2. 21rin 3. Günündeyim sabah kalktığımda bomba gibilerdi sonradan sonraya normalemi döndü elimmi alıştı bilemicem yada silikonlu sütyenin içinde darılım gerimi kaçtı dolgunluk anlamadım gitti. Son hız dinliyorum yine 2,5 hafta var nasıl geçecek bu 2.5 hafta bilmiyorum valla ya uff büyüsünde artık bi bikini almaya gideyim zaman daralıyo uf
cnm sana oyle gelmıyo donem donem ne oluyo bılıyomusun sabah daha buyumus oluyo gun ıcınde gecıyo sonra sabah tekrar oyle oluyo bı kac gun ve sonunda buyumus olarak kalıyo ve devam edıyo zamanla buyume benımde oyle suara sabah daha buyuk gun ıcınde az gecıyo ertesı sabah yıne oyle yanı
cnm sey sorucaktim b en de yurtdisinda yasiyorum kremin ismini ala bh ilirmiyi m eger ni sakincasi yoksa
tsk.
benım bugun son gunum ıkıncı 21 bıttı cnmhımmm canım ne zamandır aynı saatlerde denk gelemiyoruz senin 2. 21 bitmek üzere olması gerek son durum nedir benim ciltteki yağlanma azaldı sivilce zaten ilk ara çok çıkmıştı geçti artık çıkmıyo karıncalanma ara ara devam ediyo senin dolgunluk ne alemde cm olarak büyüme oldumu yayılma filan artık oldum ben 3. Için uzun bi süre dinlemicem bekleme süresine geçiyorum şuan ki hali bile bana yeter diyormusun yada resimlerden artık benimkisi şuboyuta ulaştı dediğin varmı malum aramızda en kıdemlimisz sensin ben ara vermemiş olsaydım 2. 21rin yarısına ulaşmış olacaktım hatta son haftasına girmiş olacaktım ama malum hafta sonu yoktum sill baştan yaptım gerçi ilk 21 önemliydi ara vermeden dinlemek için ama yinede sil baştan 21 yapıyorum. Birde sanırım kalbim ağrıyor :44:
eski bikinilerimi denedim şimdi bi tanesi küçük geldidiger 2 si eskiden büyük geliyodu biri çok güzel oldu digerinin içindeki fazlalıkları çıkartmama ragmen süngerlerini çıkartmamış gibi süper oldu ama tabi bide sırt üstü uzanayım dedim bi baktım yine dümdüzüm. tatile gidene kadar sırtüstü yattıgımdada istediğim sonucu alacağım inanıyorumm
Konu sahibine ve emeğine saygısızlık olarak algılamayın lütfen
AMAAAAAA
evet telkin ses çalışmaları vardır, evet etkilidir, fakat memişleri büyütür mü kızlar Allah aşkına ?
Rehabilite çalışmalarında etkili olur fakat fiziksel bir sonuç nasıl beklersiniz ?
bişi sormak istiyorum ayrıca kızlar bilgisi olan yardm etsin yaa göğüsler iyi hoş dolgunlaşıyo falan da biri bi tarafa bakıyo diğeri bi tarafa yok mu bunları öne doğru bakıtacak bi yol yöntem:97:
bu telkine başlamadan önce öyleydi benim canım, ama telkinle düzlendi hani hiç etkisini görmesem bu etkisi oldu en azından öne bakıyorlar artık
tatılını agustosa kadar bekletırsen olur cnm ınsallah ıkı ayda guzel sonuc aldım ben bı ıkı ay sonra kım bılır nasıl olurkı dıyorum acıkcası
canm 2. 21deyim dolgunluk tamam da hala yönlerini cevirmediler veletler inşallah bu 21in sonunda senin gibi olur benm de
canm 2. 21deyim dolgunluk tamam da hala yönlerini cevirmediler veletler inşallah bu 21in sonunda senin gibi olur benm de
cnm cıvıma ılk 21de oluyo daha cok benım uzun zamandır yok cıvıma korkma yanı senınde olmaz umarımah ah tarihler benim elimde değilki erkek arkadaşımın izini o tarihe geliyo hem 8.ay ramazana denk geliyo tatil yapamayız kii nerdeeee 1 aydan az bi zaman kaldı işte tatilde cıvımasın tatil öncesinde cıvısın yada sonrasında tek isteğim şuan o yaa
benimde biri bitarafa bakıyo biri bitarafa bakıyo o yüzden çok ayrıkmış gibiler duruyo kendilerinden geçmişler gibi
2.21in 4.günündeyim.eni genişledi tamam ama üstler dolmuyo bi türlüaltlar istedğim gbi oldu altlar büyüdkçe üstleri daha gözüme batar oldu ne zaman dolcak üstler arkadaşlar. nezcim sen deneyimlisin bu konuda üstlerde doldu çok güzel diyebiliyomusun acaba:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?