo o agrı bılıyorum yayılma oldu cnm evet enı baya bı genısledı benım dolgunluk da gayet ıyı devam edıyo resım gecenlerde koymusdum cnm ama o resımdekıne gore enı daha yayıldı son gunlerde sankı bakalım gerek olursada 3yu dınlerım ara verıyorum yarından ıtıbaren cnm cm olarak olcum yapmıyorum en son 95cıkdı sonra bıı sure sonra olcdum 97 cıkdı ama ıkı uc cm vardır rahat cm olarak cunku benım 98cmden gerıleme oldu once sonra yıne ılerledı cmler cnm

bende 10 gün falan dinleyip bırakmıştım. 4 gün oldu tekrar başladım bu sefer daha umutluyum çünkü büyümeerini çook istiyorum. dinlerken kesintisiz ağrı oluyo. ilk 10 günlük dinlemede hiçbir ağrı sızı mevcut değildi. bu sefer başarıcam. istediğimiz göğüsler bizim olucak

eski bikinilerimi denedim şimdi bi tanesi küçük geldi diger 2 si eskiden büyük geliyodu biri çok güzel oldu digerinin içindeki fazlalıkları çıkartmama ragmen süngerlerini çıkartmamış gibi süper oldu ama tabi bide sırt üstü uzanayım dedim bi baktım yine dümdüzüm. tatile gidene kadar sırtüstü yattıgımdada istediğim sonucu alacağım inanıyorumm

ya bua rada bi arkadaş dantelli süngersiz filan çamaşır arıyordu kimdi hatırlamıyorum. geçen bi site gördüm hatırlarım diyodum ama unuttum bugün de daybuydayda var çirkinleride var güzelleride var ama daybuyday limango markafoni trendyola iç çamaşırlarına baksın belki hala vardır ama bugün daybuyda var sırf dantel

tatılını agustosa kadar bekletırsen olur cnm ınsallah ıkı ayda guzel sonuc aldım ben bı ıkı ay sonra kım bılır nasıl olurkı dıyorum acıkcası

Merhaba
Öncelikle şu düzeltmeyi yapalım göğüs ile meme aynı şey değildir. Bu yöntem memeleri mi büyütüyor ? Öncesi ve sonrası fotografları koyup farkı biz görsek nasıl olur ?

Konu sahibine ve emeğine saygısızlık olarak algılamayın lütfen

AMAAAAAA

evet telkin ses çalışmaları vardır, evet etkilidir, fakat memişleri büyütür mü kızlar Allah aşkına ?

Rehabilite çalışmalarında etkili olur fakat fiziksel bir sonuç nasıl beklersiniz ?

Bir çok arkadaşımızda gördüğümüz üzre büyütmüş muhalefet'cim bunca insan yalan söylüyor olamaz dimi.Bu gönül işi bir yerde. Biz bekleriz sen beklemezsin. Niye dert ettin ki? Ayrıca eminim bu forumda göğüs ile memenin arasında ki farkı bilmeyen yoktur. ama tercih meselesi,mesela ben meme yerine göğüs demeyi tercih ediyorum ve biliyorum ki göğüs dediğimde herkes meme anlıyor. Küçük detaylar bunlar.

bişi sormak istiyorum ayrıca kızlar bilgisi olan yardm etsin yaa göğüsler iyi hoş dolgunlaşıyo falan da biri bi tarafa bakıyo diğeri bi tarafa yok mu bunları öne doğru bakıtacak bi yol yöntem:97:

bu telkine başlamadan önce öyleydi benim canım, ama telkinle düzlendi hani hiç etkisini görmesem bu etkisi oldu en azından öne bakıyorlar artık

bu telkine başlamadan önce öyleydi benim canım, ama telkinle düzlendi hani hiç etkisini görmesem bu etkisi oldu en azından öne bakıyorlar artık

canm 2. 21deyim dolgunluk tamam da hala yönlerini cevirmediler veletler inşallah bu 21in sonunda senin gibi olur benm de

tatılını agustosa kadar bekletırsen olur cnm ınsallah ıkı ayda guzel sonuc aldım ben bı ıkı ay sonra kım bılır nasıl olurkı dıyorum acıkcası

ah ah tarihler benim elimde değilki erkek arkadaşımın izini o tarihe geliyo hem 8.ay ramazana denk geliyo tatil yapamayız kii nerdeeee 1 aydan az bi zaman kaldı işte tatilde cıvımasın tatil öncesinde cıvısın yada sonrasında tek isteğim şuan o yaa

canm 2. 21deyim dolgunluk tamam da hala yönlerini cevirmediler veletler inşallah bu 21in sonunda senin gibi olur benm de

benimde biri bitarafa bakıyo biri bitarafa bakıyo o yüzden çok ayrıkmış gibiler duruyo kendilerinden geçmişler gibi

kızlar ben ilk 21'den sonra ilişki telkinini dinlemeye başladım ya,benimkiler büyümeye devam ediyor..ama yine de 2. 21'i yapıcam sanırım..

2.21in 4.günündeyim.eni genişledi tamam ama üstler dolmuyo bi türlü altlar istedğim gbi oldu altlar büyüdkçe üstleri daha gözüme batar oldu ne zaman dolcak üstler arkadaşlar. nezcim sen deneyimlisin bu konuda üstlerde doldu çok güzel diyebiliyomusun acaba:)

cnm cıvıma ılk 21de oluyo daha cok benım uzun zamandır yok cıvıma korkma yanı senınde olmaz umarım

ustler doluyo dolmasına ama dısardan henuz bellı olmuyo cnm malesef ama doluyo bundan emınım yanı lıf lıf yaglar artık otururken bıle elıme gelıyo ust kısımda cnm zaman ıstıyo sanırım daha

ya geçtiğimiz perşembe masaj konuşuluyordu ama benim okadar çok işim vardıki sadece okuyabildim ve kafamkarışmıştı kimi içe kimi dışa şimdi masaj yapsak testeklemek için nasıl olur yapsak ama nasıl yapsak dogrusu nedir şimdi koltukaltından başlayım bogaza doğru mu çıkmak içten dışa dediğiniz yer neresi oluyor yani yada dıştan içe :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…